Piticlonti de iulie - august 2004 (214)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

32 de saptamani fix...mai sunt 6!...:)))

Sa va povestesc (ca doar stiti ca mie mi se intampla lucruri!). Era sa o bag in spital pe dr. Chitescu la ecografie...Mi se facu rau pe masa...circ!
Ma apucara durerile alea mari, de ma paralizara si incepui sa-i zic lui John "ridica-ma ca ma doare de ma seaca" tocmai cand masura nu'sh ce doctorita. Ea "ridicati-o repede ca lesina"...john calm..."nu lesina, are numa contractii!"
Aia se ingalbenise, se gandea ca-i nasc in cabinet...:))0

Oricum dupa ce trecura durerile a facut repede repede restul de masuratori si mai avea putin si ma dadea pe usa afara....hahaha

Asta inainte sa merg la nenea doctoru' de femei.
Ca dupa ce plecaram de la ala, cu okii pe ceas pen' ca Maria nu adoarme decat cu mine sau cu John si era tarziu, in graba zgariai masina cand plecaram spre casa...Partea proasta e ca o zgariaram de o alta masina!
Partea buna e ca a aluia nu a avut nimic, ca ma vedeam plimbandu-mi burtoiul pe te miri unde ca sa rezolvam cu asigurarile ...:)))

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cristal - k de obicei; ne bucuram ca samburicea e bine si maricica, iar tu ... rezista si bucura te de cele 6 saptamani
Vrabiuto - ce frumusete e Lia, iar grupa e de nota 20, subscriu !
Kro - ai doo comori gratioase
Ioana - sa ti triasca harnicuta

Noi s`tem bine, eu depresurizata ... sper sa mi revin diseara la baietii de la Flamingo
Aseara si a luat prima cina McDonald`s Giulik, sper sa nu o repetam in graba ...

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria

Mergi la inceput

Daria, sa il tragi pe ala frumosu' de elasticu' de la kilotzi si din partea mea!

(asta a fost cu dedicatie pentru prietenu' Ioanei si prietena Robertei...:)))...sa vaza unde duce cresterea hormonilor in sarcina!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Saru'mana pt. aprecieri ...

Marcela ... costumul Feliciei e home-made, ca sa spun asa ... E facut de cumnata mea (care nu e de meserie, e doar amatoare in ale croitoriei, dar i-a facut Feliciei numai costumase si rochite super) ... Mie mi-a revenit partea mai distractiva: am pictat nervurile de la frunze cu lac de unghii cu sclipici ... Daca ai vreodata nevoie de ceva de genul asta ti-l imprumut cu placere ... Sau daca ai nevoie de un alt fel de costum spune-mi si vorbesc cu cumnata mea...poate se apuca de facut costumase, ca oricum e somer acum ...

Cristal ... io recunosc ca te invidiez pt. cat esti de optimista... cum privesti (si povestesti) totul cu umor...Mi-as dori sa pot fi si eu macar pe jumate cat tine ... Ma bucur ca sunteti bine: tu si samburica...

Daria ... "destrabalare" placuta diseara ...

Andries ... hai, fii vrednicuta si pune cateva poze cu Victoras pe webshot, pls ...

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput

Caro, haz de necaz, ca n-am incotro...:)
Pai de ce nu-si deschide un atelier si un mic magazinas, ca ar face bani frumosi...

Aaaa, Maria si John si-au gasit o alta pasiune aseara...isi faceau freza reciproc in fata oglinzii...foarte incantati amandoi!
Mai aveau sa se caute de paduchi ca maimutzele...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cristalina

Pai de ce nu-si deschide un atelier si un mic magazinas, ca ar face bani frumosi...

Buna idee ... o sa-i propun, sa vedem ce zice ...

POZE

Mergi la inceput

Le ia pe Feli si pe Alessia ca modele si mai face cateva costumase, mai expune pentru inceput din ce a mai facut pentru Feli...asta ca sa se inspire cumparatorul, sa-i faca ceva in genul ala...
Ma gandesc ca sunt o gramada de mamici cu copilasi la gradinita care nu au timp sa le faca niste costumase pentru serbari...Si rochite pur si simplu, nu numai pentru serbari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Carolina, stiu ca tu ai fost in Bulgaria anul trecut. vrei te rog sa-mi spui si mie unde, la ce hotel si cu ce agentie si daca ai fost multumita! Te roooog!

Am vazut o gramada de poze de dimineata, toate una si una, nu laud nici una in mod special pentru ca nu vreau sa uit pe cineva.

Olivia, bine ca doar a fost o sperietura.
Cristalina, important este ca domnisoara sta bine la caldurica si ca tu stai cu moralul sus!
Daria, sa nu uiti aparatul foto acasa, sa ne arati si noua niste "masculi super"
Nora si Carmen, distractie placuta diseara!

Am intrat si eu in saptamana 14 de sarcina, sper sa imi mai revin un pic din melancolie, iar sunt depresata, numai serviciul este de vina . Din fericire Stefi este un copil foarte vesel, chiar si educatoarele mi-au spus ca este printre cei mai veseli copii din grupa si imi mai ridica moralul. Si sper sa avem vreme frumoasa in week-end, sa stam mai mult pe afara.

Week-end frumos va doresc!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Amironeanu - uau, deja 14 saptamani ? Ce bine, asteptam sa auzim ce se ascunde in burtik !
Mey, eu va invidiez oleak pt copiii veseli. Va zic sincer, cum o vedeti pe Giulik in poza aia, asa e ea, cu privirea aia. Fara vreo mimik. Si ink ceva, am fost aseara in parc, a fost copilul cel mai putin interesat. Statea pe leagan si se uita in jur, nu schitza nici un zambet, doar privea. Apoi nu am putut o antrena in niciun joc. Nu i place galagia, nu i place multimea ... mi e groaza de gradinita ...

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria

Mergi la inceput

Andreea ...scuze, imi fac ma culpa ... Am vazut cand ai intrebat de Bulgaria, dar atunci nu am avut timp sa raspund iar mai apoi am uitat ... Promit sa iti trimit pe PM un mesaj cat mai curand, poate chiar azi ... Poze cu Stefi nu mai ai ?

Daria ... eu cred ca t-i se pare tie ... Eu una am vazut-o pe Giulia razand in muuuulte poze ... Si apoi, toti copiii au momentele lor de moftureala, suparare sau chiar melancolie... Si poate ca ea e o fire mai sensibila, mai romantica

POZE

Mergi la inceput