Piticlonti de iulie - august 2004 (214)
Raspunsuri - Pagina 10
roxanaz spune:
quote:
Originally posted by Andries
Eu azi la birou ma bucur ca am greturi (ca o fraiera ce sunt, ca mi-a spus doctorul mai de mult ca daca am greturi inseamna ca merge bine) deci cu cat sunt mai galben-verde cu atat sunt mai binedispusa, spre uimirea colegelor...
Andries
hahahaha asta e cea mai tare faza din ultimele 3-4 zile
Cristal il las maica, cum sa nu il las. bine ca se pupa doar cu cunoscutele
doamna sclava pe plantatie de azi ([:)) daca va merge asa bine la targuri nu veniti si pe la cele din constanta?
Alice sa ii treaca mucii lui Andrei cat mai repede!
Andreea poze cu tunsulicea asteptam.
Carmencitoa vazut poze cu tzucurei, Ilinca incepe sa semene din ce in ce mai mult cu frate-su al mare. si amandoi....stii tu cu cine.
cristalina spune:
Amironeanu, in nesimtirea mea ...nu am ajuns la doctor...
Vorba aia, ce nu stie nu-i cauzeaza...Mi-e sa nu-mi zica sa stau la pat sau alta duma d'asta...:)
Ma duc joi, imi iau analizele pentru streptococ, imi fac ecografie (de abia astept, ca am un stres maxim!) si ma duc si la nenea doctorul sa-i dau raportul.
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
kro spune:
Buna !
Intru si eu rapid sa va salut...spre rusinea mea nu am mai facut-o demult ...
Sunt in urma cu cititul ... sincer nici nu cred ca voi mai putea sa recuperez... am vazut doar asa, pe diagonala, ca avem sarbatorite : Oana si Andreea - LA MULTI ANI si din partea mea
Felicitari Andreea (Andries) pt. sarcina
... si sincere pareri de rau pt. Liliana - data viitoare va fi mai bine 
Carolina, Felicia si Alessia
POZE
kro spune:
Daca aveti chef sa vedeti, am pus cateva poze noi cu maimuticile mele aici: http://family.webshots.com/album/557992816WjjZvv
Ma duc sa ma uit si eu la poze ca am zarit cateva link-uri pe paginile anterioare 
Carolina, Felicia si Alessia
POZE
szivarvany spune:
Sa ti traiasca mandrele Kro, tare - tare frumoase sunte. Iar junioara, cel putin din poza, pare mai smecheroasa decat Feli 
Cristal - tinem pumnii sa te calmezi in urma ecografului, pupam Maria si comoara din burtik !
Amironeanu - baga poze cu tunsulicea ! Pupam burtik !
Intrebare: ati fost careva recent prin Carefour ? Sau ati vazut pe undeva minicosh/panou de bashet, dintr`ala pe care l agati prin casa pe usa sau perete ???
Va rooog frumos sa ma ajutati ! Eu nu gasesc nicaieri pe aici, nici pe site uri.
Va rooog ! 
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria 
g_ioana spune:
Seara buna,am vazut niste cupii tare frumosi sa-i pupe mama pe ei
Pupifrumuselul si smecherasul,sa-i treaca repede burtia,Ilincutza cu falcutze,io zic ca ochi si privirea sunt leit muma-sa
iar printesele lui Kro sunt bestiale!!!!
Daria io tocmai vazui cosh de baschet la vestita toneta,am vrut sa-i cumpar mandrei,dar dupa ce i-am cumparat fotoliu m-a amenintat tacsu ca ma da afara daca-i mai cumpar ceva,ca nu mai are loc in casa.Daca vrei iti cumpar si ti-l trimit, dar ii mititel!
Eu azi fusei sa-mi cumpar papuci de la Leonardo,io port 36 juma,dar am incercat vreo doua modele 35 si erau mari,asa ca m-au trimis la cupii,o sa incerc la pinkiponki sau la brotacel poate gasesc,ca n-am fatza de leonardo
hai pupici
www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele
kim222 spune:
A trecut si we..a fost frumos..primavara curata..am stat cu orele in parc...am si ceva poze le pun ..later! Am planuit ca in aprile sa incepem din nou sa-l ducem la bazin..au clase pt copii mici...
Papa..la multi ani si a fi sanatoasa...!!
Roxa asa si Uka repeta orice..dar eu de dialoguri ..vorbeam..hi,hi Plastilina este un fel de-a spune este...dough...deci cred ca nu este chiat ..clay..cum numesc ei plastilina. Azi este luni..sa nu-mi psui ca nu l-ai dus pe Pat nici azi la gradi!
Am trimis niste mesaje offline..cred ca nu le primesti...
Alice tin pumnii la dr!! Iar mucii..sa pleca cum au venit!
Robi deci suparavietuiesti!
Diana ,eu cred ca este o tulburare provocata de AC...eu le-as intrerupe si as cere altceva (un consult la planning )
Monica ce tare este Maria...o dulce!De ce nu o filmezi sa ne-o arati si noua?
Liliana...la raport! Am zis!![]()
Andries cit mai multe greturi!!
Vazut Ilinca...s-a ingrasat!
Daria va apucati de basket??![]()
Carolina..superbe fetele tale!
carmenp spune:
gata, executat poze si cetit din urma. vazut gorodica cu scaunelu`, pupacioasele lu` caro (stiu ca aveti treaba multa la facut codite;))) si nu in ultimu` rind uka , pupam pe toti
edit, vi se pare ca ilinca s-a ingrasat?!
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,