Mamici de iulie-august 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 27
shpiry spune:
Taedi...felicitari pentru nota la examen!
Luna, of!..nu te mai supara
...ca se rezolva toate pana la urma. Ma uit la ceas...si sunt sigura ca acum eshti bine, acasa cu puiul tau....si iti pare rau ca ai plans si l-ai stresat pe bb. Vorbeste ciob de oala sparta: si io am plans deunazi ca sotul meu mi-a refuzat categoric o prajitura de ciocolata! (nu am voie ciocolata dar EFECTIV nu ma puteam abtine...si mi-a dat o bombonik in schimb
cand a vazut ca nu ma linishtesc si pace!). Da' azi promit solemn ca nu mai fac!...Haideti sa promitem toate ca n-o sa ne lasam duse de hormonei...si sa ne enervam si sa plangem...ca saracu bb n-are nici o vina, mititelu!( astazi sunt euforik!)Iubesc pe toata lumea!(..ma rog...aproape!)
Eu de spalaturi interne am inteles ca sunt interzise in sarcina. Doar la exterior si cu geluri cu ph neutru. Imi pare rau ca aveti probleme. Am si io o scurgere fara miros/culoare ..sau alte senzatii..dar e destul de abundenta. Inca n-am intrat in panik. sper sa fie ok...Data viitoare cand ma duc la dr. am sa-l intreb....Sa nu uit sa-mi scriu pe biletzel!(si sa nu uit biletelul acasa
)
Alina.a intr-adevar, astazi dr. mi-a zis de oscilo-asta...si am lansat satelitii (adik mama+barbat) prin orash sa-l caute. sper sa imi revin repejor...ca la vremea de afara, BB vrea sa iasa la plimbare!
Shpiry
17+
Irinusha spune:
Salutare burticute!
Avem si noi poze noi cu burticuta si "surprizuta", daca aveti chef de vizionare!
Toate cele bune, eu una nu pot tine pasul cu voi ... m-am dat si batuta! Multa sanatate! 
Irinusha cu
Cris ( 3 Mai 04 ) &
"Omul de zapada" ( DPN: 2 Iulie 07 )
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica
Luna1 spune:
Fetelor multumesc de sustinere, sunt mai bine caci s-au mai calmat putin lucrurile la birou, in rest, mai am o ora pana plec si sper sa ajung sa-mi iau baiatul...
Scurgerile fara miros sunt ok sa fie mai abundente, asa scrie la carte.
Luna
17 sapt+ Cosmin
Simo78 spune:
Irinusha sa-ti traiasca burta si continutul! Dupa ce se vede si dupa baba din mine, s-ar putea ca mandrul tata sa aiba dreptate si sa fie Amelie
Simona
17+
Matei Hisham
poze
olguttza spune:
aterizai si io p-acasa c-o mare foame-n glanda! mi-am rezolvat trebur'le si-acu imi fac siesta. nici nu m-am schimbat inca. am mers pe jos de mi-au sarit ochii. apropo de mers pe jos: cred ca de la kg luate calc foarte anevoios, ma dor talpile si calcaiele de mor; daca merg mai mult de juma de ora, simt ca nu mai pot indoi laba piciorului. la doua zile, inainte de culcare, imi pun consortu sa-mi faca masaj la talpi - lucru care, pana acum, nu-l suportam de nicio culoare. nici macar nu ma mai gadil.
ma gandesc, insa, cu groaza la perioada urmatoare si la kg pe care o sa le mai iau: n-o sa ma mai tina picioarele. adevaru e ca deja arat din ce in ce mai disproportionat: 1.72 m, 73 kg si 36 spre 37 la picior. ![]()
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">
20+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by witchy_witch
Salut si eu toate gravidutele, v-am tot citit din umbra pana acuma, dar acum am decis sa ma prezint. UM 25 nov., DPN 31 august (sau 1 sept, ceea ce ma plaseaza la ambele forumuri de iulie/august si septembrie/octombrie)
14+ cu
maricel in burtica
Bun venit la noi!

Simona
17+
Matei Hishampoze
shpiry spune:
Azi sunt activa, nu gluma!
As vrea sa va trimit si io nishte poze...sa vedeti pe cine injurati (sper sa nu fie cazul)!
si mai sper sa si reushesc, deci aici:http://family.webshots.com/album/549609060SdSLvO?start=0
Acum nu mai arat la fel de bine(mai
cu vreo 7 kile si tunsa scurt)..dar nu-mi pasa
!Am sa am un bb jucaush!V-am zis ca mi-a tras un shut azi??..cred ca da, doar de o mie de ori
!Am dat la ziar si la TV, deci fetele care nu au aparut azi pe forum, nici o problema, veti afla la stiri!

Shpiry
17+
Simo78 spune:
Foarte frumoase pozele!
Mai zic odata ca suntem grupul cu cele mai frumoase mamici
.
Stii ca poti sa le pui la semnatura...
Simona
17+
Matei Hisham
poze
jeni71 spune:
Buna seara !
Am fost la ginecolog, totul e ok la bebe, insa cand i-am spus doctorului ca am dureri cumplite de cap, mi-a dat bilet de internare. Initial a zis sa ma duc de maine, dar am negociat si merg luni dimineata. Practic vrea sa imi mai masoare in spital glicemia, sa vada tensiunea pe 24 ore si pt durerile de cap pe langa tensiune sa ma vada si un oftalmolog. Asa ca luni dimineata sunt cu bagajyul la spital. Si a zis ca ar fi mai bine sa mai stau acasa sa nu ma stresez, sa stau cat mai mult in pat si sa dorm. A zis ca e normal sa se infunde nasul, iar pt arsuri mi-a zis de Maalox.
Bebe e f activ, da din picioare, mai ales cand stau la birou(probabil il deranjeaza pozitia).
estecri si eu am problema asta dar mie mi-a zis emdicul sa folosesc 14 zile crema Lomexin si 2 ovule de Lomexin puse cate unul la 7 zile.Si de cand folosesc astea e muuuuuuuuuuuuuuult mai bine.
Jeni
17+