Colectia de toamna-iarna 2005 (125)
Raspunsuri - Pagina 4
Madutza10 spune:
Feli ,LA MULTI ANI!!,,Ai mers pe burta '',dc nu ne-ai zis si noua ??Sa fii fercita alaturi de sot si pitica ,pupici multi de la noi!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze ianuarie-februarie 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
corap spune:
iaca m-am intors si eu din tarile calde ... la calculator nu pot sa intru cand andrei e treaz, si e treaz tot timpul cand sunt eu treaza, asa se explica intarzierea...
nici n-am citit din urma, decat sb asta. poze poate o sa pun maine.
nu mi-a pre priit, ca vreo 5 zile am fost racita si cu febra si nu mi-a trecut cu nici o naturista. pana la urma am luat un eferalgan si in cateva ore mi-a trecut... ce face chimicala
azi am fost la eco sa o vad si pe pitica, are 1,750 kg, picioare lungane. in rest, nici o problema, nici capsorul nu e asa de mic pe cat se credea... ma rog, a studiat-o si e totul in regula
va pup pe toate si pe pitici si mai vb, probabil maine seara.
c & andrei-ardei 14 noiembrie 2005 & cireshik anais dpn 05.05.07
anda77 spune:
mai, cred ca am sarit mesajul lui gandacel k vad k tot va dati cu parerea. inteleg printre randuri k a patit bogdanel ceva nasol la cresa? imi pare rau.
corap, bine ai revenit.
nic n-are streptococ in nas (a facut analiza pt 2 streptococi, am uitat cum se cheama, probabil cei mai raspanditi si pentru un stafilococ, ala auriu. n-are). de ieri a inceput sa respire pe nas 20%, azi 50%, dupa aproape 2 luni de respirat pe gura! mucii au inceput sa dispara singuri, incet, de vreo 4 zile, de cand am facut analiza, fara nimik altceva, nu mai inteleg nimik, dar Doamne ajuta, tine-l asa!
de fapt ar fi o explicatie mica: de luni seara i-am pus salin in camera, aparatul ala de "sareaza" aerul si-l ionizeaza sau naibii stie ce-i face. cert e ca atunci cand intri dimineata in camera nici nu pare k s-a dormit acolo, adik e aer normal, nu fresh neaparat, dar nu aer cum e dupa ce se doarme, asa inchis...intelegeti. poate a facut ala minuni. chestia e k nu stiu de unde se cumpara placutele alea cu sare pe ele dinauntru. ce fac cand se termina, ca tine mai putin de o luna area aia, citii io pe prospect...are cineva salin?
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Madutza10 spune:
Anda ,ma bucur ca-si revine puiutu' ,sper sa nu mai aveti probleme niciodata !
Corap ,bine-ai revenit ,asteptam poze!!
Am fugit la somn ,noapte buna!!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
lavi02 spune:
corap bine ai revenit!!!
Ma bucur ca Anais e bine! Nu mai e pusa transversal?
Anda foarte buna idee cu salin-ul!!! Nu stiu de unde se cumpara placutele, cauta si tu pe net sau intreaba la aia de la care l-ai cumparat.
Feli la multi ani!!!
Azi am vazut in parc o familie cu 3 copii, la diferenta de 1 an unul de altul, cel mai mare merge toamna asta la scoala. Primii doi baieti, a treia fetita. Erau tare, tare draguti! Taica-sau avea 3 perechi de role prin maini Si cica mai e unul pe drum!
Cea mai recenta perluta Silviuteasca.
Aseara la culcare tati i-a spus Capra cu trei iezi. Incheie el apoteotic cu finalul fericit:
-... si asa capra si iedul au scapat de lup.
Silviuta:
-Si copilul?
-Care copil?
-Pai lupul avea si el un copil si o femeie si le era foame. Cine le mai aduce de mancare?
din partea mea pentru Silviuta.
anda77 spune:
hi,hi,hi,silvia o sa fie o importanta membra a societatii civile!:)))
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
dordia2000 spune:
Buna seara fetelor!!!
Muuulti ani traiasca, multi ani traiasca...laaaaaaaa muuuuulti ani!!!!
