Mamici de iulie-august 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 20
olguttza spune:
si eu ma lupt cu candidoza, ca uitai sa spun. spalaturi si geluri intime de tzashpe feluri, si tot degeaba! astept sa merg la dr. zilele astea, sa vedem ce-mi recomanda, ca deja mi s-a luat de scursuri si mancarimi!
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">
20+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
mioara2004 spune:
Buna dimineata fetelor!!
La multi ani! pentru Nicoll Mada si Kitty Nic.
Ioana cantarirea nu se face seara ci dimineata
. Pentru mine cantarirea dimineata este benefica pentru moral ( deja am luat cam 7 kg ).
Am o burta de 7 luni...![]()
Cat despre masuratori ar trebui sa trecem si cat am avut inainte de sarcina...
Pentru secretii fetelor, igiena stricta si geluri intime!
Poza 20 sapt
Mioara
22+
Doru Andrei
Simo78 spune:
nikole
ma bucur ca ne mai dai cate un semn de viata din cand in cand. Multa sanatate si tie si bebelushului tau.
Andicu depinde ce iti prieste. De exemplu eu pot folosi numai pe ala de la Oriflame. De la altele am facut alergir, dar eu am o piele foarte sensibila. Sunt safe in sarcina pentru ca le folosesti extern, nu faci spalaturi intravaginale cu ele.
Fetelor, sa puneti deoparte cate o fetita si pentru Luna si Samurai-lady ![]()
Simona
17+
Matei Hisham
poze
Samurai-lady spune:
Eu am luat 2 kg jumate pana in sapt.18.
Si mananc de sparg,dar nu pot manca dulciuri.
Numai dinastea de-ale japonezilor,si vad ca nu se pune.
Dar,is si toata ziua prin parkuri,pe bicicleta si pe la nisip cu maimutza de cupil.Cred ca de asta,ca mananc de abia ma misk.
Voi aveti un fix cu alimentele ? Eu toata ziua as manca paine,cascaval,roshii si sunca.Sunt nebuna rau ?
Samurai-lady
18 weeks
si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
mioara2004 spune:
Andicu gelurile intime sunt ok, au un ph apropiat de zona intima. Eu le folosesc de multi ani si acum nu am scurgeri sa ma deranjeze...
Deja din cauza burtii cand ma grabesc tind sa merg leganat, sotul cand m-a vazut a inceput sa rada si sa-mi spuna ca sunt ca un dinozaur mic...
.Nu m-am suparat ca exact asa ma misc...
Poza 20 sapt
Mioara
22+
Doru Andrei
olguttza spune:
io cre'ca ma ingrash si cu aer... ![]()
fixu cu alimentele il am si eu, dar ma tine maxim o luna; dupa care, schimb fixu. ![]()
ai ca plec in targ; ordinea e urmatoarea: pensat, facut poze, platit taxa cec, luat ceva d-ale gurii. mi-e o silaaa.....
da plec!
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">
20+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
Ioana75 spune:
mioara, stiu ca se face cintarirea dimineata; eu ma cintaresc luni dimineata, sa prind si eventualele excese din weekend
. Masurarea burtii vreau sa o fac diseara. Dar nu m-am masurat in talie inainte de a ramine gravida, habar n-am cit aveam.
Simo, care prenume il schimbati in Danny: Matei sau Hisham?![]()
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
andicu spune:
Da, trebuie sa recunosc ca stau cam prost cu miscarea!
tot
astept sa se mai lumineze afara, ca de cate ori ma hotarasc s-o fac, incepe ploaia! plus ca vin de la servici la 4-5 si cad rupta in pat; asa ca, miscarea cea mai deasa e pe la Carrefour si prin casa! cred ca de aici mi se trage si cresterea in greutate! poate totusi, vine primavara si o sa incep sa ma plimb mai des...pe de alta parte, daca merg prea mult sau stau prea mult in picioare, incepe sa ma doara mijlocul sau sa mi se declanseze sciatica si atunci e de rau, ca nu prea mai pot sa ma misc.
Si eu am o placere mareata sa mananc zilnic sandvich-uri! si mai nou, am pofta de inghetata destul de des, eu care nu prea ma omoram nici vara! ieri l-am obligat pe sot sa facem o oprire la MacDonalds sa-mi iau inghetata, si cand am ajuns la MC Drive, deja salivam dupa meniuri cu hamburgeri si cartofi prajiti...
Mi-a dat al meu un flit de nu m-am vazut!
nici macar cartofi n-a vrut sa-mi ia, ca a zis sa ma gandesc la uleiul ala super-ultra-extra folosit, ca-mi face el cartofi acasa...dar pana am ajuns, mi-a trecut nebuneala!
si mi-am petrecut restul zilei gatind ciorBA+FELUL 2, ce mai rar mi se intampla in ultima vreme! ![]()
Andicu
21+
Poze cu burtica
Luna1 spune:
Simo aici sunt, mersi ca te gandesti la fetita mea, am deja vreo 20 nume pt ea si parca vad ca e baiat. hehehe, las' ca nu ma plang, il iubesc orice o fi ca doar e puiul meu.
Eu nu ma laud cu nimic, am fost ieri la o prietena care naste in mai, ne-am sfatuit ce si cum cumparam si cam atat am facut weekendul asta.
Felicitari fetelor care au aflat ce au si bebeilor miscareti.
Va pup
Luna
16 sapt +Cosmin
estecri spune:
multumesc din suflet pentru sfaturi. Incerc de azi sa fac spalaturi cu : galbenele, nalba, pojarnita, sptovag . Ma ung si cu Lomexin. Si daca nici asa nu vrea ...il sun pe doctor. Nu m-ar deranja neaparat scurgerea cat mancarimea (imi vine cateodata sa smulg bikinii de pe mine- care de fapt sunt ditamai chilotii ...a trecut vremea snuruletelor). E super naspa sa ai mancarimi si sa vezi ca nu se mai vindeca.
Va pup dulce si va spun daca am scapat de ele ...
Si eu am pus 7 kg pe mine pana in saptamana 19 . Pe bebe eu zic ca l-am sintit prin saptamana 17 (ca o bataie sub buric ...sper sa fi fost bebe ). De atunci tot asa batai slabe.
sorina
19+