Mamici de iulie-august 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 18
mychydutza spune:
buna fetele. sa aveti o saptamana frumoasa si linistita. am si eu o intrebare: voi pe la cate saptamani l-ati simtit pe chirias? ca eu am aproape 17 si nimik...........nici o senzatie. ce e drept eu sunt cam "nesimtita" de felu meu, dar ma intrebam voi cam cand l-ati simtit???????????
+16
mihaela
poze
Ioana75 spune:
Mihaela, eu miine fac 18 saptamini, si tot nu simt chiriasul
- sint si la a 2-a sarcina. Nu ma impacientez, ii mai acord 2 saptamini
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
safira1 spune:
Buna dimineata !
Sunt cateva burtici la cafea astazi , a mai ramas ceva si pentru mine?
pentru urarii . maine sunt programata sa fac un eco de rutina, sa vedem daca este bine bb .
liadorian pentru determinarea anticorpilor antiD trebuie sa fii nemancata ? am facut si eu analiza dar nu am tinut cont de asta, e o problema? ti-a mai venit rau vreo data ?? cam nasol cu lesinurile si cazaturile .
estecri trebuie sa ai grija cu acele scurgeri , fa acele spalaturi , cum ti-au spus si fetele , si daca nu trece , mai bine suna doctorul .
pe cine trebuie sa intreb pentru emailul comun ?
18+
aylin_tarcan spune:
nu intrati in panica cu secretiile astea. v-am zis, eu am de la inceputul sarcinii, cu intermitente si am intrebat mai multi doctori. nici unul nu mi-a recomandat clotrimazol sau lomexin. pana la nastere, mai e. oricum probabil ca atunci, in trimestrul 3 se da tratament pentru asta. dar avand in vedere ca se face candidoza pe parcurusul sarcinii de nenumarate ori (si de multe ori nici nu stii ca o ai), este mai bine sa nu iei medicamente de fiecare data. asta cu spalaturile mie mi se pare o solutie f buna.
Aylin,
16+ 
safira1 spune:
in sfarsit mi-a aparut si mie burtica ![]()
nici eu nu-l simt pe bb , toata lumea ma intreaba : chiar nu simti nimic ??
doctorul a zis sa mai astept 2 sapt . , nu-i prea mult???
18+
mychydutza spune:
ok. m-am linistit. probabil ca si chiriasii sunt de mai multe feluri: unii zglobii care isi faca simtita prezenta repede si altii mai puturosi. daca o fi sa semene cu sotu probabil ca o sa miste intr-o joi .hehehhe.
+16
mihaela
poze
aylin_tarcan spune:
fetele care nu simt miscarea chiriasului! explicam eu saptamana trecuta ca pozitia placentei (anterioara sau posterioara) influenteaza simtitul! asta pe langa gradul vostru de sensibilitate (cum suna!!! hihihi). care va sa zica, daca aveti placenta anterioara, simtiti mai greu. eu la prima sarcina cu certitudine am putut spune ca am simtit loviturile in saptamana 19. acum, eu tot simt cate ceva, dar nu am nici o certitudine. asa ca zic ca nu am simtit. pana nu sunt sigura 100% ca e chiriasul si nu altceva, nu zic nimic. pana la 20 de saptamani stati linistite! nici dupa aia nu e prea grav, dar e mai ciudat sa nu simti nici la 20.
Aylin,
16+ 
kitty_nic spune:
Nicol_Mada LA MULTI ANI! MULTA SANATATE, DRAGOSTE SI BB SANATOS, MANCACIOS SI VOIOS!
Mami Cristina si
Daria Ioana
Poze
Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.

Kitty_Nic