Felicia sa traiesti o mie de ani sanatosi, voiosi si plini de bucurii alaturi de Doru si Ilinca si....toti cei dragi!!! Su nu in ultimul rand...un mare de la ginerica al tau!!! :::" aaaaa muuuuu'tiaaaa!!! "
Noi suntem ok, sanatosi si voiosi cu prima boacana de raportat: aseara cand eram pe la Bucatarie...a venit fi'miu si si-a exprimat dorintza de a pune mana la aragaz, sus sa se prinda de gratarul de deasupre. Stiind ca nu ajunge i-am spus ca nu are voie...dar mi-am luat ochii 5 secunde de la el si cu coada ochiului l-am vazut cum pe varfuri a reusit si a pus mana pe chestia aia de la ochiul mare de la aragaz, bineinteles cu focul aprins si aragazul incins. am inlemnit o secunda, el s-a inrosit la fata instant si voia sa tipe dar...nu avea glas. Am luat repede un ou din frigider, l-am spart in chiuveta si l-am uns cu albus de ou si l-am luat in brate si atunci abia a putut urla de durere si usturime. Acuma are buricele de la 2 degetele cu 2 mari basici.... Nu stiu ce sa ii fac. Sfatuiti-ma ca imi e frica sa nu se infecteze. E pericol de infectie, tb sa ii dau cu ceva? sau sa las sa se vindece de la sine? sau sa ii sparg basicile? Sambata mergem la dr. pt decalotare dar...pana sambata e cale lunga si...imi e frica sa nu pateasca ceva. L-am pipait si nu-l doare, nu zice nik mititelul. Un degetel e mai rosu si basica e mai mare si tare. Ce sa fac???
Gandacel imi pare rau pentru patania ta!!! pe Bogdan de la noi! Si eu ma gandeam sa il duc la cresa dar...acum ma mai gandesc. La mine e o pb ca ai mei sunt cam bolnavi, Tata are mari probleme cu picioarele, mai exact are ciocuri in calcaie si il dor destul de rau + mijlocul iar mama e terminata de mijloc. Le e destul de greu cu piticul dar....se descurca. Ma gandeam si la ei dar si la avantajele cresei (socializare, disciplina, faptul ca invata sa pape singurei, la olita...etc).
Joy ce ai facut cu Vladutz la dr? cum a fost? Tb sa mergem si noi sambata si as vrea sa stiu la ce sa ma astept. L-a durut??? A plans??? Cum e dupa??? Mi se rupe sufletul cand ma gandesc !!!
Corap bine ai revenit...abia astept pozele!!!
Anda vai ce veste buna....ce bine ca e mai bine Nichitutul. Doamne, dupa atata timp de chin...mititelul, ce bine ca e mai bine!!!
Gata ma duc la nani ca....maine iar merg la servici!
Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!
dordia2000 spune:
Silvia. Ce dulce e!!! ce se gandeste ea mititica la familia lupului....vai ce dulce e!!
Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!
Madutza10 spune:
Lavi ,tu ziceai ca vrei sa mergi la Berlin Golden Beach la Nisipuri??Am gasit o super oferta acolo ,te uiti un pic te rog ,mi se pare foarte ieftin http://www.vacantebulgaria.ro/viewhotel.php?hotel_id=136
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Madutza10 spune:
Dordia ,al meu s-a fript la cuptor rau de tot dar i-am bagat imediat mina-n miere (m-a invatat dr) si a trecut durerea imediar ,roseata dar la ceva timp a facut basicute care s-au spart si uscat de la sine ,nu a patit nimic ,nu s-a infectat ,stai linistita !
Cu decalotarea nu stiu daca te ajuta ce-ti spun ,noi am facut-o la 4 luni jumate ,deci era foarte mic ,asa ca n-a fost rau ,a plins 5 min dupa care gata ,n-am mai avut probleme,la voi fiind mai mare s-ar putea sa fie altfel dar fii tare ,trece repede durerea am auzit ,..eu pastrez si acum pansamentul plin de singe ,ce-am mai plinssss
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA