Viata in Germania (42)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

buna fetelor
noi am plecat la drum....peste tot este vremea nasoala, nu doar in germania , consolati-va!
ieri am fost la contabili, undeva prin nord, langa oldenburg, (iar am condus toata ziua! si cu ploaie) si cand sa plecam o doamna a inceput sa strige in romaneste la noi din masina ei, a oprit si ne-a invitat acasa, noi ne grabeam, asa ca a trebuit sa ne scuzam, dar ne-a dat nr. de tel, cand mai venim pe acolo neaparat sa trecem, mi-a placut tare sa intalnesc pe cineva, asa, pe strada...
sigur se poate numai cu CI iesi din tara, a venit unul din marinari, cu trenul asa....
mihaela_specht: voiam sa te intreb ceva, o sa incerc pe pm..
in rest, sa va traiasca copilasii si...vreme frumoasa!
va pup

poza cu noi
poze diverse
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

cafeaua e gata cine vrea?

fetelor inca o intrebare in legatura cu dreptul de sedere.am sunat ieri la auslanderamt sa vad daca pot merge mai repede sa-mi prelungeasca dreptul de sedere si a zis ca nu ne mai lipeste nimic in pasaport ca inainte.mi-a zis sa duc 2 poze tip pasaport.
eu nu am mai intrebat nimic pt ce si cum .poate stiti voi.

pupici

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Din ciclul "ce stiri se mai dau in ziarele romanesti despre Germania" cititi si va minunati: http://www.evz.ro/article.php?artid=297467
Iar daca nu v-a inveselit articolul prea tare, cititi si comentariile. Adevarul e ca prostia unora ma enerveaza iar a altora ma face sa rid, da tot e interesant cite aberatii se aduna in internet .

-------------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

quote:
Originally posted by aschiutza

Din ciclul "ce stiri se mai dau in ziarele romanesti despre Germania" cititi si va minunati: http://www.evz.ro/article.php?artid=297467
Iar daca nu v-a inveselit articolul prea tare, cititi si comentariile. Adevarul e ca prostia unora ma enerveaza iar a altora ma face sa rid, da tot e interesant cite aberatii se aduna in internet .

-------------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Eu am citit dar nu ma minunez deloc, astfel de articole le gasesti si in presa de-aici, si-n fond, fiecare isi traieste viata asa cum considera ca e mai bine pentru el. Inainte de a avea copilul pot spune ca gandeam cu totul altfel. Cat despre comentarii...

Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)

Mergi la inceput

Fetelor, aveti idee care este corespondentul gamaglobulinei in Germania? M-a rugat o prietena sa-i aduc si nu gasesc pe net denumirea ca atare.

Mergi la inceput

Germania

Carmi gamaglobuline nici in romaneste nu stiu ce e.am dat pe google sa caute si am gasit www.charite.de/zlp/routine/referenzdb/29010.htm" target="_blank">asta

pupici la toate

www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

Multumesc, Mihaela !

Mergi la inceput

buna dimineata Germany

Carmi nu ai pt ce macar ti-a ajutat la ceva?

fetelor vine iar vremea buna.sper sa nu se mai raceasca.

pupici si o zi buna va doresc

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Zuzunaki ,foarte frumosi copilasii tai,sa-ti traiasca si voi pe linga ei!Si mi-a placut tare mult si tortul.

Gabrianah ,ai niste baieti pe cinste,sa-ti traiasca!Iti trimit un pm.

Daconst ,mai scrie-ne de receiver.Si-a revenit?Si al meu se mai blocheaza uneori,chiar astazi.Parca murise!L-am inkis de la spate,am scanat toate programele,si-a revenit.

Aschiutza ,articolul din Evz e cel putin comic .Vezi ca se discuta pe larg la "Discutii generale"(sub "Femeia la cratita").

Concedii placute fetelor care zboara spre Romania.Acum,ca vad ca vremea si-a revenit,parca imi pare si mie rau ca nu mergem acasa de Pasti...

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Fetele,reciverul meu e mort.A citit sotul apoi pe net si ne-am dat seama ca nu mai avem ce face cu el.
Cica facea un soi de update,dar noi n-am stiut si l-am scos din priza.Aparusera niste dungi mov,roz...ceva indescifrabil si noi am crezut ca s-a blocat,dar ala era update de fapt.
L-am mai lasat o noapte in priza,dar degeaba...nu mai avea soft deloc pe el,deci era bun de aruncat.
L-am trimis in Ro si ni l-au schimbat ca mai era in garantie.Se pare ca sunt aparatele foarte proaste ca sunt foarte multi care au patit-o.
Ar mai fi unele mai bune,Humax,dar noi n-am prins modelul ala...asa ca am luat tot modelul care l-am mai avut.
Problema care o am acum,e ca nu stiu cum sa-l trimita mama din Ro.Daca aveti vreo idee,va sunt recunoscatoare.
Am sunat la o firma si aia cer mai mult ca cica sunt electronice...sa-i ia naiba de nesimtiti.

Cam asta am patit noi...acum sper sa fiti voi mai norocoase.Noi am patit-o dupa 6 luni.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput