Colectia de toamna-iarna 2005 (125)
Raspunsuri - Pagina 6
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by madau
Feli taci asa malc si nu ne zici si noua nimic...sa te complimentam/cadorisim/felicitam??? sa fii sanatoasa, iubita si sa ai parte de tot binele din lume alaturi de cei dragi sufletului tau!!!
Pai am zis anul trecut si eram curioasa cine isi aduce aminte Mama, ce rea sunt!
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
Hildegard spune:
Buna dimineata,
Ela, cred ca esti stresata cu bucataria. Asa e cand se fac lucrai. Si mie mi-e groaza cand ne apucam cum va fi. De aceea astept sa mai creasca steff....si atunci facem. Ce iti schimbi? Faianta, gresie si mobila?
Pe mine ma costa 60 milioane la ce vreau sa fac in ea.
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 3 luni
madau spune:
quote:
Originally posted by felicia74
Pai am zis anul trecut si eram curioasa cine isi aduce aminte Mama, ce rea sunt!
Io nu tin minte nici ce numar am la pantofi...
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"
Bic spune:
quote:
Originally posted by felicia74
Ca sa scap de surprize neplacuate care cu virsta sint din ce in ce mai multe, eu de-asta v-am spus ca e ziua mea, sa ma urati.
Ca altfel, anu' asta, parca mai rau ca nicidoata: in afara de sosul personal, familia apropiata si cele citeva prietene din copilarie bune, fidele si instruite cu lacrimi de singe de-a lungul anilor, nu si-a mai adus aminte nimeni. Adica ma refer la prietenii mai noi.
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
felicia74 spune:
ia uitati ce am gasit:
"ATENTIONARE METEOROLOGICA - 01/03/2007
Fenomene vizate: precipitatii insemnate cantitativ
Intervalul: 2 martie 2007 ora 02 - 2 martie 2007 ora 20
COD GALBEN
In intervalul 2 martie 2007 ora 02 - 2 martie 2007 ora 20 va ploua cu precadere in vestul, nordul si centrul tarii. In Maramures, nordul Transilvaniei si al Crisanei precum si in sudul Banatului cantitatile de apa vor depasi local 15...20 l/mp, iar in zona montana aferenta acestor regiuni izolat 25...30 l/mp.
Se vor produce depasiri ale cotelor de atentie pe raurile din jud: Maramures, Bistrita Nasaud, Salaj, Cluj, Bihor, Alba, Hunedoara, Timis, Caras Severin."
Exact in weekend. Macar in Buc sa nu ploua ca vreau in parc frumos, nu in poli
Hildegard spune:
Felicia,
LA MULTI ANI!
sa fi fericita langa cei dragi, sa ai parte de tot ce-t doresti, toate visele tale sa devina realitate.
Felicia, la noi ploua de numa. Bine ca stam la bloc
Madutza, dar ce vrei sa-ti cosi? costum sau rochie? Ce material cauti?
de-ale gurii
Hildegard spune:
Corap, ia baga neste poze sa vedem!
Bun venit acasa!
Dordia, aoleu, arsura....las ca trece. Mai bine ergeti la medic si atunci vei fi foarte linistita! Ok?
Bic,
Anda, bine ca puisorul tau e ok
de-ale gurii
Madutza10 spune:
Neata!!
Culcasem piticu la 10:20 si cind am inceput sa scriu acest mesaj s-a trezit :(((,n-a vrut sa mai adoarma sub nici o forma ..si nicin nu-mi bausem si eu cafeau ,off off ,mai mai..
Madau ,tinem pumnii pentru mama ta ,sa dea Dumnezeu sa nu fie nimic grav
Lavi ,merci pentru raspuns ,chiar ma gindeam ca e prea ieftin pt AI ,oricum maine mergem la agentie sa luam biletele ,chiar daca e doar cu demi
Hilde ,nu stiu ce material vreau ,vaz la fata locului iar despre model nu-mi fac griji ,imi da croitoreasa idei ,e super buna ,coase pt vedete ,trupe de muzica etc
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze ianuarie-februarie 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
Hildegard spune:
Madutza, si io l-am culcat pe steff...acuma doarme.
Mai, ce ne facem cu somnul asta a lor de la 10, si-l scot singuri, ca eu nu-l pot scoate...altfel nu mai papa la amiaza si adoarme cu capul pe masa de mancat
Azi noapte s-a ridicat in fund odata l 12.30, si odata la 3....nu i-am mai facut lapte, a subt ce a fost in titi si la 5 l-am chemat pe tats'su(el doarme in sufragerie, ca n-avem loc toti 3 in pat) sa faca laptic.Acuma dinti nu-i mai ies, atunci ce saracia se tot ridica in fund ca mor de nervi
de-ale gurii
felicia74 spune:
Bic asa e, parca anul asta a fost mai rau, de aceea pana pe la ora 18 (cand, culmea, au inceput sa curga telefoanele de felicitare) am fost deprimataaaaa!
Plus ca husbandul nu mi-a dat nimic, iar cand i-am reprosat asta a zis ca acum cativa ani i-am facut o observatie care i s-a parut mai deoarece cumpara flori de fata cu mine. A promis ca se revanseaza "ca uite in ce stare sunt" (saracutul, bine ca nu nasc barbatii) dar tot m-a enervat cumplit.
Pe de alta parte, demult voiam sa va intreb de rolul sotului in gospodarie - discutie pe caz real: sotii vostri vad ce e de facut in casa? Nu ma refer la lucururi care se darama, ci cele zilnice, de rutina, gen dus gunoi, spalat vase, adunat lucruri?
La noi, cam rarutz, doar in caz de extrema urgenta, adica daca nu mai sunt vase curate si trebuie sa pui masa