Piticlonti de iulie - august 2004 (214)
Raspunsuri - Pagina 13
AncaMaria spune:
Andries, Bianca merge pe tricicleta... a invatat la gradi unde ii scoate afara fie ploaie fie vant, nici nu stiu cand, doar am observat odata cand sa mearga prin casa si eu voiam s-o ajut si sa imping tricicleta, ea a urlat la mine "nu touch"... no comment..
Voiam sa va intreb si eu ceva... am observat ca Bianca face la olita numai daca o las in fundul gol.. daca ii pun chilotei face in ei... cred ca ii asociaza cu pampersii.. imi dati si mie sugestii ce sa ii fac, ca nu as lasa-o in fundul gol nici prin casa sa nu raceasca..
philip spune:
liliana, eu as zice ca nu-i tarziu vineri, dar nu-s experta. sper sa fie totul bine de-acum inainte
anca, nu's ce sfat sa-ti dau, eu zic ca e bine ca face asa ca as lasa-o in fundul gol, macar pana se obisnuieste cu ideea. la gradi poarta pampers?
va pupam
philip
&andreea
philip spune:
a, sorry, pupi inca nu pedaleaza, drept, in curte, pe iarba, e si cam dificil si mi-a fost lene sa scot tricicleta in parcarea de langa casa. poate we asta sa incercam...el e si pitic, ajunge mai greu
philip
&andreea
g_ioana spune:
LA MULTI ANI ALICE,SA FI SANATOASA FERICITA SI IUBITA DE BAIETII TAI!!!!

LA MULTI ANI CORINA,SA FI FERICITA SI SANATOASA SI SA-TI TRAIASCA FETELE CUCUIETELE!!!TE MAI ASTEPTAM PE LA NOI CU VESTI DESPRE VOI!!!

Neatza,io-s cu neuronii in pioneze mandra mea s-a marait toata noaptea,asa ca....si am ore pana la 2![]()
Meii a mea pedaleaza pentru ca io o scot in fiecare seara cu bicileta afara,ca decat s-o car in brate mai bine o trag de sfoara
Io de modelul asta de tricicleta vorbesc,la vara ii iau alta pentru avansati
http://new.photos.yahoo.com/gorodeii/album/576460762388353668/photo/294928804228187394/23
Liliana,
of,of nici io nu stiu ce sa zic daca-i prea tarziu vineri!
Olivia
sa-ti rezolvi cat mai repede problemele!!
www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele
carmenp spune:
la multi ani, alice si corina!
sa fiti sanatoase, fericite si iubite, visele sa vi se implineasca!

la multi ani si mamei mele, astazi implineste 58 ani
liliana,
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
roxanaz spune:
buna dimineata!
la multi ani Alice si Cori! sa fiti sanatoase, iubite si fericite! 

Cori te mai asteptam pe aici!
am fost cu Patrick aseara la verisoara lui Mugur, stomatolog, care ne-a linistit spunand ca ii erupe ultimul molar. de aia e asa marait copilul si amarat. eu eram sigura ca a iesit deja dar se pare ca nu am avut dreptate. oricum au fost niste urlete cand sa se uite la el in gura....si nici macar nu eram in cabinet, sa nu stresam copilul!
Olivia cum e tatal tau? si tu de ce la doctor? iar gatul? hai zi mai multe pls! pupici! si lui Uka cataratorul dupa eeite!
Carmen la multi ani sanatosi mamei tale!

Liliana e ok daca te duci vineri. bine ca s-a eliminat singura sarcina, acum poti fi sigura ca nu era ceva in regula....mai bine ca a fost asa. nu te intrista, data viitoare va fi mai bine!
multi de la noi.
o zi frumoasa tuturor dragelor!
szivarvany spune:

ALICE si CORIANAI
Sa aveti parte de tot binele din lume alaturi de comorile voastre si de cei dragi ! 
Mamica de Carmen 

Sa aveti o zi superba, insorita, cu multe bucurii ! 

Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria 
Nora__ spune:
Alice....rodia mea parguita,zambila mea inflorita,abajurul meu luminos...LA MULTI ANI!!! ...sa fii sanatoasa, fericita, iubita, linistita, numai soare sa ai in suflet si sa ramai la fel de tonica si savuroasa ca pana acum

Andries....sa fie intr-un ceas bun,sarcina usoara si 'gretoasa' ,ca vad ca asa e bine![]()
Roxa...pupacios baiet ai....si daca se mai uita si gales la fete cu ochii aia superbi...ai pus-o...trebuie sa faci programare la usa![]()
Mitzule...felicitari pt nepotica,sa creasca mare si sanatoasa!!CUm mai e Tudor cu burtica?
Si Rares mai nou acuza dureri de burta,are cearcane...sigur are lamblia,mai ales ca in toamna cand i-a iesit lamblia...am inceput tratamentul dar nu l-am terminat din cauza de diaree provocata de antibiotic,cred.Deci vom incepe iar cu helmiflores.Eu zentel nu-i dau nici sa ma picuri cu ceara,este foarte toxic.
Superbi copilasii si voi...sunteti de catalog de fotomodele
Liliana...imi pare rau de samburel...stiu ca suna fatidic cumva,dar eu cred ca n-a fost sa se nasca sufletelul ala.Nu e o consolare,dar poate ca asa iti va fi mai usor in perioada urmatoare cand mergi in tara,vine Adeluta.Poate dupa ce va linistiti,vine el.
Ce mai face Adeluta?
philip...taaaare scump Pupi.Si tie iti sta grozav cu noua tunsoare!!Cum mai e tati cu piciorul?
Olivia,darling,rezolvasi problemele?De ce ati mers ieri la doctor?Am vrut sa te intreb aseara,dar n-am mai avut vlaga sa stau pana tarziu,ca precis ma apuca 2 noaptea
Ce face Uka?Faine poze.....imi venea sa-i rup obrajorii cu pupatul
Cum merge dieta?Si io,de luni m-am apucat de slabit,sa vad cat ma tine.Oricum ,pe 9,ma porcesc,cum se spune.
Ioano....io astept un raspuns afirmativ,da???Nu pateste mandra nimic,iti zic io
Odata si odata trebuie sa incepi.Pliiiiiizzzz...zi ca vii!beeeey...ai dat acatiste de ai scapat asa ieftin cu soacra.
roberto,mama...saru mana de mail...am tot alergat zilele astea,plus treburi peste tot si imi propuneam sa scriu si zbura timpul...Am fost o nesimtita
Io tot mai sper sa puteti veni si voi.Auzi....dar tu singura,nu poti?
Ca nu vine toata lumea cu masculi.Zi-i lui Petro ca promit sa te pazesc de masculi feroce
Cum te mai simti?
Apropo de targuri...cand mai este altul si unde?
cristalule...m-ai dat pe spate cu perloasa de fata a ta.De fapt...are cu cine sa semene
Ai pus-o cu hranitul...trebuie sa pazesti samburica sa nu inceapa cu gratare si compoturi din prima luna![]()
Carmen...ceva vesti noi?Am uitat sa-ti zic....ce-mi plac bujorii din obrajori a juniorilor...si iar intreb:unde ai fost cand i-ai facut?![]()
Daria...cuminte e Giulik la dentist...taaare sunt curioasa ce va face al meu.Ai zis ca pui poze cu silueta noua
Ce bunatati mai faci?
Anca...v-ati facut bine?Cu Bia si chiloteii...nu stiu,de obicei ei cand sunt uzi,atunci fac scandal si cer olita.Oricum,sunteti pe drumul cel bun!!
Iar am scris 1 km de mesaj...intr-o ora,ca deh...intreruperile apar mereu.Maine avem liber...si posibil si vineri
Despre noi...Rares incepe sa faca propozitii,sa intrebe si sa ceara legat
Nimic spectaculos,dar pt noi sunt progrese.E un puturos,asta e.E un iubaret si cere sa 'ne umbim'.Si daca ma pupa tat-su...imediat apare si se baga intre noi.Si ca sa nu ma mai pupe tati,isi baga el boticul si ma pupa ca in filme,cate 2 minute continuu...sa inteleaga masculul cel mare ca sunt proprietate privata
Cand ii dai ceva,in loc sa zica multumesc,zice 'cu placere'.
In schimb zice saru mana cand ii dai ceva sau ca buna ziua.
Ia sa ma duc la o cafea,ca am obosit![]()
Nora
Comorile Norei
Noutati 2006-2007
www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
kro spune:
LA MULTI ANI ALICE ! 

