Viata in Germania (42)
Raspunsuri - Pagina 28
Camelia spune:
Tumpi, suntem bine, multumesc de intrebare!Ne pregatim de o scurta vacanta.Peste cateva zile plecam in Spania.
Uite ca n-am reusit inca sa ne intalnim.Dar nu e timpul pierdut.Vine caldura si sigur ne vedem pe undeva.Poate reusim sa mobilizam si alte fete din zona.
Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.
Daconst spune:
Gabrianah,felicitari sa fiti sanatosi!
Fetele cu Digitv,am o intrebare:voua vi s-a stricat dracia aia de reciver?daca da ce ati facut?
Ca si la noi s-a stricat brusc si cica nu mai putem face nimic.Noroc ca mai e in garantie...poate asa sa rezolvam ceva.
Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
zuzunaki spune:
Multumim frumos de complimentetumpi,Ana,mihaela
Groaznica vremeCand iese soarele,cand ninge...ploua...Sper sa fie mai bine de saptamana viitoare.Si in Ro s-a anuntat vant si ploaie...Vreau primavara!
Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu
mihaela_specht spune:
quote:
Originally posted by gabirus
Salutare, Germania!
Va scrie o timisoreanca cu 2 copilasi dulci si frumosi.
Din mijlocul lui aprilie voi fi delegata cu cativa colegi pentru 3 luni in Köln, iau si copiii cu mine. Pe de o parte ma bucur ca vom putea vizita o multime de lucruri, pe de alta si mult stres, cel mic are doar un an jumate si este foarte atasat de bunica.
Vroiam sa intreb daca mai este cineva din Köln printre voi. Cu siguranta voi avea o mie si una de intrebari ... Am mai fost o data acolo in decembrie, insa foarte scurt, doar la o sedinta de lucru.
Va salut si va doresc sa revina primavara cat mai repede pe meleagurile germanice
POZE
gabirus Köln e un oras foarte frumos sa nu uiti sa mergi la Dom si la muzeul de ciocolata.
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
dori spune:
quote:
Originally posted by Camelia
Este cineva care a primit vizite din Ro de curand? As vrea sa stiu daca se cere la granita pasaportul sau e suficienta CI.Stiu, teoretic se poate calatori doar cu CI.Dar practic?
Camelia, eu am fost acum doua saptamani in Germania si am calatorit cu C.I. - a fost O.K, nicio intrebare, nicio problema.
Camelia spune:
Dori,ai fost cu masina sau cu avionul?
gabrianah spune:
va multumesc fete de raspunsuri! nu speram sa le primesc asa de repede !
cameliamama mea a venit in vizita la noi acum 3 saptamini cu autocarul de la cluj, si mi-a spus ca la granita cu ungaria,i-au pus sa arate pasapoartele doar pentru identificare, nu le-au pus nici o stampila in ele.ce super sa plecati in spania! vacanta frumoasa!
ana
mihaela_specht spune:
BUNA DIMINEATA
asa am stiut si eu ca de la 1 ianuarie poti calatori numai cu CI dar am auzit la stiri ca tre sa ai si pasaportul la tine,probabil acum la inceput numai.dar e bine sa le aiba la ei si pasapoartele pt orice eventualitate, ca nu sti niciodata ce vor cei de la vama.
pupici
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">simleu silvaniei
papadie spune:
Daconst cum adica s-a stricat? Ce nu face? Ai incercat sa-l inchizi din spate, sa-i faci un reset? Oricum ar fi trebuie sa ajungi cu aparatul la centrul de la care l-ai inchiriat si-l repara ei. Si eu trebuie sa ajung cu al meu pt. ca nu face update automat ca atare am f. multe posturi fara traduceri. Superenervant cand vreau sa vad un film iraniam, sau chinezesc, sau coreean limbi pe care nici macar nu pot sa le intuiesc.
La noi ninge in draci:(
Camelia spune:
Multumesc mult pentru informatii si pentru urare!