Inseminare (10)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelai_lorelai spune:

Danotino, ma bucur ca esti ok.Ma speriasem.
Aurel_cris, la multi ani cu intarziere!Sa ai parte numai de lucruri frumoase in viata!
Delix, cate zile ai de la IA.Ca si eu am incercat aceleasi senzatii de prin a 5-a zi de la IA.
Eu ce sa va zic despre mine. Niciun semn .M-am trezit in dimineata asta de la 6 si mi-am palpat sanii.Mi s-a parut ca nu mai sunt durerosi si nu mai au consistenta de pana acum.M-au apucat grijile, am si jelit putin.Sunt in ziua 13 de la IA si nu ma indur sa fac un test.O sa fac cum a zis Cocei, la 1,2 zile de la data la care tr. sa-mi vina uratii .
Mi-am trezit si sotul sa-i spun ca e ceva in neregula cu sanii mei.Am hotarat ca nu fac testul azi.
Of mai fetelor, este extrem de stresant!Citisem undeva pe DC si mi s-a parut foarte adevarat:viata noastra se rezuma la 10 zile de stimulare si 20 de asteptare a unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

LORELEI merci mult,nu intra in panica asteapta sa vezi ce se intimpla,stiu ca e greu dar oricum nu poti face alceva
Fetelor eu tot astept sa-mi vina CM tocmai acum si-a gasit sa intirzie si nu pot face nici un plan de viitor,trebuia sa plec si din tara.Oricum gravida nu-s ca de barbatul ii departe,fetelor bafta sa veniti numai cu II liniute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LARA76 spune:

Fetelor, cata intarziere da utrogestanul asta? Sunt in z 31 si tot nu mi-a venit si mi-e sa nu cada IA chiar de Paste ca dr. Moisa cred ca-si ia concediu

Mergi la inceput

Lara ai citi ce ti-am scris ieri parca????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Danotino iubita o sa fie totul bine!Gaseste putina putere si fii optimista!Ai grija de tine si zilele astea stai cumintica!Succes la bhcg..suntem langa tine aici
Lorelai tinem pumnii sa aiba ochisori!
Catty ,Aurel_cris,lara,Micky,toate fetele de aici

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LARA76 spune:

Aurel_cris trimite-mi si mie un nr de telefon pt programare la aceasta dr. Dascalescu, te roooog si la dr. Cocei (poate incerc si la ea). Ideea e ca mai vreau doar luna asta IA, dupa aia sigur trec la FIV.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Ce mai fac niste fete frumoase?
DONATINO, te rog sa stai linistita. Ti-ai repetat beta HGC-ul? Cum a iesit rezultatul asta?
MARRINA, imi pare tare rau de cele intamplate. Lasa ca va veni si vremea noastra, vei vedea.
MYCHY, tu cum te simti? Esti bine?
CORINUK, lasa ca vine cm-ul si reincepe lupta cu destinul.
AUREL CRIS, tu ce mai zici?
Pupici tuturor si succes

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi77 spune:

Cum se numeste dr.tau Ioana p 76?

Mergi la inceput

LARA trebuie sa suni la Giulesti 0213161277 acolo te programezi pt monitorizare si spui pt cine vrei.Asa merge treaba la Giulesti,poate reusesti si nu mai ajungi la FIV
Catty ce sa fac astept CM sa merg la control,in rest nimic special.
la toata gasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunetaeta spune:

Pup si eu fetele dragutele si va doresc un week-end frumos si plin de speranta. Multi pupici

Mergi la inceput