Sa fii sanatoasa si fericita ! 
LA MULTI ANI CORINA ! 

Toate cele bune din partea mea ...si te asteptam cu noutati ! 
Eu sunt acasa azi ... pt. ca avem serbare la Feli la gradi ... si ca sa nu ma stresez ca nu ajung la timp, mi-am luat o zi din concediu
... Asa ca am zis sa va dau un scurt raport despre noi: fetele sunt bine, sanatoase ... din fericire nu prea am avut probleme de acest gen in iarna asta ... Au inceput sa se joace mai mult impreuna, colaboreaza mai bine in ultimul timp, dar tot mai sunt (dese) episoade tensionate, cu certuri pt. jucarii si alte nimicuri
... Am inscris-o pe Feli la scoala ...cam departe de casa...si am mari emotii pt. la toamna: nu stiu cum o sa ajungem la timp dimineata, cine o sa o aduca inapoi la pranz si cand o sa facem temele ... asa ca de la toamna s-ar putea sa fiu din nou casnica
...sper totusi sa nu fie cazul ...
Alessia e o dulce si o smecheroasa in acelasi timp ... Inca mai poarta pampers noaptea, dar ziua avem din ce in ce mai putine accidente cu pipi ... Inca mai face probleme cu somnul, in sensul ca uneori doarme in cursul zilei, alteori nu, iar seara se culca fooooarte tarziu ...Are un vocabular f. dezvoltat pt. varsta ei ... prinde tot de la Feli (si de oriunde altundeva: parinti, televizor, prieteni) ...repeta si bune si rele, asa ca trebuie sa fim f. atenti ce vorbim si la ce ne uitam ... Stie o multime de cantece si poezii pe care i le spune Feli de la gradi, danseaza toata ziua si zice ca e ba printesa Annelise, ba printesa Genevive din filmele cu Barbie ... De fapt, daca o intrebi cum o cheama sau o stigi raspunsul e invariabil: "eu sunt Annelise / Genevive"
Scoate perle in fiecare zi...imi pare rau ca nu le-am notat ca pe multe din ele le-am uitat : aseara de exemplu se uita pe fereastra, vede ca e intuneric si imi zice: "uite mami, e noapte fara un sfert"
...sau ieri: imi zice ca a invatat anotimpurile si spune repede: "primavara - vara -ziua si noaptea" ![]()
A inceput si ea sa pedaleze la tricicleta ...dar a noastra e cam paradita ca e mostenire de la Feli...tb. sa luam alta si nu gasesc ceva care sa imi placa ...Duminica am fost la Auchan si am vrut sa-i luam o bicicleta cu rotite ajutatoare ...era micuta, ajungea la pedale dar spre deosebire de trici, bicicleta are pedalele mai in fata si nu se descurca cu ea ...
Pupici tuturor ...
Carolina, Felicia si Alessia
POZE
kro spune:
Carmen ... la multi ani mamei tale ...sa va traiasca sanatoasa !
Mitzu ... felicitari pt. nepotica ... sa fie sanatoasa si norocoasa ... Pupa puiuti frumosi si din partea mea ...
Olivia
... tin pumnii sa rezolvi toate problemele ...
Carolina, Felicia si Alessia
POZE