Colectia de toamna-iarna 2005 (125)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patriciaR spune:

Macar ca in simboluri simple,
Sa ne-alungam uratul iernii astea lungi,
Iar daca Primavara nu mai vrea sa vina,
Sa ii simtim macar in suflet vesnic mangaierea
O primavara frumoasa!

Uff Gandacel , tocmai am citit despre ce s-a intamplat puiutului tau la cresa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

lavi-multumesc pt incurajare,va trece si asta si sper ca rezultatul sa fie cel asteptat

offf gandacel,ei bine ce ai spus tu ca ai patit cu bogdan imi fac eu scenarii ca ar putea pati daria daca o duc la cresa

am reusit sa citesc si eu cate putin,dar sunt varza ca sa mai pot scrie ceva,abia astept sa vina sotul sa ma pun in pat,si inseara asta nu scapa sa-mi faca un masaj cum imi facea cand eram gravi,offfffffff ce vremuri,ce mai visez uneori la ele,cat eram de rasfatata cu masaj seara de seara

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

a si daca veni vb de masaj uka este innebunita dupa masaj,la taica-sau binenteles cum il vede ca sta in pat se duce la el si se intinde cateodata si 30 min sta asa si o maseaza si ei ii placeeeeeeeee

O PRIMAVARA FRUMOASA ,PLINA DE IUBIRE SI FERICIRE

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

VA UITATI LA SUPER NANY ??? ce comportament are mama,pai cum sa nu faca asa copilul

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Hello!!

Fac si eu prezenta repejor ,tre' sa fug la baie ,baiatul a adormit acum 10 min ,era f obosit ca azi a dormit decit o data.
Eu am umblat creanga azi ,in vizita la fini ,prin magazine (caut toale pt botez ) dar nu gasesc nimic frumos ,cred ca am sa cumpar material si fug la croitoreasa ..,m-am intors la 19:00 ,baiatu' era tare ocupat cu mama ,nici nu m-a bagat in seama ,asta-mi place la el ,ca pot pleca fara grija :)

Revin ,poate am timp sa citesc din urma!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze ianuarie-februarie 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Buna seara, buna seara!
N-am citit nimic, am fost ocupata cu musafirii, ca, deh, cineva a facut azi 33 de ani
Recuperez maine!

O primavara frumoasa tuturor!

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

feli-ziua ta???
la multi ani fericiti si multe imp
liniri

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Seara buna!
Feli, a fost ziua ta???? Sau a lui Doru?

LA MULTI ANI ! Sa fii sanatoasa, voioasa si sa ai parte numai de bucurii!!!

Deci la ora asta fii-mea care a dormit abia jumatate de ora dupa-amiaza, nu vrea sa doarma si bantuie prin casa, asta ca sa ma enerveze pe mine!!!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=22" target="_blank">
... Si noi participam la concurs - poza "ochimari"!

Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

feli, la multi ani! io de ziua ta ti-am trimis un virus

fetele de pe mess, nu va suparati pe mine, ne-am virusat brusc toti colegii la birou, in 5 secunde erau cam 200 de oameni cu calculatoarele praf de pe mess, aia care aveau messul deschis. io nici macar nu eram la birou, eram la o colega in birou, cand am revenit am vazut ca primisem un virus, era messul deschis si am virusat aproape pe toata lumea din lista mea, unii au mai scapat....imi pare rau, n-a fost vina mea.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Ofofofof, Gindacel! Mititelul de Bogdanel!!! Pupa-l si din partea mea.

Desi exista si institutii de stat mai acatarii, si eu si altii din familie am avut experiente foarte neplacute cu copiii nostri la astfel de institutii. Din pacate unii copii ramin chiar traumatizati. Deiu meu, desi a mers doar vreo luna si jumatate in Ro, cind l-am dus din nou aici era jalea de pe lume. Isi amintea cum fusese acolo (rau, va jur, foarte rau, a slabit copilul de nu mai era el) si credea ca i se va intimpla si aici la fel. Slava Domnului ca toata lumea a fost foarte atenta cu el si l-au ajutat sa depaseasca momentele "despartirii" de noi. Dar pe cuvint ca eu nu am mai vazut atita indolenta si neglijenta si nesimtire si rautate si tot ce vreti, ca la cresa la care a fost el in Dr. Taberei. Na, ca am zis si unde.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=10" target="_blank"> Deiu cu diploma - ma votati?

Mergi la inceput