Inseminare (10)
Raspunsuri - Pagina 25
dia_dida spune:
Buna seara fetelor!
Sunt Z14 de la IA nu am facut testul de sarcina pentru ca am toate semnele ca vor venii uratii asa ca nu are rost sa-l fac.
Va doresc bafta la cele care asteapta vesti dupa IA si sa fiti mai norocoase decat mine
Danotino sa dea DD sa fie totul bine
Va pup pe toate
lorelai_lorelai spune:
Desi azi mi-am promis ca nu-mi voi face testul ,nu am rezistat.L-am facut si e negativ.Am plans putin ,recunosc ca inca mai trag speranta .Sanii nu mai sunt asa de mari si durerosi ca acum cateva zile.Nu am altceva de facut decat sa astept uratii si sa o iau de la inceput.In principiu luni ar trebui sa-mi vina!
Va pupicesc pe toate ,fara exceptie!
delix spune:
Buna seara fetelor.
Lorelai_lorelai eu am avut primele dureri(f.puternice)in a 2 zi dupa IAS(exceptand ziua inseminarii). Dupa, am ramas cu dureri cand usoare, cand puternice, sau inexistente. In a 5 zi am avut o senzatie puternica de"foc" in sani care nu-mi trecea decat daca puneam ceva rece.
Acum am dureri usoare de burtica iar sanii ma dor f. putin la palpare.
Credeti ca o iau razna?
Azi dimineata eram convinsa ca o sa fiu mamica de fetita pt. ca am visat ca am primit in dar un trandafir rosu.
Pup toate fetele.
Miky,tu cum te simti?
Delix
"Undeva,cineva ,faureste vise"
danotino spune:
buna seara fetelor!
rezultat bhcg 76,31...este al treilea.
primul a fost 162 la 3 sapt, al doilea 51,75 la 4 sapt iar acesta
la 6 sapt 76,31.
am intreupt tatamentul inca de aseara si astept...
oricum ciudate rezultate...de ce a crescut dupa? nu am luat nimic ca sa influenteze.
va pup
danotino
LARA76 spune:
Donatino, imi pare rau
Daca imi amintesc eu bine parca ai zis ca ai facut bhcg-ul la laboratoare diferite si din cauza asta s-ar putea sa fie rezultatele diferite. Eu stiu ca mie mi s-a recomandat sa fac la acelasi laborator.
Micky2007 spune:
Buna ziua fetele mele dragi.
delix eu ma simt la fel ca si la celelalte IA-uri, adica bolboloseri in burta, cateva intepaturi, usoare dureri de burta, foarte suportabile, f mari dureri de sani de ieri si cam atat. Ce o fi cu durerile astea la tine, nu pot sa imi dau seamna, probabil, adica mai mult ca sigur fiecare organism reactioneaza in alt fel. Pupici si ai grija de tine.
danotino imi pare rau de valoarea asta asa mica, nu inteleg de ce nu se dezvolta, trebuie sa existe o explicatie. Te pup dulce.
dia_dida nu zice asa, ca pana nu vin uratii......eu sustin foarte tare ca vestirea uratilor seamna izbitor cu prinderea unui bebe. Asa ca .......
lorelai
Va pup pe toate.
Micky
adelamaria spune:
Micky, fetelor, va rog sa ma ajutati! Sunt Z27 si absolut convinsa ca nu am cum sa fiu gravida pentru ca n-am niciun semn, nici macar sanii nu m-au durut luna asta! Dar in nebunia mea am luat un test si l-am facut acum 1 ora. Am vazut II!!!! Sunt II, va jur! Am incercat sa fac o poza, dar nu iese...Dar sunt II! E roz si palida a doua, dar exista! Problema e ca de 3 zile am scurgeri maronii cam 1 data/zi - dimineata...Azi dimineata n-am avut, dar am acum, le simt Va rog...ce sa fac? Sa cumpar utrogestan? Sa beau ceai de naprasnic? Va rog, dati-mi un sfat!!...
danotino spune:
buna seara fetelor!
eu ma confrunt cu niste dureri ingrozitoare si deja in curge
ca la 2-3 CM. ma asteptam oricum.
adelamaria, ia-ti utrogestan, nu sta asa. sigur e sarcina si petele ar putea fi de la o anume lipsa de progesteron. baga seara 2 vaginal pana ajungi la dr. oricum e prea devreme pt eco. bafta, te pup.
micky, sarcina a fost compromisa de atunci, eu cred ca in urma stimularii ovocitul nu a fost de calitate sau la prepararea spermei ... ma bucur ca macar s-a intamplat si macar stiu ca se poate. sper sa se intample dinnou cat mai curand.
catty, ce mai faci cu job-ul?
va pup pe toate si sper ca sa incep cat de curand sa numar zilele asa cum le numarati voi , pana la cele II.
we placut si multi pupici
danotino
adelamaria spune:
Danotino, sa stii ca am stat cu sufletul la gura pentru tine. Imi pare tare rau! Chiar daca acum suna a vorbe goale sa stii ca e chiar f. important sa stii ca se poate! Primul meu gand cand am vazut in seara asta testul pozitiv a fost ca indiferent ce se va intampla, macar stiu ca se poate si pentru mine!
Te imbratisez!
Micky2007 spune:
adelamaria ma bucur pentru tine. In legatura cu petele eu nu stiu nimic, nu am avut niciodata, dar cum a spus danotino e bine sa iei utrogestan. Sa dea DD sa fie bine. A fost natural luna asta? Sa ne mai dai de veste.
danotino ma bucur ca esti cu moralul ridicat, eu nu stiu ce as fi facut in astfel de caz. Chiar ca esti tare. Sa dea Dd sa te ajute si pe tine si sunt convinsa ca vei ramane in curand. Pupici.
Micky