Piticlonti de iulie - august 2004 (214)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

quote:
Originally posted by cristalina
[brAaa...faza azi. Va spuneam ca prinde din zbor tot ce zice/face tanti Ioana, care-i femeie de la tzara.
Azi dimineata se scarpina Maria in ureche. "Mami, mananca uieche!" dupa care se opreste, se gandeste putin si zice experta..."p'oua!"

O zi frumoasa sa avem!

www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Tocmai am scris un mesaj lung in care laudam pe buna dreptate toate pozele pe care le-am vazut acum dimineata, ii dau submit si hop eroare ca nu eram logata! Deci ma consolez cu pierderea, marturisesc ca am vazut toti copiii si sunt foarte frumosi si vin si eu cu o intrebare: merge vreunul pe tricicleta?????

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Moama ce iscusit e Uka ! Si am admirat si puii de Mitzu, doo frumuseti.
Sa ti triasca nepotica, Mitzu !
Andries - Giulik merge de la inceput de an, am catalogat asta ca o maaare realizare :-) Chiar ieri ma gandeam sa i cumpar bicicleta cu roti ajutatoare si neaparat casca, sa vedem :-)

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Andries si a mea merge da' partial, adica pedaleaza non-stop dar io trebuie s-o mai ajut din cand in cand "ca-s mica, mica si nu am fortza!"
De vreo doua zile are probleme existentiale,ii zic ieri "mama ,tu stii ca azi e ziua ta faci 2 ani si 8 luni?,ea sta sa gandeste si ma intreaba "mamaaa,acum este azi?"sau intrebari de genul"cand este maine?","acum este noapte?".....

www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

ilinca sta cu fundu` pe trici si da din picioare ca aia in epoca de piatra;))

quote:
Originally posted by Andries

vin si eu cu o intrebare: merge vreunul pe tricicleta?????

Andries

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

eu nu l-am mai pus pe tricicleta de o mie de ani. am sa mai incerc pe la primavara. voi vb de alea de pitici pe care i le-am luat mai toate pe la 1 an sau de unele mai avansate?
am o problema cu Patrick, reufuza sa manance de vreo 3 zile...in afara de fitele de baza se tot vaita ca il doare gingia de jos, in dreapta. de vazut eu nu am reusit sa vad nimic, parca totusi as merge la dentist...unde in mod clar se va lasa cu urlete majore. dar nici nu il las asa ....ma mai gandesc pana dupe-amiaza si va tin la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Rox - Giulik deschide larg gura la dentist dak inainte o lasam sa mute sus jos scaunul de la butoane si dak poate tine oglinda mare in mana Asta dupa ce ii explic si exersam acasa cu gascatul gurii in fata oglinzii si i spun ca asa se face si la Simona, dentista noastra. Sper sa nu aveti nicio problema
Si da, noi avem ink tricicleta de bebik. Dar am vazut in parc unele bengoase pt copii mai maricei. Sa vedem cine ce parere are pe acasa

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Va scriu si eu pe scurt..

Roxana nu ma lasa sa deschid linkul..de casa poate..Da se catara dupa eeite (veverite)...Este un cocotat cum zice si Adema:)))Fugi la dr..sa ne spui si nou! Poate are vreo afta...

Daria noi avem tricicleta din poze...si merge ca si Ilinca..ca-n epoca de piatra:))..asa ca Andries....eu am raspuns!

Monica am bufnit in ris...de s-a uitat colegul de linga...faza cu ...o sa polua..este in top!!!!!!!

Anca da este o vreme superba! Sanatate multa..iar?? V-ati mutat?

Eu va las..sint plina de probleme..ma duc al dr.in juma de ora...mesaje de la tata sa-l sun...ce el moare...numai de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

poate-i iwse vreo masea, exact aceeasi problema o am cu ilinca si io

quote:
Originally posted by roxanaz

eu nu l-am mai pus pe tricicleta de o mie de ani. am sa mai incerc pe la primavara. voi vb de alea de pitici pe care i le-am luat mai toate pe la 1 an sau de unele mai avansate?
am o problema cu Patrick, reufuza sa manance de vreo 3 zile...in afara de fitele de baza se tot vaita ca il doare gingia de jos, in dreapta. de vazut eu nu am reusit sa vad nimic, parca totusi as merge la dentist...unde in mod clar se va lasa cu urlete majore. dar nici nu il las asa ....ma mai gandesc pana dupe-amiaza si va tin la curent.

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Gata ies la raport....operatie reusita, pacientul mort.

Deci ce mai in coace si in colo, ieri dupa cateva ore de travaliu (ca la nastere cu contractii din ce in ce mai dese) s-a eliminat samburelul. Avea vreo 3 cm si deja inmugurite manute si picioruse. Apoi intr-un maraton de 5-6 ore in care am stat mai mult la baie s-au eliminat si celelate. Singure fara nimi o interventie. Acum am doar o sangerare usoara ca de final de ciclu.

Si sun disperata la doctora mea si nu dau de ea, caci totusi vreau sa merg la un chiuretaj, sa nu ramana ceva pe unde nu trebuie. Ce credeti e tarziu vineri pentru asta?

Adela felicitari pentru nepotica, frumos nume Timeea.

Monica asa , vad ca ati inversat rolurile, Maria te hraneste pe tine acum.

Roxi sa ne spui ce ai facut la doctor, poate ii iese vreo maseluta.

Eu va pup, si revin mai spre seara la mine.

Liliana

Poze noi

Poze 2

Poze cu maimutica mea

Poze 1

Mergi la inceput