Mamici de iulie-august 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 28
brazuca25 spune:
Si eu am fost la dr azi, la medicul de familie adik, si am luat trimitere pt analize de sange. Abia astept sa ma duc sa le fac sa vad ca e totul ok. Am stat umpik cu grija pt ca nu am luat vitamine in sarcina, si sunt curioasa cum stau.
Pot sa ma laud ca am stat 2 ore si ceva la usa dr, pt ca in fata mea erau numai batranei in baston, care normal ca au facut show cand am vrut sa intru in fata. Scria pe usa cabinetului f clar: Gravidele au prioritate!!!!!!
deh...ei vedeau mai greu.
Sa va mai zic ca nici macar nu mi-a dat cineva un scaun????
19+
David Gabriel
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos
liadorian spune:
Mi-am luat azi dimineata rezultatele de la analize. Nimic spectaculos, decat ca stau foarte bine cu calciul
, dar am in schimb o anemie destul de... anemica. Da' e acolo si nu e bine... Pe langa asta, am avut o zi tipica de primul trimestru - greata, voma, ameteli, durere de cap, tot tacamul
. De-abia astept sa mi se faca somn si sa ma culc!
Lia
S19
jadi spune:
Am ajuns si eu de acasa de la morfo! Totul este bine, am un intreg dosarel cu ecografia, cred ca a masurat-o si pe masa ca timp de o ora nu a lasat sonda din mana. Copilul e bine, e pe medie uneori sub ea si nu va depasi 3.400 la nastere si nici nu va fi la fel de lung ca frasu'. Cica e soiul mai mic! Iar dr.Pelinescu este un om si jumatate, nu i-a tacut gura de povesti toata ecografia si la sfasit ne-a spus in 3 cuvinte ce a gasit mai special dar fara sa ne alarmeze, nimic patologic dupa spusele lui! Daca reusesc ma programez tot la el si data viitoare chit ca nu i-au iesit pozele asa de frumoase ca lui herghe! Insa nici fimiu nu a stat nici sa il pici cu ceara, unde era sonda acolo lovea si el de sarea sonda de pe burta.
In plus mi-a spus din prima ca am prima cezariana la rece, ca ccc cusatura pe uter asta indica si ca as avea ceva chestii acolo si sa ma dau cu o crema dupa cezariana dar am uitat cum ii zice, ceva cu ultra... Mi-a zis ca am facut relaxarea uterina de la anestezia generala si ca el indica rahia la cezariene taman pentru acest lucru. In plus sa ma duc musai dupa nastere sa imi scot alunitele care le am pe burta, multe si mari ca e naspa cu ele. Ce sa mai, sfatos doctor si am auzit ca e si bun!
Deni &
Vlad & bb2
Samurai-lady spune:
DENI felicitari pt.eco si pentru bebelul din burtika.
Samurai-lady
18 weeks
si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
Samurai-lady spune:
Brazuca25-data viitoare du un scaun mik de pescuit,de nu vor moshii sa-ti dea loc.Chiar asa n-au vazut si ei ca ai burtica ? Bulina roshie pentru ei 
Samurai-lady
18 weeks
si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
liadorian spune:
Buna dimineata, burtici! Azi e "baba" mea si e un soare frumos afara!
Vedem cum evolueaza lucrurile spre seara!
Lia
S19
claucia spune:
Buna dimineata,
astazi sunt bucuroasa pentru ca am fost la dr si mi-a spus ca totule ste bine, nu am nici o problema cu colul, este exact de consistenta potrivita, nu e deschis nu e mic e totul perfect. in rest nimic, mi-a dat de facut analize de secretie ca sa fie pt ca nu am nimic suparator oricum. Uf, rasuflu usurata!
Jadi felicitari pentru bb in limitele bune, cred ca ti-a dat un unguent care se cheama Ultralan am dreptate? Si eu am primi dupa ce mi-am scos o alunita si m-am cicatrizat cam rau - am facut cicatrice hipertrofica (nu cheloid) adica s-a latit si s-a inrosit un pic.
Insa fii atenta ca Ultralanul este un antiinflamator steroidian (nu nesteroidian cum sunt toate antiinflamatoarele) si nu trebuie folosit indelungat.
Pupilici tuturor
Clau
19+ 
bb mic

pentru eco!
burtici. Nu pot sa cred ca am dormit pana la ora asta!