Piticlonti de iulie - august 2004 (214)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

un gind bun pentru doamne deosebite! la multi ani!
multi ani fericiti, domnule tata de mel si pescarus! sanatate, fericire si multz bani pentru rujuri si parfomuri!

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Multumim frumos pt aprecierile la adresa Giulikai

Papadicea - pupam si a doua buba a junioarei! Catrina e

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Multumesc de incurajari...daca este depresie..macar s-o stim si noi... El este pe tratament antidepresiv, ma tem ca sa nu fie o alta cauza a inapetentei..o suferinta a unui organ..deci ma temd e mai mult...Andries el nu poate merge la bai...a suferit acum 2 ani un accident vascular ca si bunica ta...si a ramas cu mana drepata complet paralizata si piciorul drept cu ceva deficit motor..

Ieri ne-am speriat ingrozitor..eu ori nu am probleme..ori dau navala in gasca:)). Dupa 2 inghitituri de pate de gisca(dat din gresla, neverificind eticheta)..la nici 5 minute , Uka a inceput sa plinga de burtica...a inceput sa tremure...era scuturat de frisoane..si avea miscari necontrolate ale degetelor de la mani si la fel ale capului si picioarelor...Eu era gata sun la 911..M-a calmat Sorin...Am sunat totusi la urgent care ..macar sa ma informez unde s-o iau din loc..ca habar nu aveam und eeste camera de urgenta de care apartinem...Intre timp Uka se calmase..si ei mi-au zis sa astept..ca nu pare nimic grav..Dupa alte 5 minute era ca un om beat...somnolent si s-a culcat pe buda...Dupa o baie fierbinte si-a revenit...Tare ciudat....

De atitea probleme am uitat sa va spun...sa fiti iubite!!!
revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Cu dedicatie speciala pentru cuscra Olivia,uite ce nora harnica ai,stie sa faca mucenici sau sfintisori http://new.photos.yahoo.com/gorodeii/album/576460762391855046/photo/294928804268138607/8
Doamne prin ce ati trecut,bine ca s-a terminat cu bine!!!
Pupam si frumusetea de Giulia!

www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Bine ca am scapat...dar nu stiu daca a avut sau nu legatura cu pateul...sau a fost altceva :(

Ioana ..merci pt dedicatie!!! Wow..super nora..mai hranica ca socrela :)) Io nu pap mucenici...deci nici nu fac...

Monica succes la dr !!!

Andries..cum stai cu greturile?

Roxa am vazut site-ul ..din ala!! Dough...mare fan! So..luni la gradi sau nu?Io abea astept reactii...Tin pumnii l adaneza...o sa fie cu rezultate! Dar daca o vei tine 13 zile..vei slabi prea mult...

Nora ,ca ma intrebai cura merge excelnet..pt ca m-am desteptat si beau apa!...asa ca am ajuns la 55.8 kg!TU? Felicitari pt vorbaret!

Carmen trigliceridele marite..se trateaza medicamentos si cu ceva regim..
edit..nazut Giulia...ce-mi place de ea cu parul lung!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

LA MULTI ANI DOAMNELOR SI DOMNISOARELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

La Multi Ani fetelor! Sa fiti fericite si iubite!

La Multi Ani (cu mare intarziere :(() alice si corina!

Sa traiasca barbatelul lu papa si mamica de carmencita!

Olivia, sper sa treaca problemutele repede, sa vina soarele repede pe strada ta ...

Beii, si eu am slabit 2 kile dar acu trebe sa intrerup dieta ca nu mai imi trece gripa...oricum, e bine pentru inceput..

Mai intru cand vin din pauza..

Mergi la inceput

Anca felicitari si tie!Cum va mai este? Te-am mai intrebat...v-ati mutat??

edit ca l-am ratat..pe domunul tata de miel! ..asa ca..La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

LA MULTI ANI!!!!! fetele...sa fiti doar cu soare in suflet,fara necazuri,doar bucurii si multumire!!!

LA MULTI ANI!! ...si pt domnul papadie,sa fie sanatos si voios si sa nu-si piarda speranta ca al treilea va fi baiat

Io am fost libera azi,asa ca am mers la cumparaturi si am spart pusculitza Lui Rares i-am luat 2 perechi de blugi,o geaca de blugi si adidasi.Si mie o pereche de pantaloni.Si maine...merg cu fataDeci a pus-o husbandul, tura asta, cu noi

Am avut si musafiri...asa ca sunt franta.Ieri i-am facut vaccinul de 2.5 ani,lui Rares.A plans un pic doar,cand i-a intrat serul.L-a durut aseara piciorul si un pic azi.Febra mare nu a facut,a fost doar un pic,caldut.Oare am scapat sau si maine pot sa ma astept la reactii?Eu cred ca am scapat ieftin.

Aici vedeti ce cadou am primit eu azi:

http://new.photos.yahoo.com/noricel2222/album/576460762392777328/photo/294928804268422711/1

Nora

Comorile Norei Noutati 2006-2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Olivia, scuze, stiu ca m-ai intrebat mai de mult de mutat dar am uitat sa-ti raspund... ce sa-i faci, tineretile maica :))..deci nu ne-am mutat inca, speram sa gasim ceva curand..

Nora, ce ma oftic ca nu pot vedea cadoul acum..:((

Mergi la inceput