Mamici de iulie-august 2007 (24)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Simona 17+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

'Neata, Simo! Asa de matinala?

Lia S18

Mergi la inceput

de cand am intrat in trimestrul II ma trezesc inainte sa ii sune ceasul sotului...dar imi fac somnul de frumusete la amiaza

Simona 17+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

buna dimineata. am intrat si eu repede pana vine sefu. el ajunge p[e la 8. citesc seara acasa, dar nu mai apuc sa raspund.
am fost aseara la ginecolog si dupa o ora de asteptare aflu ca asistenta uitat sa ma anunte si medicul s-a uitat doar rapit de analize si m-a chemat azi. nici nu-mi vine sa mai merg. mi-a spus ca o sa trebuiasca sa repet toxo, desi analizele sunt bune. nu mai inteleg nimic. oare chiar trebuie? mai si costa milionul analiza asta. daca ati patit asa ceva sa imi spuneti si mie.
piciorul inca ma doare, medicul gine m-a trimis la urgente la ortopedie, dar si acolo am asteptat 1,5 ore caci medicul era in operatie, operatie care s-a prlungit asa ca am renuntat. era deja ora 21 si copilul era cu o prietn. sotul a mers cu mine. la mine in oras nu prea e indicat sa ai probleme medicala si in nici un caz la urgente.
trebuie sa inchei caci e tarziu. nu ma pot abtine macar sa citesc pe aici. e adevarat ca acest forum creaza dependenta.
va pup. sa aveti o zi frumoasa.

15+ 21.07.2003

Mergi la inceput

toxo se face in primul trimestru, daca iti ies negativi ambii indicatori (unul care arata daca ai avut toxo vreodata si atunci esti imunizata, iar celalalt arata daca esti bolnava in momentul analizei) atunci trebuie repetat in trimestrul 2 si 3 ca sa nu o faci in sarcina. eu am dat 60 lei la institutul de igiena. si eu trebuie sa-l repet.

Simona 17+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nma
la mine in oras nu prea e indicat sa ai probleme medicala si in nici un caz la urgente.
15+ 21.07.2003

Suntem , din nefericire, in aceeasi oala! Miercuri am stat 4 ore in spital in speranta ca voi putea vedea un medic (n-am avut o saptamana prea buna, ba contractii usoare, dar dureroase, ba intepaturi, ba senzatia de tensiune jos, in abdomen). M-au trimis de la Urgente la Ambulator, de acolo la et. 4, la ginecologie, de acolo inapoi la Ambulator (unde nu s-a aratat nici un medic, timp de vreo 2ore jumate, cat am intepenit eu pe scaun). Am plecat epuizata, flamanda si cu nervii ferfenita. Incerc s-o duc asa pana maine, cand are dr. mea program la cabinet. Sper sa ma strecoare asistenta printre programarile deja facute, ca altfel nu stiu incotro sa apuc!

Lia S18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

neatza,eu iar matinala de la 4.nu am intrat pe net,desi stiam ca draga de simo vine pe la 6,ca sotul meu cand vede ca sunt treaza nu mai doarme de griji,sta langa mine sa nu am eu cumva ceva si lui sa nu-i spun,asa ca stau cu ochii in tavan si ma gandesc la toate in lume,pana se face 6 cand se trezeste si el si gata....probabil bebelina mea ma pregateste pt noptile albe.
am fost la szeged si am venit in al noualea cer...fata mea a crescut intr-o saptamana cu mm buni,e in toate standardele,nu a fost nici macar o chestie asupra careia sa fie ingrijorat dr.placenta e pe langa col,dar si el a zis ca se va ridica,dar in schimb e ok ca si maturitate si tot ce o caracterizeaza.vestea proasta e ca ca cezariana ma asteapta si se pare ca si ablactarea.asta m-a terminat,dar ce sa fac,bine ca e elisa bine.oricum se mai intereseaza el la colegii lui hepatologi sa vada care e cea mai sigura optiune.in schimb recoltare de celule stem el face in ungaria aproape la toate pacientele care nasc cu el,lui trebuie sa-i aduc doar chitul de recoltare si nu costa nimic.eu am gasit firma din cluj la care costa toata chestia plus primul an de criogenie 30 mil .acum trebuie sa se intereseze si el si eu la firma respectiva, daca pot sa-mi recolteze in cazul meu.si ca sa va dau un exemplu de dr ideal,nu a vrut sa-mi ia bani.a zis ca de martisor.binenteles ca i-am dat ,dar mie mi s-a parut tare dragutz.
si in rest sa aveti o zi perfecta!

alina 19+ cu bb Elisa

Mergi la inceput

Felicitari, Alina! Chiar ai primit un martisor frumos!

Lia S18

Mergi la inceput

Alina si eu ma trezesc mai devreme dar stau cumintica sa nu-l trezesc si pe sot, pentru ca pe mine daca ma ia cu somn peste zi fac nanitza, dar el n-are cum.
felicitari pentru fetita ta perfecta si nu te gandi la celelalte, bine ca e copilul ok.
despre celulele stem, ne gandeam si noi, dar medicul meu a zis ca nu-i vede sensul pentru ca in istoricul nostru nu sunt cazuri de boli grave, iar deocamdata din ce am inteles eu, se trateaza bolile autoimune.
ai dreptate, bine ca ne obisnuiesc de pe acum cu programul asta zapacit de somn, sa nu mai fie inca o schimbare in viata noastra atunci, ca pana la vara o sa ni se para normal ca ne trezim la orele astea.

Simona 17+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

fetelor multumesc de felicitari.asa dragutza era draga de ea...deschidea gura,isi punea mainile in cap....mi-a aratat dr si vaginul.

alina 19+ cu bb Elisa

Mergi la inceput