Piticlonti de iulie - august 2004 (214)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

cateva poze de la serbare aici:
http://family.webshots.com/photo/2713837040034520309yQHtqE

au fost muulti parinti, iar lia pui s-a razgandit - n-a mai vrut sa cante, asa ca ne-am uitat impreuna la serbare a fost frumos, iar fetitele erau dragalase tare cu fustitele lor de hartie colorata! pentru ca sunt niste fete de nota 20, directoarele noastre de la gradi au inregistrat repetitia generala, ca sa vada si mamicile de la grupa mica ce stiu sa cante puii lor. abia astept dvd-ul!
la sfarsit am primit cadou de la domnisoara mea o felicitare foarte frumoasa colorata si lipita de ea, un medalion din lut ars pictat de ea (il am la gat in poza din link) si o frezie galbena. au fost cele mai frumoase cadouri de 8 martie din viata mea. si am mancat si vreo doua mini-eclere cu ness, preferatele mele. ce frumos e sa fii mami, nu-i asa fetelor?
acum ma duc sa ma culc, ne auzim maine dimineata. pardon, azi dimineata, ca peste 4h ma trezesc.

edit:
LA MULTI ANI MAMICI! sa fiti fericite, iubite si rasfatate de viata dar mai ales de soti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata dragelor!
Olivia mai sa fie! eu tot cred ca a fost de la pate-ul ala. pare o mica reactie alergica. prea a fost rapida si a trecut tot asa. pupici. saru mana mult de tinut pumnii la daneza. nu cred ca voi slabi chiar asa mult - macar de ar fi asa! eu oricum mancam tine in viata mea dieta asta? ce iti schimba perspectiva mai multe kg in plus! tu pe care o tii acum? luni sper sa mergem la vizita la educatoare, sa nu mai aman atata ca se plictiseste si copilu' deja. oricum va tin la curent.
Anca spor la gasit apartament dar mai ales insanatosire grabnica. si felicitari pentru cele 2 kg pierdute!
Ioana tare harnica Maria, eu anul asta sar mucenicii din motive de dieta. dar daca e ok ii fac pe cei pe stil vechi sa nu mor de pofta
Nora tare frumos martisor ai primit....super!
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,superbe poze Marcela,foarte frumoasa Lia pui si felicitari echipei de nota 20!!!
Superb si cadoul Noricicai,ca mandra trebuie sa fi cu copii asa de reusiti!!!
Papa is de coma fetele tale,imi aduc aminte de povesti in genul asta de la mama mea,ca noi suntem 3 fete la diferentza de 2 ani,crima nu alta
Cristalina sa ne spui cum a fost la doctor!!!!
Meii io-s cam ametita azi,oboseala combinata cu o hipocalcemie imi dadu o staresper sa-mi treaca cat mai repede....

www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Neata !

Superbe pozele Vrabiutei ... si relatarea despre serbare la fel ...Ce mi-a placaut ca si educatoarele erau costumate cu acelasi fel de fustite ca si fetitele ... Chiar ca sunt o echipa de nota 20 ! ... Pupici pt. Lia ... lasa ca se face ea mare si nu va mai avea emotii la serbare

Ioana uite un de la mine sa iti treaca starea ciudata ...Ti-am vazut albinuta - harnicuta cum framanta ea aluatul ... tare de tot ...

Olivia, wow, sunt convinsa ca te-ai speriat ... cum e Luca acum ? ... Cum s-a comportat dupa incident ? ... Sper sa vii cu vesti bune !

Roxi si celelalte fete cu diete ... bafta - la cat mai multe kg. pierdute ...

Nora ... super, ala da cadou !

Am pus si eu poze de la serbare aici: http://family.webshots.com/album/558055169VdDthZ .... si inca cateva cu Alessia maimutarindu-se prin casa

Va pup ...

PS. LMA sot de Papadie !

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Buna dimineata, azi se mananca mucenici?

Kim, multumesc de intrebare, cum sa stau cu greturile? Cum sa stau.. . bine, adica am la greu greturi, in fiecare dimineata si seara, motiv pentru care mananc non stop cate ceva... dar eu asa cum v-am mai spus ma bucur...pentru ca greturile sunt date de un hormon de crestere care indica starea de "sanatate" a oului, ma rog eu asta am inteles de la medic, ca daca oul creste frumos si bine, hormonii aia cresc si ei si eu am mai multe greturi...URAAAA!!

Dar mi se modifica incet incet si obiceiurile alimentare...am pofte, deci e de bine.

Pe 20 ma voi duce la o eco sa vad ca oul e in uter fixat, utrogestanul il iau de capul meu, astept pe la sf lui Aprilie sa ma duc la ginecolog.

Andries

Mergi la inceput

Lia pui e foarte foarte ... frumoasa!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Meii ati vazut-o pe Alessia balerina,ce miscari si ce gratie are!Io-s lesinata dupa ea de dimineatza ma uit la poza aia!!!

www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna dimineata!
Grasana la raport!
Nu a mai iesit strep B la analize, bebe era bine, are in jur de 2 kg zic ei la ecografie (desi asta e extrem de relativa...dar e mai maricuta decat varsta gestationala).

Nenea doctorul a zis ca daca nu am alte manifestari nu trebuie sa ma alarmeze analizele de sange (nu i-am spus ca ma umflu...am decis ca o sa tin eu treaba sub control ca daca ii spun poate-i vin idei...). Oricum nu l-am pacalit prea tare, mi-a spus ca ar fi cazul sa-mi iau tensiometru ca sa-mi monitorizez atent tensiunea si sa am o dieta mai stricta....a mirosit el ceva
Per total stam bine si viata e frumoasa...:)))

Am vazut poze frumoase, cu Maria facand mucenici, cu serbarea Liei, cu serbarea Feliciei, cu Giulia cu parul lung, cu un cadoul Norei...mi-au placut toate....:)

Olivia, la voi cand vin chiar ca vin gramada. Ce sperietura! Bine ca nu a fost nimic. Oricum suna a soc alergic...Sanatate multa!
Roxi, cum mai stati cu buba!?
Papadie, voi tot intr-o distractie o tineti...
La multi ani sanatosi pentru domnu' tata de familie!

La voi e ceva ca macar Catrina e copil si nu stie. Dar la noi cand se prosteste Maria incepe John sa o cheme prin casa "cutu, cutu" si ea vine, de ma apuca damblalele ca-si bate joc de copil...Raspunsul este invariabil "daca ei ii place!?"

Felicitari maxime pentru kg minus celor care tin diete! Io nu va spn cat arata cantarul lu' nenea doctorul ca va speriati!...
O zi frumoasa la toata lumea!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

cristal tu in cate saptamani esti?

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

neata neata

carolina - am vazut pozele! frumoase frumoase fetele tale! si ce miscari de balet (parca le vad dansand prin casa si tu cu aparatul dupa ele). rochita feliciei e superba, sa-mi spui te rog de unde ai luat-o sau cine a facut-o. multumesc.

nora - ce frumos cadou! trebuie sa fii tare mandra de asa initiativa. pupici "conspiratorilor"!

roxana - spor la dieta!

andries - tie iti urez spor la... greturi! sa se fixeze bine acolo si sa fie totul super la control!

daria - am vazut-o pe giulia. o sa franga multe inimi... e frumoasa si expresiva - cand vii sa ii facem o sedinta foto? sa o pupi si din partea liutei.

o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput