Mamici de iulie-august 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 21
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by Ioana75
Simo, care prenume il schimbati in Danny: Matei sau Hisham?
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Pai aici ii buba, ca nici unul din noi nu e dispus sa renunte la numele ales, si nu putem numi bietul copil Matei Hisham Danny Al Jaafari.......ultimul sa-nchida usa!

Simona
17+
Matei Hishampoze
Chriszta spune:
Salut fetite cu burtite 
O saptamana excelenta va doresc.

Eu nu am inca probleme cu candidoza.
BB a avut azi noapte la 12.30 o intalnire extra cu tati al lui. Atat a lovit ca saracu' om nu mai putea de bucurie. De vreo 10 ori a impins burta si tati il simtea de fiecare data.
La 20 saptamani am o burtik de 94 cm. Am fost vrednica si m-am masurat aseara.
La kilograme am 61 acum. Aveam 63 am slabit la 57 si acum am ajuns la 61 kg. Sper sa nu depasesc 70 kg.
In rest saptamana viitoare mergem la morfofetala la Bucuresti la Herghelegiu si speram ca vom afla si culoarea caruciorului ca data trecuta am avut un BB rusinos si n-a vrut sa pozeze.
In rest multa sanatate si bebici voiosi...
Cristina
20+
Ioana75 spune:
Dintr-o eroare, am intrat pe un subiect de la forumul cu gospodine, "ce gatim azi", am citit 3 meniuri si am crezut ca leshin
.
Simo

. E foarte frumos numele ales deja, eu zic sa-l lasati pe Danny in film
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
claucia spune:
Buna ziua fetelor,
Cand va aud cu putinele voastre kilograme!!! Eu am azi-maine 20 saptamani si am luat 8 kg. Cand i-am spus dr-ului cica am luat exact dublu. Numai ca eu l-am contrazis, am citit eu ca trebuia sa iau intre 2 si 7 pana acum (nu stiu unde am citit dar mi-a prins bine la moral) asa ca nu am luat decat unul in plus. Hai sa zic 2 kg! ![]()
Astazi merg la dr cu ultima eco (de la 19 sapt) unde am vazut ca mi s-a scurtat colul de la 40 mm la 36 mm. Nu stiu cat e de grav pt ca mai conteaza si consistenta, etc. E inchis ceea ce e bine, contractii nu am, dar daca imi spune sa stau in pat...nu stiu ce o sa fac pt ca am atata de facut la birou si de invatat pe succesoarea mea temporara! oho, as mai avea nevoie de vreo 3-4 saptamni cel putin.
Va pup si gata, m-am plans destul.
Andicu, nu te ingrijora ca nu esti singurica cu kilogramele tale. Dar sincer, la mine nu se vede tare, adica se vede daca ma uit eu, ca picioarele sunt parca mai grosute, burtica e maricica dar asa...sunt inalta si nu se vede rau. Si imi pun fustita pana la genunchi cu cizme lungi - de-a dreptul pacalesc publicul. ![]()
Luna, astept si eu sa vad ca ai o fetita mica si frumoasa in burtic, parca asa simt...
Va pup pe toate.
Clau
19+ 
bb mic
Simo78 spune:
Ioana si eu is pericol public cu mancarea! Numai sa aud de ceva ca gata!vreau! Ieri am fost la maica-mea si a facut bors de fasole cu urzici. I-am pescuit toate urzicile din oala si le-am halit ![]()
Simona
17+
Matei Hisham
poze
claucia spune:
Estecri, bb este, si eu simt tot falfairi usoare sub buric, dar distincte, nu miscari de forte insa cu tot trupusorul dar parca manute mici si piciorute mici. E placut...
Clau
19+ 
bb mic
greierash spune:
Hmmmm, bors de fasole cu urzici!!!! F interesant , nu am mai auzit de combinatia asta, dar acuma mi se pare suuuuper interesanta........
greierash
19+ 
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by greierash
Hmmmm, bors de fasole cu urzici!!!! F interesant , nu am mai auzit de combinatia asta, dar acuma mi se pare suuuuper interesanta........
greierash19+
daca te hotarasti sa faci, frunzele de urzica, asa intregi, le pui in oala la fiert odata cu zarzavatul (marar, patrunjel...) si raman intregi. Si e si foarte sanatos, contine fier.
Simona
17+
Matei Hishampoze
mioara2004 spune:
Simo, in legatura cu borsul, nu se pun mai la sfarsit? DUpa ce fierbe fasolea???
Si ar trebui oparite inainte. Eu asa fac la o supa simpla de urzici....
Poza 20 sapt
Mioara
22+
Doru Andrei