Pacientele optimiste si gravi ale dr.Tutunaru (26)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

La multi ani dragele mele si o primavara plina de bucurii si plina de-ute.Sa va ajute Dumnezeu sa va impliniti dorintele.
Kora multumesc ca m-ai trecut pe listuta tutunicilor[flo.
Acum incerc sa-ti zic cate ceva despre mine. Am 25 de ani, incercam de 8 luni sa avem un copilas. Am avut cicluri neregulate, deabia din ianuarie mi s-au reglat. Si din ianuarie sunt pacienta dr. T. Analizele mele sunt ok. Am facut 2 luni de monitorizari la dr. T., dintre care pe un ciclu nestimulat si unul stimulat (luna aceasta). Sotul nu si-a facut inca spermograma. Urmeaza sa si-o faca acum in martie, in cazul in care nu se va prinde nici de data asta. In urma monitorizarilor, s-a constatat ca ovulez. Inca nu am nici un diagnostic. Asteptam sa vedem ce va dori Dumnezeu sa se intample, cu toate ca nu ma asteptam sa treaca atata timp.
Va pup fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Niobe spune:

Am si eu o rugaminte la voi, ca poate il cunoasteti mai demult pe dr. Tutunaru.
Azi am fost la el cu o ruda care are probleme serioase - un fibrom, iar astazi i-a facut un chiuretaj biopsic sa vada daca e cancer sau nu. Dupa ce obtinem raspunsul la biopsie urmeaza sa se opereze.
Problema e ca nu stiu cum sa ma descurc cu el. Ce sa-i dau? Am inteles ca nu primeste bani. Poate careva din voi a trecut prin asa ceva.
Eu am cam 7 zile de la ovulatie. Am facut un pregnil si astept sa vad ce se intampla. Ma bate gandul sa fac un test de sarcina, poate asa sa vad si eu II liniute (am inteles ca pot aparea din cauza pregnilului).......
Pupici la toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elflo spune:

O primavara frumoasa si multi !

o intrebare: cit costa investigatiile la cabinet la Tutu? consultatie, echo, monitorizare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Multi -ici si cate o floare pt voi.
Anca fac galerie sa fie cu ochisori.
Alexia cand l-am sunat pe T mi-a spus k sambata si dumnica asta nu e la spital si m-a chemat vineri la cab.Nu stiu vom vedea ce zice.Mie nu mi-a spus Ramona ora exacta pt programare, sa ma duc intre 12-20.
Astazi am primit un martisor foarte frumos, am avut examenul auto si am luat permisul din prima incercare.Pt cele care au poate nu e mare lucru,dar pt mine este,k imi doream de 5-6 ani,dar nu m-a lasat sotul.
Maine ma duc la T pt monitorizare si sa-i arat rezultatul de la spermograma si poate ma programeaza pt laparo.Maine vin cu vesti.
Iyoaaaaana !!!!! Pe unde umbli?Nu mai dai nici un semn. Cred k ne pregatesti o surpriza, e cu ochisori?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

quote:
Originally posted by ysa26
Alexia cand l-am sunat pe T mi-a spus k sambata si dumnica asta nu e la spital si m-a chemat vineri la cab.Nu stiu vom vedea ce zice.Mie nu mi-a spus Ramona ora exacta pt programare, sa ma duc intre 12-20.
Astazi am primit un martisor foarte frumos, am avut examenul auto si am luat permisul din prima incercare.Pt cele care au poate nu e mare lucru,dar pt mine este,k imi doream de 5-6 ani,dar nu m-a lasat sotul.
Maine ma duc la T pt monitorizare si sa-i arat rezultatul de la spermograma si poate ma programeaza pt laparo.Maine vin cu vesti.

Ysa pai mi-ai dat o veste tare proasta daca duminca nu este la spital eu maine voi fi z11, sunt si pe CM stimulat, poate pana luni dimineata cand ma va chema o sa si ovulez, de obicei cand fac stimulare ovulez mai repede, asta este vom vedea. Eu sper ca in jur de ora 13 voi fi acolo. Felicitari pentru permis, acum ai grija sa-l si folosesti ca mai stiu eu pe cineva (adica eu) care are permis de vreo 5 ani si nu a condus de trei ori
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

alexia deci mai facem aici un club: nesoferite cu permise. io am permis de 9 ani dar conduc numai de 3 si numai cu sotul langa mine. singura nu am plecat niciodata dar in vara cred ca-mi iau masina si o sa ma incummet.

fete pupici de la Emmi.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Alexia chiar am avut o discutie cu sotul meu si i-am spus sa ma lase si pe mine sa conduc k altfel nu voi prinde experienta. Stie k-mi place mult sa conduc (nu m-as mai da jos de la volan) si a fost de acord.
La T incerc sa ajung pe la 12 sau 1, cum o fi traficul pana la Buc. Ti-as spune cu ce ma imbrac,dar deocamdata nu stiu exact, trebuie sa-mi iau ceva k sa ma dezbrac-imbrac repede.
Noapte buna tutunici! Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna dimineata tuturor!
Eu sunt pregatita sa trec graviduteeee!Hai Anca, hai si cealalta tutunica misterioasa!!!!
Niobe roaga-l pe dr. T sa iti dea nt. contului fundatiei dansului si astfel prietena ta poate sa doneze acolo iste bani.Multa sanatate ei si bafta tie!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

La multi ani,ALEXIA!!!!!!!

Sa fii sanatoasa,linistita,implinita si nu in ultimul rand,iubita!Dar daca primele trei erau indeplinite,iubirea venea de la sine!
Sa dea DD ca anul acesta sa ti se indeplineasca cea mai arzatoare dorinta:aceea de a deveni mamica!Timp mai este!!!!!

Sa petreci frumos alaturi de persoanele dragi tie si cind sufli in luminari sa te gindesti si la DD;el e cel mai puternic si le aranjeaza asa cum trebuie ,in momentele potrivite!

Teodora7 +
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Kora,draga,ce surpriza ne pregatesti tu aici?
Ooooooooooo,sa te auda Dumnezeu,si pe linga Anca,sa mai treci o alta gravidutza!
Sa fie Iyoana?Ca ne-a cam aburit cu rushi,turci....si poate erau pete de implantare!
Suspansul nu cred ca va mai tine mult!Dar noi asteptam cumintele si cu majoretele pregatite!
Hai gravidutzele!!!!!!!

Ysa,felicitari pentru permis!Sa ne spui cind vii cu mashinutza la Tutu sa nu ne suprapunem!Glumesc, sa stii!!!!
Si insista bine pe linga sot sa te lase sa sofezi ca altfel nu deprinzi anumite manevre!Bafta la monitorizare!

Teodora7 +
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput