Inseminare (10)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delix spune:

Aurel_cris
Iti doresc sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sa fii fericita, iubita, sanatoasa, mama !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia77 spune:

La multi ani Aurel Cris.Si sa-ti dea domunul un bb sanatos.
Eu nu prea am vesti noi pe 20 la monitorizare si probabil pe 21 la IA
Danontino lasa stresul ca asta nu e bun.
Te asteptam cu vesti bune si suntem, alaturi de tine
Puopici pentru toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delix spune:

Ce mai faceti fetelor?
Eu sunt foarte ingrijorata de tot ce simt. Ba ma doare burtica, ba simt ca imi iau foc sanii,... Sunt costienta ca e prea devreme pentru a avea un semn cat de mic dar eu sper si ma panicheaza orice.
Va pup si astept numai vesti bune de la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

ALI,DELIX,AURELIA va multumesc din suflet pt urari.Am crezut ca voi avea o zi posomorita dar pina la urma a fost o zi frumoasa am primit multe telefoane de la prieteni si de la voi fetelor o gramada de mesaje,va multumesc inca odata.O prietene buna ma intrebat daca vreau sa-i botez baietelul si am fost super fericita.Daca si Donatino mi-ar da o veste buna,hai iubita unde esti???
Va pup si inca multumesc m-ati facut fericita fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

La multi ani cris, iti doresc sa devii cat mai curand mama.
Te pup si iti doresc tot binele din lume.

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

buna seara fetelor! nu vin cu vesti bune.
mi-a gasit sacul care are 4 mm, si ar fi cam de 5 sapt cu indulgenta, presupunand ca fecundarea s-a produs mai tarziu, implicit si implantarea. altceva nu s-a vazut mi-a scos si poza unde se vede punctuetul perfect rotund. de scurgeri a zis ca ar putea fi normale in cazul in care sarcina evolueaza si sa nu fac probleme decat daca am dureri mai mari ca la CM si scurgeri abundente. a zis sa fac maine un bhcg de urgenta si daca nu e ok sa intrerup tratamentul. va fi ca un avort menstrual, ca la ciclu. m-a programat iar pt saptamana viitoare la eco in cazul in care bhcg-ul iese bine.
daca va amintiti eu am mai facut un bhcg la alt laborator pe 3 martie si a iesit mai mic decat primul. avand in vedere ca se incadra in saptamanile in care eram am sperat ca e ok, iar erori s-au intalnit mai mereu. acum ma gandesc ca nu a fost nicio eroare si sarcina nu evolua...sau nu mai stiu.oricum ambele valori se incadrau in 4-5 saptamani.
va pup pe toate

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Danotino, eu zic in primul rand sa nu iti pierzi speranta! Nu pot decat sa imi imaginez prin ce stres treci, dar incearca sa fii cat mai optimista! Eu tot zic ca va fi bine pana la urma! Ar fi trebuit sa ai sangerare sau dureri daca nu era ok... hai, tinem pumnii sa iasa bine bhcg-ul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Micky merci mult
Donatino astept cu nerabdare sa vad rezultatul de la betahcg,linisteste totul va fi bine,iti tin pumni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LARA76 spune:

Donatino, suntem alaturi de tine. Ai incredere ca pana la urma va fi bine. Si eu am trecut prin asa ceva in septembrie 2005 si te inteleg perfect. Imi dau seama ce e in sufletul tau si sa stii ca sunt alaturi de tine cu toata inima mea. . Sa speram ca e doar o alarma falsa si ca rezultatul la bhcg va fi bun. Iti tin pumnii si sa dea DD sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Danotino, te rog gandeste pozitiv.Nu e bine ca te gandesti to la lucruri rele.Esti insarcinata si esti bine, nu uita asta.

ali

Mergi la inceput