Viata in Germania (42)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
tumpi spune:
quote:
Originally posted by Carmi
Tumpi, lamureste-ma si pe mine, pls. Am pus si noi okiu´pe Alice, ca m-a innebunit o prietena ca-i fain. Dar ea mi-a spus ca are 500 de min. cu Romania, iar cu Germania e gratis. Tu vad ca zici alteva, nu prea mai inteleg. Stiu ca ea plateste 49,9 parca si in plus 15 euroi pt alea 500 de minute. Si mi-a mai spus ca la Alice nu mai poti folosi prefixele, asa-i? Abia astept sa scap de T-online, ca m-au zapacit
Doina, bine ai venit !
Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)
O iau in ordine inversa cu intrebarile.Nu, nu mai poti fol prefixele care le aveai pe T-online, am incercat.
La 500 min,cred ca m-am inselat eu, sunt gratis pe festnetz De.Sunt 500min gratuite/luna pt cateva tari, incluzand si Ro(tot festnetz,nu mobil],dar daca depasesti aceste min platesti tariful normal, adica 19,9cent/min.Orium nu stiu daca cineva depastete cele 500 min.Tariful pt talk4 free europa, cel cu 500 min este de 19,90.
Am sa mai analizez si oferta 1&1, si vedem daca modific ab de la Alice sau ma mut la 1&1.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabi66/gabi66.jpg)
gabi66 spune:
Bombi...da Feinstaubplakette pentru Umweltschutz.Aici au vrut sa o bage din 1 Martie, dar se pare ca s-au razgandit.Pe placheta respectiva apare ce tip de catalizator ai si in functie de E poti sa circuli sau nu pe zona stabilita de oras.Dar trebuie indiferent de masina.
Fetele ...uite aici un site - www.alice-dsl.de - 39,9 fara Minutenabrechnung (29,9 cu) plus 14,9 - 500Freiminuten sau 19,9Frei europe.Romania intra la Zone 4.Dar....mi-a spus un prieten care are ALICE de 2 saptamani ca nu se aude prea bine, calitativ, cica ar bruia T-Com.
Nu Mihaela...pentru 500 Freiminute(cica) plätesti 14,9, iar pentru Ganztags Mo-So 0-24 Uhr platesti 19,9.Pe langa oricare varianta ai alege platesti Grundgebühr pt. Anschlusse cu Telef-Flatrate, DSL......
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Carmi/Carmi.jpg)
Carmi spune:
Tumpi, multumesc de raspuns.
Gabi, m-am uitat si eu pe site, da mai rau m-am zapacit, prefer sa-mi spuna cineva care are deja Alice.
Mie mi-a zis unul care a venit sa ne repare pc-ul ca 1&1 e tot al lui Telekom. Asa sa fie?
Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)
narcisa spune:
Eu cred ca nu se merita cu 19,90 pt. 500 minute.
Eu telefonez in RO cu 010012 3,2 centi pe minut.
toate cele bune
narcisa
osolita spune:
Fetelor, eu am Alice varianta cu 500 minute si nu sunt prea incantata pentru ca sunt momente cand nu pot sa sun deloc in Romania(formez numarul si imediat se aude tonul de ocupat) sau pur si simplu in mijlocul unei convorbiri se intrerupe legatura desi nici eu si nici interlocutorul din Romania n-a apasat din greseala "furca", iar daca incerc sa sun din nou, nu mai prind legatura decat printr-o minune.
Plus ca si internetul ne face figuri, in ultimele saptamani pica la fiecare 5 minute, asa ca ne gandim sa renuntam la Alice.
Editez c-am uitat sa spun ca sunt momente cand ne auzim ecoul plus linia e de multe ori bruiata.
doina_cel spune:
multumesc pentru informatiile cu erziehungsgeld. cred ca o sa incerc sa aplic, sa vedem macar ce imi raspund. tre sa ma lamuresc insa ce dovezi de venit tre sa trimit pentru ca sotul a lucrat majoritatea timpului anul trecut in romania, inca nu ne mutasem. sa vedem daca ne accepta...
noi avem abonament la alice cu flatrate in germania pe fix, iar cele 500 de minute gratuite cu Europa nu ni le-am luat pentru ca noi sunam de pe calculatoare.
ne-am dotat parintii cu calculatoare, sunt deja experti (vorba vine, dar se descurca onorabil, nu ma asteptam) si ne conversam gratuit pe skype sau daca avem nevoie sa ii sunam pe fix ii sunam de pe o chestie gen skype, numita skypho, care are niste tarife foarte bune, si le spunem sa dea drumul la calculatoare si sa stea in fata lor ca vrem sa ii sunam
de ce sa dam 20€ pe luna cand putem sa vorbim aproape pe gratis VoIp cat vrem?
la noi telefonul se aude bine, nu avem probleme de genul ecou pe linie. internetul ne mai pica, e adevarat, dar nu atat de des si in general merge destul de bine.
oricum, suna foarte interesant ce ziceti voi cu 1&1.
http://andrei.point.ro
http://b1.lilypie.com/dOMSp2.png
"The only thing we know about the future is that it will be different." - Peter F. Drucker
gabrianah spune:
multumesc mihaela si alina pentru urari !
acuma seara am fost din nou la medic pentur ctg, si mi-a spus ca daca nu vine in 6 zile peste termin imi vor induce nasterea, eu tare as prefera sa vina de la sine..
astazi am reusit sa vorbesc si cu moasa sa vina sa vada bebele dupa nastere, la geisenhofer urmeaza sa nasc.
voi pina la urma ( cele din mu) v-ati intilnit la o cafea acum vreo 2- 3 saptamini? tare as mai fi venit si eu daca nu eram cu "risc" :) ana
mamaluiAlek spune:
Buna fetelor,,pentru 8 MARTIE!!!
Numai bine si sanatate tuturor mamicilor de pretutindeni!! Cecilia.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/zuzunaki/zuzunaki.jpg)
zuzunaki spune:
Eu stiu ca n-au treaba T-com cu 1&1.In fine,noi cand ne-am mutat pe 1&1(mai bine de 1 an cred)am pastrat linia fixa de la Telekom,deci abonamentul il platim odata cu fixul.Cred ca am fost clara.
Ana,
uf,mi-e si jena ca n-am reusit sa te sunSunt in focuri cu toate cumapraturile,cu trimit pachete prin bus in Ro(reisebett,autositz,etc),una peste alta,un posterecke luat acum 1 an ne a facut figuri,ni l-au schimbat,si de asa bun ce e ,nici dupa 3 luni de cand l-au schimbat a inceput sa scartaie
Jeezz,am zis ca mor de nervi.In fine,am vb cu ei si azi am umblat ca bezmeticii sa luam altul,in contul banilor dati si daca e mai scump,diferenta.Asa ca o sa dam 1000 mai mult dar macar luam unul sa ne tina ca m-apuca nervii aia mari.Deci n-am timp nici sa respir.Tin pumnii sa vina bebe singurel si sa nu existe nici un fel de complicatii
Pupici,noapte buna tuturor!
Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu
mihaela_specht spune:
LA MULTI ANI
fetele am sunat la primarie si am intrebat despre cetatenie.a zis ca se poate pastra si cea romana dar numai dupa 5 ani de stat in Germania. costa in jur de 250 € si dureaza in jur de 6 luni.iar dreptul de sedere e nelimitat de la 1 ianuarie.
pt cetatenie daca nu ai facut scoala sau ceva pregatiri aici iti vor da ei sa citesti sa vada daca ai cat de cat habar.
va pup
mihaela si dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=4&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">dennis