Mamici de iulie-august 2007 (24)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Scuze se pare ca am incalcat regulamentul cu reclama

18 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

luna, ca sa te simti mai bine! e foarte nasol cand ai o zi de cacao si parca toae iti merg din rau in rau, ca in legea lui murphy: ce a inceput rau, se va termina si mai rau. un gand bun si o [floare1] pentru tine!

eu merg la medicover, la dr calomfirescu.

Iulia

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Nana mersi, nu am cum ca prietena are treaba la 5 jumate, am sa iau un taxi numai ca aici trebuie sa faci comanda cu jumatate de ora mai devreme (cel putin) si mi-e teama ca nu ajung. Cred ca de fapt m-am enervat mai mult pe sot, dimineatza primeste mesaj de un tip din echipa lui daca poate sa-si ia liber ca sa se duca cu socru la aeroport iar noi ca nu avem cu cine lasa copilul azi nu e urgenta....

Te pup si eu.

Luna 17 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by i_ulia

luna, ca sa te simti mai bine! e foarte nasol cand ai o zi de cacao si parca toae iti merg din rau in rau, ca in legea lui murphy: ce a inceput rau, se va termina si mai rau. un gand bun si o [floare1] pentru tine!

eu merg la medicover, la dr calomfirescu.

Iulia

17+

Luna 17 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns groxy spune:

Fetelor,spuneti-mi si mie va rog cum ajung pe adresa comuna de mail. Mi-a dat Andutzy parola dar nu stiu cum sa procedez.Merci mult

Roxy 15 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

luna te inteleg perfect.
otim,este in regula ce simti tu,si eu am avut asa niste stari,si ce e mai rau ca ma razbunam pe copilas care nu e vinovat cu nimic,dar bine ca mi-a trecut si bine ca tu esti la primul copil,ca sa nu ai pe cine varsa nervii.
fetelor imi dau si eu cu parerea la gelurile intime,sper sa nu va suparati,dar am citit undeva ca in general nu e bine sa folosesti intime,cu atat mai mult pe sarcina...cel mai bune sunt spalaturile exterioare,cica in timp se duce flora si bolile vin rand pe rand din cauza excesului de igiena.
a si am o veste noua,am fost la echo,si am cinci luni,si nu patru cum credeam eu,nu ma miram degeaba ca am burta cam mare,am avut menstruatie peste sarcina,asa ca va rog sa-mi modificati si mie UM 6 oct si DPN 22iulie.multumesc...si cica ar fi baietel dar nu e sigur asa ca lasam pe data viitoare.
estecri te inteleg cum e ca-ti vine sa-ti rupi bichinii si eu am patit asa,mi-am mai adus aminte de ceva,in ceaiurile care le faci sa te speli pune si o lingura bicarbonat de sodiu la un litru de apa,mi-a spus medicul si la mine a mers....si legat de intimitate trebuie sa folositi prezervativ in toata perioada cat ai candida...sanatate multa.
legat de kg eu am luat 5 kg in 5 luni si am 100 cm la burtica...
si nu prea mai am greturi ceea ce e fenomenal...
brazuca cum merg pregatirile pt. luna aprilie?

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005)bb 16+
[url=http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums/]iosua[/url]http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums/

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Luna hai nu mai fi suparata si nu mai plange, ca va plange si bebe de la purtator. Nu prea stiu cum stau lucrurile pe acolo dar sigur se gaseste o solutie. Trebuie sa sara iepurele de pe undeva. Uite

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns safira1 spune:

Luna incearca sa te linistesti ptr, ca se agita si bb .
Daca sotul chiar nu isi poate "rupe" 1h din program si tie iti este teama ca nu ajungi nici cu un taxi , n-ai in birou o colega , un coleg mai intelegator si sa te ajute ???
Si de la mine un ca sa-ti treaca supararea .

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shpiry spune:

Multumesc Simo - am sa va trimit si io nishte poze...alea mai reushite (de la nunta)ca io nu-s prea fotogenik.
Fetele am o veste super tare. Daca pana acum cateva zile aveam vreun dubiu daca loviturile pe care le simteam in burtik sunt sau nu de la BB...AZI MI-A CONFIRMAT! BB mi-a tras un shut in toata regula...de l-am simtit si la exterior cu mana...a trecut de faza de falfaieli si alte subtilitati...daca ma-sa nu pricepe....
OF!..sunt asa de fericita!..nu-mi mai pasa ca acu' ma ustura si gatu'!..si ca bag in mine injectii si pastile cu nemiluita!..ce sa mai zic ca ma simt ca o extensie a canapelei mele?...asta e....acum...chiar ca nik nu mai conteaza!
Va pup pe toate!
PS:mai citesc ce-ati mai scris si revin...

Iri

Shpiry 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Shpiry felicitari ca l-ai simtit pe bebe.

Samadhiiiii, Karligutzaaaaa, Alina.aaaaa pe unde mai sunteti mama?

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina 21+

Mergi la inceput