Piticlonti de iulie - august 2004 (214)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Buna seara fetelor!

Abia acum reusesc si eu sa intru sa va dau vestea. Sunt matusa de aseara! Sora mea a nascut o fetita, Timeea, de 2,800 kg si 49 cm. Mie nici acum nu imi vine sa cred ca a nascut in 2 ore si jumatate (prima nastere). I s-a rup apa la 8 seara, iar 22,40 a nascut. Ea e o silfida si o delicata, mie sincer imi era teama pentru ea la nastere, dar a nascut mai repede ca mine a doua oara. Zicea ca nici nu a simtit contractiile pana la 6 cm, apoi pana la 10 au fost suportabile, si ceva mai greu a fost la impins, dar oricum s-a derulat totul foarte repede.

In rest, azi am fost in crize pe aici pentru i-am facut vaccinul lui Tudor, si ca de obicei a facut reactie la picior, asa ca s-a lasat cu plans, mai ales dupa somnul de amiaza. Ei, dar deja da semne ca ii trece.

Papa, la multi ani si din partea mea, si sanatate maxima, si sper sa nu-ti fie cu suparare ca zic asa tarziu.

Liliana, imi pare foarte rau ca s-a intamplat asa. sa nu mai zica sotul tau ca e din cauza varstei, ca eu am pierdut o sarcina la 29 de ani.

Olivia, ca ma intrebai. Tudor a baut intotdeauna numai apa plata, dar bineinteles ca toate vasele, biberoanele, canutele din care papa el, le spal la robinet. Si au mai fost exceptii, foarte putine, cand a prins paharul nostru de apa si a baut (ca noi bem apa de la robinet, apa din Sibiu e foarte buna la gust)

Cristalina, am ras ca lumea citind cum vorbeste maria cu animalele. tare simpatica. Intr-o zi cand eram in baie si Tudor n-a vazut unde am intrat a inceput s-o intrebe pe pisi tot mai impacientat "Pisi, unde e mami?".

sa stiti ca am apucat sa vad si poze si pup toti protagonistii, Luca, fetitele de kro, Ilinca si Ionut, gorodica!

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Niste poze si de la noi...

http://family.webshots.com/album/556971910AAEPAt?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

mitzule, ce frumosi sunteti!

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Adela...sinteti niste frumosi..dar deja voi stiti asta!Intrebam de apa...ca nu-mi explic de la ce..Ati facut si voi analizele? Felicitari...hmmm Timeea...ce interesant!

edit..Irina...te asteptam mai des...acum ca a trecut perioada de stres!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

mitzu, sa ai o nepotica sanatoasa si voioasa, am vazut ce copii frumosi ai, dar si pe ceilalti, nu nominalizez ca precis uit
rox, merci, si mie imi place si culoarea a reusit numai ca-i camera proasta si nu se vad nuantele.
azi ne simtim mai bine, pupi nu prea papa dar nici nu-l fortam, el vrea numai frisca din spray si inghetata....
pupici

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Salutare si de la noi...

La Multi Ani (cu intarziere) Papa si Andreea!

Felicitario Andries... da stiu ca cineva e tare fericit..

Adela, imi pare rau! Eu nu am trecut prin asta.. atata iti zic...Sa fie cu noroc data viitoare!

Am vazut multe poze... sa vad ce mai imi aduc aminte...

carmen, ti-am vazut tucureii, ador obrajorii lor rosii

Am vazut si pe frumoasele lui kro, Ilinca [arca s-a maturizat mult de cand nu am mai vazut-o.. sunt niste scumpe cum se pupacesc ele..

Olivia, wow ce vreme superba ati avut... si ce mandru era Luca plamband catelul...

L-am vazut si pe pupi cu plasticul pe picior... copiii astia sunt plini de idei..

Despre noi, bolnavi cu totii... ca deh trecuse "mult" de la ultima raceala... asa ca vineri am stat acasa cu Bia si in felul asta am avut week-end prelungit..

Gata am fugit la datorie, merg sa schimb kk-cioasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata dragelor!
Olivia nu am primit nici un mesaj offline...nu stiu ce se intampla. tu nu zici de dough de genul www.hasbro.com/playdoh/" target="_blank">play-doh? misto poze! aici chiar se catara in copac?? tu esti ok cu gatul acum? sa inteleg dupa poze ca s-a mai incalzit si la voi? nu l-am dus la gradi ptr ca am zis ca luni-marti trebuie sa fac eu ultima vizita....de protocol. la educatoare.
Anca sanatate....sa treaca mai repede guturaiul de data asta!
Liliana ce faci? asteptam un semn de la tine!
Ioana hehehehe si tu pe picior mic deci.
Mitzu mi-a placut "vreau sa fiu Mara"!! sa iti traiasca nepotica si sa fie sanatoasa! refacere rapida surorii tale!
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,superbi copilasi ai Mitzu sa-ti traiasca,imi place cum ii pupa Tudor manutza!!!
Cristalina, este bestiala Maria cu musca,pe a mea o trec fiorii daca vede o musca sau un paianjenin rest vorbeste cu toate animalurile!Bafta multa la doftor, sa-ti treaca stresul!!!
Olivia pupam nasucul bronzat al lui Uka!!!!Scapasi de soacra si de data asta,chiar foarte bine, ca din 4 zile cat a stat in Iasi ne-am intersectat doar vreo 3 ore(problema este ca Maria mititica tot intreba cand mai vin ,ca ea ar fi dorit sa se joace cu ei)
Carmen, Ilincutza chiar a facut obrajiori!!!
Hai sa avem o zi buna

www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

`neata, se vede ca nu functionez seara la parametrii normali: mitzule, felicitari, sa-ti traiasca nepoata, sa fie sanatoasa!

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Mitzu, sa-ti traiasca nepotica si sa creasca mare, sanatoasa si voioasa!

Am vazut poze cu frumosi de dimineata...cu pupacioasele lui Caro, cu Uka prin copaci si cu frumosii de la Sibiu...Ptiu, sa nu va fie de deoki!
Ioana, daca te si imbraci de la copii te-ai scos...:)))
Daria, n-am vazut cos si am cam studiat raioanele cu jucarii. De acum o sa ma uit cu atentie.
Anca, sanatate!
Carmen, s-a ingrasat un pic da-i sta bine si mai e loc!
Roxi, te duci in inspectie la gradinita cu sacosele pline!?...hehehe
Olivia, pe afara nu apuc sa o filmez ca nu iau camera, prin casa evit pen' ca vrea ea sa faca "boze" si nu ne mai intelegem...si cateodata stau si ma uit la "spectacol" si uit...:)))

Ieri s-a apucat sa ma hraneasca. Imi desfacusem un borcan de compot din ala mare cand m-a prins, mi-a luat lingura si borcanul si a inceput sa bage la foc automat. Daca incercam sa spunem ceva se punea pe urlat. Oricum, am mancat tot borcanul singura de eram cimpoi dupa aia, a zis John ca ne-am luat de o grija, o sa o lasam sa-i dea lu' samburica de mancare ca e experta!...:))
"Gu'itza mare, mareee!"..."Inca una!"..."Hai deschide gu'aaa!"

Aaa...faza azi. Va spuneam ca prinde din zbor tot ce zice/face tanti Ioana, care-i femeie de la tzara.
Azi dimineata se scarpina Maria in ureche. "Mami, mananca uieche!" dupa care se opreste, se gandeste putin si zice experta..."p'oua!"

O zi frumoasa sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput