Mamici de iulie-august 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 22
aylin_tarcan spune:
sorina, parerea mea este sa nu te dai cu toate. ajung nalba, galbenele si septovag. lasa lomexinul pe alta data
nu mai vreau sa aud de coluri din astea asa...ca vreauuu si euuuu.
eu ce sa mai zic ca la 14 sapt avea 32??? si mi-a zis doctorul ca e ok. asa ca nu va mai ingrijorati. daca scade sub 30, atunci trebuie sa o lasati mai usor cu activitatea.
si vreau si eu kilogrameeee
ca deja intru in panica
Aylin,
16+ 
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by mioara2004
Simo, in legatura cu borsul, nu se pun mai la sfarsit? DUpa ce fierbe fasolea???
Si ar trebui oparite inainte. Eu asa fac la o supa simpla de urzici....
Poza 20 sapt
Mioara22+
Doru Andrei
Eu zarzavatul verde il pun la sfasit de tot, iar urzica nu o oparesc. Cred ca depinde de obiceiul fiecareia.
Simona
17+
Matei Hishampoze
Ioana75 spune:
Clar complotati pentru moartea mea in chinuri
.
Mie imi plac foarte mult urzicile, prajite cu ceapa si eventual drese cu un ou, si apoi cu mult usturoi. Daca reusesc sa merg la piata in weekend sa-mi iau urzici, sun la maica-mea sa intreb cum se face (desi cred ca e simplu, intii se fierb, apoi se prajesc
).
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
mioara2004 spune:
Simo mersi!
Eu asa cu fasole am facut cu frunze de macris, nu cu urzici. Din urzici fac supa si pireu, ca si cel de spanac.
Eu in weekend mi-am facut supa de salata
. In perioada asta fac cu placere mancare...
Poza 20 sapt
Mioara
22+
Doru Andrei
otim spune:
Salutare tuturor si
pe burtici .
Fetelor spuneti-mi si mie daca si voi treceti prin urmatoarele stari ( eu sunt la prima sarcina si sunt cam PAUZA la ceea ce este normal sau nu de aceea va "atac" pe voi cu intrebari ):
1. Am niste stari de nervi din senin ca-mi tremura genunchii de nervi . Imi vine sa ma cert cu toata lumea din jurul meu
2. Desi citeam ca la saptamanile 17-18 sarcina cam ar trebui sa-mi treaca perioada cu somnul , imi vine sa dorm nonstop , concentratia mea la serviciu sau acasa e cam la nivelul "degetului mic de la picior "
3. In zona vaginului ( ca altfel nu stiu exact cum sa va explic ) am niste furnicaturi ( nu mancarimi ) si uneori chiar intepaturi .
18 saptamani
lorinaoo1 spune:

urzici... tare-s gustoase...
Lia Septovagul nu e contraindicat in sarcina, mie mi l-a recomandat dr mea la inceputul sarcinii si il mai folosesc si acum. Il poti folosi pt igiena externa sau interna (asa e cica si mai eficient - dizolvat in jumatate de litru de apa calda sau ceai). Si e si ieftin.
Sorina incearca si tu ceva mai usor pt igiena externa, si daca nu merge apeleaza la medic.
Aylin hai ca-ti dau de la mine vreo 2 si mai iei de la fete (care au ce sa dea) si-ti faci silueta la care visezi ![]()
Sa ma masor si eu ... am 88 de cm peste buricut
Creste burtoiul
De kg nu mai spun, ca am deja 7 la activ
Si eu am fixuri la macare. Acu nu vreau sa vad carne in fata ochilor. Ma rezum la ciorbe, borsuri
si salate cat mai variate. Preferata mea - salata greceasca
Fetelor, ceva ma tot "roade" de la ultima intrevedere cu dr. Bebelina mea era cu vreo 2 zile mai mica la masuratori. Stiu ca bebeii se dezvolta in ritmul lor acolo, ma temeam doar sa nu fiu eu mama rea, poate nu mananc ce-i trebuie ei, stiu eu... Vitamine nu mai iau de vreo luna, ca imi iesisera bune analizele. Voi ce credeti?
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina 21+
Ioana75 spune:
otim, eu zic ca esti "in grafic" cu toate cele 3 puncte
.
Simo, sper sa primesc vesti de la Anto azi; daca nu ne-a scris, inseamna ca e tot la spital ...
Anto, sper sa vii cit mai repede acasa cu bine!
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
aylin_tarcan spune:
lorina, le accept pe alea 2 ![]()
2 zile e nimica toata. nu are nici o relevanta. in plus, diferenta poate veni si de la faptul ca nu toate femeile ovuleaza in ziua 14 a CM. nu are legatura cu ce si cat mananci. stai linistita. din cate stiu eu de la o saptamana in colo e relevanta diferenta. si nu trebuie sa luati atatea vitamine.
Aylin,
16+