Mamici de iulie-august 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 16
Simo78 spune:
Neatza burtici! Va astept cu cafeaua.
Oana Dr. Akad a fost cea implicata in cazul fetitei nascuta fara picioruse, despre care dumneaiei a spus toata sarcina ca este ok! Nu stii de asta?
Simona
17+
Matei Hisham
poze
liadorian spune:
Fetelor, am intrat numai un minut sa va salut pe toate si sa va urez o saptamana frumoasa! Ei, si ca sa ma laud
ca am intrat in S19 - mai avem putin si schimbam prefixul! Fug sa "donez" sange - trebuie sa fac azi o groaza de analize si sper ca n-or a ma tina astia namancata prea mult pe la cozi, ca nu raspund de consecinte!
Pupici la toata lumea!
Lia
S19
Simo78 spune:
Cum fac sa imi apara ticker-ul cand apas pe numele copilului? Eu am incercat si nu am reusit. 
Simona
17+
Matei Hisham
poze
lorinaoo1 spune:
Simo stiu ca, in primul rand, trebuie sa scoti [img] de acolo si, in al 2-lea rand, trebuie sa pui intre ghilimele site-ul. Dar tie iti apar 2 adrese dintre care doar una merge. Mai intreaba la tehnice. Eu tot acolo m-am lamurit.
Sa aveti o saptamana frumoasa si insorita! 
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina 21+
estecri spune:
Neata fetelor!!!
Am si eu o problema , poate reuseste sa ma ajute careva. De o saptamana am o scurgere albicioasa , groasa care genereaza mancarimi si sincer este ff deranjant(din cate mi-am dat seama nu miroase)La doctor am programare abia in 6 aprilie si daca otin asa pana atunci inebunesc...Imi e frica sa nu-l afecteze pe bebe in primul rand.
Ma gandesc ca poate s-a mai izbit vreuna dintre voi de problema asta si ma sfatuiti ce sa fac pana ajung la doctor.
Pup buticile de bebici si bebice
sorina
19+
lorinaoo1 spune:
Simo, gata, i-am dat de capat. Copiaza de mai jos, dar scapa de spatiul de dupa prima paranteza patrata si de dinaintea ultimei paranteze si fara br/br, ca nu stiu ce-i aia br / br / [ url= http://bd.lilypie.com/Dph1p2/.pngMatei Hisham[/url ]
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina 21+
lorinaoo1 spune:
Maaama ce a iesit. Ce-am facut, nenica? ![]()
Simo
bine ca a iesit, ca la ce incalceala era in mesajul anterior... ![]()
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina 21+