Mamici de iulie-august 2007 (24)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Neata Simo. Ma bucur ca ai dormit mai mult. Revin.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Azi ma duc la tuns, coafat, pensat...ma pregatesc de vacanta .
Apropo...da-ti-mi o idee cum sa ma imbrac...plec de Iasi de la maxim 10 grade si ajung acolo la 30! Eu ziceam sa imi iau bugii de gravi cu o buza pe deasupra si geaca de blugi, dar nu stiu daca nu o sa dardai prin aeroport la Bucuresti ca avem de asteptat urmatorul avion vreo 5 ore.

Simona 17+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by Simo78

Azi ma duc la tuns, coafat, pensat...ma pregatesc de vacanta .
Apropo...da-ti-mi o idee cum sa ma imbrac...plec de Iasi de la maxim 10 grade si ajung acolo la 30! Eu ziceam sa imi iau bugii de gravi cu o buza pe deasupra si geaca de blugi, dar nu stiu daca nu o sa dardai prin aeroport la Bucuresti ca avem de asteptat urmatorul avion vreo 5 ore.

Simona 17+ Matei Hisham

poze

Cred ca o sa-ti fie un pic rece asa... Incearca sa iei pe tine ceva mai grosut, dar usor de dat jos. Ca sa nu risti nimic!

Lia S19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Buna dimineata, fetelor!
Am vazut pozele Irinusha si Shpiry! sunt frumoase...
Eu sunt bine; la servici la bebe nu-i mai place deloc, tot timpul loveste. Asa ca ma ridic, ma mai plimb si ma gandesc la concediu .
Sper sa-mi pun acasa Internetul saptamana viitoare, atunci o sa pot intra si de acasa...
Jadi felicitari pentru bebele miscator...
va pup

Poza 20 sapt

Mioara 22+ Doru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Neatza la burtici! Si noi hop in picioare chiar daca sunt in concediu. Se pare ca bb avea chef de joaca de dimineatza!

19+ David Gabriel

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput

Buna dimineata! Nu mai pomenesc nimic de concurs pina nu ajung la 105 cm. Aseara abia aveam 99 cm, cu "furat" cu tot. Asa ca tizo, cred ca premiul cu coronita tot tu il iei.

Lorina, hihi, pina acum n-am facut paralela cu bebelushele de la circotasi - dar imi place.
witchy_witch, bine ai venit! Esti concurenta serioasa la concursul de burti.
jeni, bafta multa la spital, sper sa iasa toate analizele bine.
brazuca, cu babele de la coada nu poti sa te pui, au o guraaaaa. Cunosc si eu situatia, nu le intereseaza nici ca ai programare si ele nu - merg pe sistemul de "coada" comunista.
jadi felicitari pentru eco!
Simo, probabil veti sta inauntrul aeroportului la bar, unde nu cred ca e frig. Cind plecati? Spor la infrumusetare.

Joi ma duc la dr, si e 8 martie. Eu i-as lua niste flori, fara cadou - dar daca aveti idee de ceva pina in 50 lei astept sugestii. Dr a fost draguta, mi-a dat consultatii prin telefon de citeva ori in ultima luna, si m-a primit si peste rind sa-mi faca TT-ul si sa vorbeasca cu mine.

Mergi la inceput

Schimb capitolul.

Mergi la inceput

Capitolul urmator.

Mergi la inceput