Viata in Germania (42)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Multumim frumos pt urari!

Carmi,
noi nu mai mergem cu Wizzair,pt ca ne-a facut surpriza sotul sa -si ia concediu si mergem toti,dar el sta doar 2 saptamani.AM luat alte bilete cu Germanwings,pe 28 plecam,iar de la Wizzair am recuperat o parte din banuti.Numai ca dureaza pana la 6 sapt sa nu-i vireze in cont.

Ana,
sunteti superbi!!!Sa va dea DD multa sanatate si fericire!

Zi buna!

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Mamica dulce si Alina, eu am facut tortul buburutza(poza Mamica dulce o poti vedea la bucatarie la deserturile Nataliei).

Am facut tortul Buburutza cum va spuneam dar mi-a iesit cam tare pasta asta de zahar, era ca un ,,sorici roz,,(cred ca de la gelatina a iesit asa tare) dar inautru umplutura a iesit buna, asa ca pe asta l-am papat acasa iar pentru gradi am facut unul cu frisca multa, le-a placut tuturor.

Daca vreti sa incercati tortul Buburutza, este bun dar totusi eu cu alta ocazie daca il mai fac il imbrac in frisca roz(l-am mai facut alta data asa si a fost tare bun), fondantul asta nu-mi place la gust. Defapt si Natalia(autoarea retetei) spunea ca ea da la o parte acest fondant ca nu-i place la gust!

Spor la treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

buna dimineata

zuzunaki drum bun si sa te distrezi ACASA.

pupici

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Gabriela, frumos baieti, sa va traiasca si sa va bucurati de ei.
Zuzunaki, sa-ti traiasca baiatul, vazut poze, frumosi copii ai[:]
Fetele ce ne facem cu vremea asta?Acum a iesit soarele,dar tot frig e.Totuisi ma bucura ca de saptamana viitoare vad ca se incalzeste iara.Ma uitam ieri la saracii copaci infloriti, la florile de prin gradini, pacat de ele ca a dat zapada asta.

O zi buna va doresc si cu mult soare, in suflete,chiar daca afara nu prea e.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Salutare, Germania!

Va scrie o timisoreanca cu 2 copilasi dulci si frumosi.

Din mijlocul lui aprilie voi fi delegata cu cativa colegi pentru 3 luni in Köln, iau si copiii cu mine. Pe de o parte ma bucur ca vom putea vizita o multime de lucruri, pe de alta si mult stres, cel mic are doar un an jumate si este foarte atasat de bunica.

Vroiam sa intreb daca mai este cineva din Köln printre voi. Cu siguranta voi avea o mie si una de intrebari ... Am mai fost o data acolo in decembrie, insa foarte scurt, doar la o sedinta de lucru.

Va salut si va doresc sa revina primavara cat mai repede pe meleagurile germanice

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

quote:
Originally posted by gabirus

Salutare, Germania!

Va scrie o timisoreanca cu 2 copilasi dulci si frumosi.

Din mijlocul lui aprilie voi fi delegata cu cativa colegi pentru 3 luni in Köln, iau si copiii cu mine. Pe de o parte ma bucur ca vom putea vizita o multime de lucruri, pe de alta si mult stres, cel mic are doar un an jumate si este foarte atasat de bunica.

Vroiam sa intreb daca mai este cineva din Köln printre voi. Cu siguranta voi avea o mie si una de intrebari ... Am mai fost o data acolo in decembrie, insa foarte scurt, doar la o sedinta de lucru.

Va salut si va doresc sa revina primavara cat mai repede pe meleagurile germanice

POZE

Oooo, pacat ca vine o timisoreanca cu 2 copii asa departe de mine, daca ai cumva timp si chef sa vezi Heidelberg, da-mi un semn si veniti la un weekend!

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena http://www.rhp.ro/Andreasn/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrianah spune:

va multumim pentur cuvintele frumoase

zuzu , am vazut pozele cu voi, ce frumosi si mari sinteti! mi-a mai placut ca azti avut multi copii la ziua lui bubu! la mult ani!

acum intru doar scurt de tot ca trebuie sa merg imediat la papica, dar vreau sa intreb pe fetele din MUnchen daca nu stiti ceva instructor de scoala de soferi romin?
eu am inceput scoala dar vad ca nu o mai termin, si sint destul de stresata fara carnet si toata ziua singura cu copiii..

multu, ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara2004 spune:

ANA, vezi aici:Fahrschule ADRIAN in Munchen, www.eurolines-romania.de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Gabrianah, felicitari! Sa fiti sanatosi si fericiti cu totii!.
Este instructor roman in München.Informatii gasesti www.fahrschule-adrian.de/index1.htm" target="_blank">aici.Din pacate, nu pot sa-ti spun daca e bun sau nu, nu stiu nimic despre el.
Este cineva care a primit vizite din Ro de curand? As vrea sa stiu daca se cere la granita pasaportul sau e suficienta CI.Stiu, teoretic se poate calatori doar cu CI.Dar practic?

Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Camelia, peste o sapt vine cineva din Ro si iti pot spune atunci ce se mai cere,asta daca nu cumva sunt fete care au trecut deja prin asta.
Voi ce mai faceti?nu te-am mai vazut de multisor.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput