Colectia de toamna-iarna 2005 (125)
Raspunsuri - Pagina 5
dordia2000 spune:
Madutza ms mult de tot de raspuns. M-ai linistit cu arsura. Iar cu decalotarea...eu sunt tare de obicei dar....o sa mi se rupa sufletul cand o fi momentul dar o sa fiu tare pt el in primul rand.
Nepotelul meu a facut operatiunea pe la 2 ani si ceva si 2 zile dupa de cate ori face pipi se ghemuia, se tinea de putica si zicea:" au,au au au..." Of....saracutii!!!
Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!
Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!
lavi02 spune:
Dordia si pe mine m-a ajutat mierea de nenumarate ori cand m-am ars. Nasoala patanie!
Madutza pretul ala l-am primit si eu (nu mai stiu de unde, posibil de la bulgari) dar hotelul e cu demipensiune, nu all inclusive. Astia scriu gresit AI; este cu AI de Pasti, dar la vara e HB sigur.
Noi ne-am hotarat la Hotel Glarus pana la urma pt ca e renovat anul trecut si e totul nou-nout in el, a fost Tania anul trecut si zice ca-i f fain.
Probabil luam de la agentia bulgareasca dar mai facem unele mici verificari; parca ne e un pic frica. Romanii nu prea au H. Glarus in oferte. Si daca mai asteptam sa apara oferte la mai multe agentii mi-e ca nu mai gasim deloc. Plus ca vor sa ne taxeze 50% din tariful unui adult, pt copii.
meems spune:
Feli, LA MULTI ANI!!!!!! Sa ne traiesti!
Anda, ma bucur atat de mult ca Nichitutul e mai bine! Pupici dulci poetului.
Dordia, imi pare rau de arsura lui Stefan... Speram sa-i treaca besicutele cat mai repede.
Pineapple, ce draguta e Mirai!! Cand zburati spre RO? Si noi mergem in iunie.
Pischi, am vazut toate pozele cu Alex - fetita ta e superba!! Are o privire atat de blanda ca te indragostesti pe loc de ea.
Parca mai vroiam sa zic ceva, dar am citit pe sarite si acum nu-mi mai aduc aminte...
catutza spune:
Buna!
Felicia, LA MULTI ANI!!!! Sa fii sanatoasa, iubita si fericita alaturi de familie si cei dragi sufletului tau,
Dordia , auuuu! Mi s-a furnicat pielea cand am citit ce a patit Stefan! Off bietul micut. Pupam sa se faca bine cat mai repede,
Corap , bine ai revenit, asteptam poze.
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
felicia74 spune:
Fetelor, multumesc de urari!
Dordia ghidul de prim ajutor uite ce spune in caz d earsuri:
quote:
Īn cazul arsurilor provocate de flacara. Important īn aceste situatii este oprirea cāt mai rapida a arderii cu jet de apa.
Deci trebuie sa pui manutza in apa rece, ca sa impiedici arderea in continuare a straturilor superficiale de piele.
Acum poate ar fi bine sa-i pansati cu rivanol degetelele o zi. Daca se sparg basicutzele iarasi pansament ca exista risc de infectare, avand in vedere ca ei pun mana pe toate prostiile mai ales afara.
Un Stefanelul din partea Ilincai, ca sa-i treaca!
Oricum patania Dordiei m-a facut sa-mi dau seama ca ar trebui sa stim cateva reguli de prim ajutor, ca sa putem actiona in consecinta. Eu am gasit urmatorul link, poate va e util:
http://www.sfaturimedicale.ro/din-coninut/ghid-de-prim-ajutor/
Normal, majoritatea sfaturilor sunt pentru cazuri extrem de grave, dar am gasit si unele utile - cum sa depistezi hipotermia, despre febra, cum sa tratezi leziunile ochilor etc.
PS: in contul comun am pus un link despre primul ajutor pentru cei mici. Nu pot sa-l pun aici din motive lesne de inteles reclama
dordia2000 spune:
'Neatza!!
Fetelor va multumesc din suflet pt raspunsuri. Si eu ma gandeam ca daca se sparg e risc de infectare si...voi avea gija sa il pansez ca sa nu pateasca mai rau...dar...poate se vindeca si nu se sparg. oricum maine mergem si la dr. si o sa-i arat ca sa stau linistita de tot.
Acuma ma duc la servici!!! va poop!!!
Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!
Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!
Bic spune:
Oleo, Dordio, saracu' Stefan! Sper sa-i treaca repede. Mai, da; si tu ai fost repede pe faza. Tare, ce mai!
Ce-i cu echipa verde din care face parte si oLo? Nu am mai vorbit cu ea de taaaare mult?
Gandacel, imi pare rau de patzania cu cresa. Foarte bine ca nu te-ai gindit de doua ori inainte sa-l retragi de acolo. Chiar daca nu sa-r adeveri toate suspiciunile tale, daca exista ceva cu care tu ca mama nu te simti in regula, nu e usor sa-ti lasi copilul acolo.
Sper sa fie mai bine data viitoare.
Feli! Sa fii fericita si sanatoasa si cu Tilincuta voiasa.
Anda, ura - nu pentru virus, ci pentru Nic cel sanatos!
Multumim celo care ne-au urmarit fimuletul. De atunci dansam si mai bine, ca atunci inca aveam usor otita si ne cam pierdeam echilibrul.
In rest, la noi s-au acutizat rau crizele de personalitate si trebuie sa ma pun la curent cu lectura despre educatia copilului ca mi se suie in cap fii-mea si noooo-mi place.
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
madau spune:
Neata!!!
Rapidissim ca am o tona de treaba, tre sa ajung si la banca sa platesc voiajul de Paste, apoi vreau sa-i fac ceva papa Mirunei si la 1.30 plec cu mama la electroencefalograma si apoi la un alt neurolog la Medicover sa vedem ce zice. Tineti-mi pumnii sa fie ok
Dordia eu ptr arsuri stiu asa: imediat mana in apa rece sau pui niste gheata pe ea, apoi dai fie cu miere (asta la naturiste) fie cu Bioxiteracor (Oximed) spray (asta e special ptr arsuri, e uleios si cu antibiotic in el ptr a evita suprainfectarea). Daca se sparg basicile iti recomand asta din urma e cel mai bun. Pupam piticul si sa se faca bine rapid
Anda tot raul spre bine, bravo!!!!
Lavi super Silviuka, cum are ea grija de sarmanul lup si familia lui.
Gandacel brrr, m-am umplut de draci numai citind, daca eram in locul tau ce faceam acolo...nu-ti pot descrie. Eu sunt mai iute la manie, mai ales sa fi gasit copilul cu buza sparta si sa-mi zica ca ele nu stiu nimic. Sper sa gasiti o varianta buna pana la urma
Feli taci asa malc si nu ne zici si noua nimic...sa te complimentam/cadorisim/felicitam??? sa fii sanatoasa, iubita si sa ai parte de tot binele din lume alaturi de cei dragi sufletului tau!!!
Sper sa nu fi uitat pe nimeni, daca imi mai audc aminte de ceva revin mai incolo
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"
felicia74 spune:
Ghid de linistit copilul cand vecinii sparg peretii: dus in alta camera si facut zgomot cu linguri, oale si alte chestii....
Deocamdata merge, cat de cat
Bic
camelia_daniela spune:
Neatza!
Of, Dordia, ce intamplare! Sunt de acord cu sfaturile date de fete pana acum (apa rece + spray Oximed)! -ici Stefanelului !!! Sa scapati fara complicatii!
Madau, tinem pumnii, Doamne ajuta!
Of, Feli, nasol cu vecinii astia zgomotosi!Bafta si daca o supara pe chiti ...!
Gandacel, tinem pumnii sa fie bine la noua gradi !
Ela, spor la curatenie! Facem galerie sa terminati repede!
Lavi, super tare Silviuca!!! si un !
Anda, ce ma bucur ca Nic e bine !
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=22" target="_blank">
... Si noi participam la concurs - poza "ochimari"!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)