Mamici de iulie-august 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 17
Simo78 spune:
nu vazusem al doilea mesaj, am sters prima adresa, [img] si am pus in ghilimele dupa cum ai zis in primul mesaj.
Sorina scurgerea de care zici tu ar trebui sa fie normala, numai sa nu manance si sa nu miroase. Nu stiu ce sa zic, si eu ma bat cu asta
. O tin in frau cu o igiena locala fffff stricta, cu gel intim, NU CU SAPUN. Incearca asa, daca nu trece in 2 zile, mergi la medic.
Simona
17+
Matei Hisham
poze
aylin_tarcan spune:
buna dimineata fetele dragi! 
sorina, scurgerea probabil ca e o candidoza. eu am de la inceputul sarcinii, si mai multi doctori mi-au spus sa nu iau nimic pentru ea. desi imi dadea un disconfort de numai eu stiam! asa ca, intr-adevar igiena locala cu gel intim sau doar cu apa din abundenta, chiloti din bumbac etc...ce mai poti face este sa te speli cu nalba si galbenele. eu abia acum am inceput, deci inca nu pot spune daca functioneaza sau nu. dar asa a zis nenea doctorul. la mine vine pleaca, si traim impreuna fericite. sa vedem ce fac spalaturile astea. in cazul in care intr-o luna nu imi trece de tot, o sa iau si eu lomexin sau alte cele. deocamdata mi s-a spus sa nu fac nimic.
si stai linistita, nu afecteaza bb. daca vrei sa fii impacata cu tine, fa o secretie vaginala si zi-ne rezultatul. dar 90% e candidoza. chiar daca scurgerea devine colorata, verzuie, galbuie, rozalie (foarte pal), tot candidoza e.
Aylin,
16+ 
lorinaoo1 spune:
Sorina incearca sa adaugi la apa cu care faci spalaturile si un prafulet de Septovag. E un fel de dezinfectant care nu afecteaza Ph-ul local. Il poti dizolva in ceaiul de galbenele. La mine functioneaza, ma procopsisem cu o vaginita nespecifica.
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina 21+
liadorian spune:
Fetelooor, mi-am dat in petec azi la analize!
Mi-e o rusine cand imi aduc aminte, dar ce sa fac, prea m-am dat viteaza de la inceputul sarcinii ca eu o sa le fac pe toate ca si cum nici n-as fi insarcinata!
Se duce frumusel fata la laborator - flamanda, evident, ca sa i se poata recolta sange - sade ea la rand, ca nu vrea sa profite de faptul ca e gravida, si i se face acolo rau de era sa pice pe jos. Noroc de un tip suuper frumos care era la rand langa mine! M-a cules omul din zbor si m-a dus la asistente, ca altfel nu stiu ce pateam pe acolo! Am alarmat pe toata lumea, am mancat fructele tuturor bunicutelor de la rand si ciocolata copiilor, am baut toate paharele cu apa care mi s-au intins fiindca nu puteam nici sa vorbesc, si am fost preluata de al meu sot din bratele frumosului necunoscut caruia abia am apucat sa-i multumes pentru grija!
Iaca vitejie!
Lia
S19
brazuca25 spune:
Neatza fetelor! Intru si eu in sfarsit pt ca pana acum nu mi-a mers netul!
Si vreau sa ma laud ca in sfarsit bb a miscat si l-am simtit. A inceput pe 1 martie. Se pare ca mai multi bb-ei s-au gandit sa faca mamicilor un martisor. Intre timp a inceput si tati sa simta cand se smuceste burtik, asa ca e f fericit.
Si eu trebuie sa fac analize sapt asta, si ma pregatesc sa plec la dr pt trimitere. Offf si am un chef sa ies din casa!!!!!!!!!
19+
David Gabriel
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos
brazuca25 spune:
Daca va intrebati ce e cu vremea asta afara (in Bucuresti cel putin), sa stiti ca azi e baba mea...
. Ma mir ca nu ninge!!!
19+
David Gabriel
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos
aylin_tarcan spune:
lorina, buna idee. ia sa incerc si eu cu septovagul asta. banuiesc ca e sigur in sarcina. dar ma mai intrebam, noi aici vorbim de spalaturi locale, pe afara, nu? si sa fie o data pe zi, de doua ori? conteaza numarul? dupa cum spuneam la mine e a doua zi, asa ca rezultate inca nu.
Aylin,
16+ 
liadorian spune:
In fiecare an, baba mea e pe 6 martie, de ziua mea. Chiar sunt curioasa cum o sa fie maine. Azi e destul de rece dar asa de insorit si de senin, incat ai spune ca e sigur vara!
Lia
S19
Ioana75 spune:
Buna dimineata!
Luna, nici eu nu pot citi toate cazurile umanitare ... Iar sotul este impotriva donarii banilor "pe neve" (au fost si aici pe DC citeva cazuri de escrocherii
) - dar am stabilit o suma medie pentru donat astfel incit in caz de tzeapa sa nu imi para rau.
andreea c, ai fost in Unirea la magazin? Ai gasit ceva?
Lavinia, felicitari pentru eco
! Am vazut-o pe Lorina
.
before-after, felicitari pentru caruciorul roz.
jeni, ce martisor frumos
.
Campania de ingrasare a fost sabotata, soacra-mea nu a mai venit, asa ca n-am avut mincare buna in weekend. Tot efortul meu de saptamina trecuta e de +0.2 kg, deci 1.7kg in 18s. In schimb am un burtoi ... abia astept sa facem concurs iar. Tizo, cind ziceai ca ne masuram din nou?![]()
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
greierash spune:
Va pupic pe toate!!
Ca veni vorba de candidoza.... medicul meu mi-a dat tratament, si a zis ca o sa mai facem o "cura" mai pe la sfarsit.... M-am gandit eu ca daca e vorba de nastere naturala... poate nu trebuie totusi sa ai ceva bolnav... pe "acolo"...nu?
greierash
19+