Viata in Germania (42)
Raspunsuri - Pagina 13
mihaela_specht spune:
noi avem net cologne.
gabi ce fel de oferta cu adica nelimitat cu Romania?si 500 min sunt gratuite sau ?
gabi nu am auzit nimic de placheta pt.masina.il intreb pe sot el sigur stie.multe mai vor si astia..
pupici
mihaela si dennis 20.09.2005
zuzunaki spune:
gabi,
noi cu 1&1 avem flat Deutschland(vb gratis in festnetz)si putem folosi orice prefix dorim(sunam international in Grecia,UK,Romania,Spania).Platim 29,99 e /luna.E f convenabil.
Ce placuta?Despre ce e vorba?Luminati-ma si pe mine please!
Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu
tumpi spune:
zuzunaki, suna interesant ce zici tu la 1&1 si noi voiam sa ne mutam la ei, acum avem Alice Super 6000 Flat care e 49,,90 la care se aduga optiunea Talk 4 Free Deutschland cu inca 9,90.Aici a gresit al meu ca tb sa puna otiunea cu 4 free Europa unde avea 500 min/luna gratuit.
Deci gratuit cu Romania nu exista, e doar optiunea aceea cu 4free europa care are cele 500min,dar car nu sunt doar pt europa, se consuma si daca vb in De.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
gabrianah spune:
buna fete! eu inca nu am nascut, de duminica de cind era terminul tot astept:)
tinatache cum sinteti in noua casa? sa o stapiniti sanatosi si sa va bucurati mult de ea! iti mutlumesc ca m-ai ajutat cu caruciorul , imi place faorte mult, ce sa mai zic de copii, se vor plimbati prin casa cu el:)ei cred ca e pentur ei, nu pentur bebe mic de tot:))
zuzu te pup si spor la pregatiri pentur vacanta acasa!
Doina cel si eu chair alaltaieri m-am uitat pe situl de bani pentur copii( am o restanta cu gabriel pentru anul al doilea, adica nu am facut cererea la timp, si intre timp ne-am mutat, deci si eu trebie sa aplic pentur anul 2), exista un formular pe care il poti completa on line, apoi il scoti la imprimanta pentru ca trebuie semnat si de tine si de sot, si il trimiti lor ( gasesti si adresa acolo). pe linga asta, cind tirmiti formularul trebuie sa anexezi copie dupa permisul de sedere aici , o copile dupa hirtia de salar, si una dupa extrasul de cont in care arata ca primesti banii kindergeld( astia sint altceva- fiecare copil primeste 150 de euro indiferent de venitul parintilor). erziehungsgeld e in functie de venitul parintilor. oricum, daca lipseste ceva, sau mai au ei nevoie de ceva, iti trimit scrisoare inapoi si se rezolva totul. trimite repede tot ce ai,si apoi mai vad ei intre timp.
eu nu am reusit sa printez formularul inca :)
inca , Ana
zuzunaki spune:
Da tumpi,mie mi se par chiar ok.Netul merge brici.Bine4inteles,internationalul cu prefix il platesti separat.Numai netul si convorbirile gratis De ne cota 29,99.Noi vb destul,iar factura lunara la telefon numai, e de maxim 50 e,din care abonamentul parca e 15.
tumpi spune:
quote:
Originally posted by zuzunaki
Da tumpi,mie mi se par chiar ok.Netul merge brici.Bine4inteles,internationalul cu prefix il platesti separat.Numai netul si convorbirile gratis De ne cota 29,99.Noi vb destul,iar factura lunara la telefon numai, e de maxim 50 e,din care abonamentul parca e 15.
pai e super.de net nu ne putem plange nici noi, merge super, noi avem 16000 cu 600kbit/s care e gratis si la noi(in fine intra in aia 49,90),dar din pacate eu fol si telefonul nu doar netulsi vb si in Italia si Romania si mult mai mult decat in De.Asa ca noua factura nu ne vine sub 80E.
Ce pacat ca se strica vremea iara,ieri a fost asa de frumos, am fost si mi-am luat ghiocei galbeni si i-am plantat, mai astept putin poate se mai incalzeste sa plantez in jardiniere pe balcon floriceele.Doar ca tb sa vad ce flori nu necesita f mult soare, ca eu pe partea cu balconul nu am soare, aveti ideea ce as putea planta?Pe partea cu soarele u am cum sa pun jardiniere in afara si nici loc,doar la geam in interior am floricele.Imi plac asa de mult floricelele si cand le vad la altii la geamuri as vrea si eu mai mult spatiu ca sa am unde sa le pun.
mihaela_specht spune:
gabrianah iti doresc nastere usoara.si eu am nascut 3 zile mai tarziu,fata se dpn.
pupici
mihaela si dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=4&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">dennis
Alina spune:
Gabrianah ,iti doresc nastere usoara!Credeam ca ai nascut deja,unde mergi pina la urma?
Si stiu de la cine ai luat caruciorul .
Tumpi ,scriu adresa cind ajung acasa adica pe seara.
Fetelor,
Multumesc ca ne dati informatii despre altii provideri de net,tre'sa ne orientam si noi rapid spre altii,t-online merge fff prost in ultima luna,am auzit ca-l saboteaza concurentii .
gata.plec la masa!
Alina
bombi spune:
quote:
Originally posted by gabi66
Fetele..ati auzit de placheta pe care vom fi obligati sa o punem la masina, ca rovigneta romaneasca.Pardon, de legea respectiva, care se va aplica de luna viitoare.Eu mai caut amanunte ca amenzile aici te ustura tare rau...
Cred ca te referi la Feinstaubplakette care va intra in vigoare incepind cu 1 iulie. Incepind cu data respectiva nu ai voie sa intri in Unweltzone daca nu ai placheta corespunzatoare. Definirea Unweltzonei e lasata la latitudinea fiecarui oras.
In principiu nu e nici o problema decit pt masinile f vechi, iar placheta nu costa mult (intre 5-10 euro) si se poate comanda online si o primesti prin posta.
Carmi spune:
quote:
Originally posted by tumpi
zuzunaki, suna interesant ce zici tu la 1&1 si noi voiam sa ne mutam la ei, acum avem Alice Super 6000 Flat care e 49,,90 la care se aduga optiunea Talk 4 Free Deutschland cu inca 9,90.Aici a gresit al meu ca tb sa puna otiunea cu 4 free Europa unde avea 500 min/luna gratuit.
Deci gratuit cu Romania nu exista, e doar optiunea aceea cu 4free europa care are cele 500min,dar car nu sunt doar pt europa, se consuma si daca vb in De.
Tumpi, lamureste-ma si pe mine, pls. Am pus si noi okiu´pe Alice, ca m-a innebunit o prietena ca-i fain. Dar ea mi-a spus ca are 500 de min. cu Romania, iar cu Germania e gratis. Tu vad ca zici alteva, nu prea mai inteleg. Stiu ca ea plateste 49,9 parca si in plus 15 euroi pt alea 500 de minute. Si mi-a mai spus ca la Alice nu mai poti folosi prefixele, asa-i? Abia astept sa scap de T-online, ca m-au zapacit
Doina, bine ai venit !
Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)