Pacientele optimiste si gravi ale dr.Tutunaru (26)
Raspunsuri - Pagina 9
alexia28 spune:
Teo saru'mana fata frumoasa, multumesc mult Sa dea DD sa ni se implineasca toate dorintele
KoraPop spune:
Alexia LA MULTI ANI!Sa ti se implineasca cea mai mare dorinta in acest nou an al vietii tale!
Fetelor am deosebita placere sa trec prima graviduta,o fata care a stat putin pe lista aspirantelor, a facut doar o luna de monitorizari la doctorasul nostru drag in urma careia este fericita posesoare a unei burtici cu bebe de 5 saptamani!
FELICITARI DOINIDOINI, sarcina cat mai usoara si bebe sanatos si care sa va aduca numai bucurii!
Astazi sunt pregatita sa mai trec cel putin inca doua gravidute....astept confirmarile testelor!!!!!
Kora
CARPE DIEM!
mihailescu teodora spune:
Felicitari Doinidoini!Sa ai o sarcina ushoara,fara prea mari probleme si cel mai important:la termen!
Kora,hai ca ia inceput bine!Dar cred ca fac o confuzie,Doinidoini n-a anuntat la ,,Inseminare'' ca e gravidutza?
Hai ca ma duc sa citesc din urma sa vad ce si cum!
Teodora7 +
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
Mica-mica spune:
Neata fetelor !
O primavara frumoasa, cu multe
La multi ani Alexia si tot ce-ti doresti sa ti se indeplineasca !!
Ysa frumos martisor,sa te apuci sa conduci ca e mai greu dupa.Drum bun fara incidente si fara puncte!
Kora eu am 30 ani, ciclu neregulat la intervale ff mari, luna trecuta am ovulat abia in ziua 47,urmez tratament homeopt si acum sunt la o a doua monitorizare...ziua 40 si nu a aparut inca nimik
O zii buna !
mihailescu teodora spune:
Ai vazut c-am avut dreptate,credeam ca fac vreo confuzie!
Citisem ieri c-a facut inseminare cu Niculescu,bla-bla...aha si dupa nereusita s-a dus la Tutu pt.monitorizare!
Super!
Teodora7 +
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
KoraPop spune:
Teo asa este, la "Inseminare" a anuntat si a povestit si cum s-a intamplat "minunea" datorita,citez"monitorizarii la sange" facuta de dr.T si nu in urma vreunei inseminari, ci natural...., ce pe faza esti
Kora
CARPE DIEM!
gema spune:
Aylin, Orchis daca voi nu pricepeti ce se intampla cu tarifele Dr. Iosup, eu nici atat.............oricum este bine de stiut ca oscileaza pretul.
Si mie mi-a zis T tot la 14 si 20 de sapt. sa fac.
Sper sa fie bine ...............am emotii.
Pupici!
alfa_anca spune:
Buna dimineatza fetele!!!
Sper sa aveti o zi insorita asa cum este a mea.
Dimineata, dupa cum am promis, am mai facut un test Clear Blue care s-a pozitivat dupa primele secunde . Acuma cred ca pot spune cu adevarat ca SUNT INSARCINATA. Ca sa fiu si mai sigura (ca de, eu Toma Necredinciosul) m-am dus dim la IDS sa fac BHCG si la 13.00 voi avea rezultatul, dar care sunt convinsa ca imi va confirma sufletelul din burtica.
Acuma, intrebarea mea este : cand pot sa il sun pe Dr T sa imi spuna ce sa fac in continuare?
Abia astept sa fac minunata ecografie la 6 saptamani sa stiu ca totul e bine. Intre timp ma rog la DD sa fie bine si peste 8 luni sa tin si eu un pui de om in brate. Dupa calculele mele as avea 4s si 3z si DPN ar fi 6.11.2007.
Va pup pe toate si va doresc sa ajungeti la fericirea pe care o simt eu acuma.
Anca 4+
KoraPop spune:
FELICITARI ALFA ANCA!Eram sigura ca esti insarcinata!!!!Sa ai sarcina usoara si sa fii mamica fericita toata viata!!!!!
Yupiiii deja am trecut doua -ute azi , ce ziceti fetelor, cine mai pofteste pe listuta?
Kora
CARPE DIEM!
alexia28 spune:
Felicitari Anca, sarcina usoara si la termen
Felicitari Doinidoini, sarcina usoara si la termen
Kora multumesc pt urare, poti sa modifici la mine varsta, ca am schimbat prefixul azi, sper sa-ti mai dau ceva de lucru luna asta