Pacientele optimiste si gravi ale dr.Tutunaru (26)
Raspunsuri - Pagina 7
orchis spune:
marinar, sim_stoian va multumesc pt raspunsuri!
marinar am vazut si eu pozele! sa-ti traiasca mica printesa!
KoraPop
orchis
18+
felicia_ spune:
Hello!
Va urez si eu cu mult drag ca primavara sa va lumineze sufletul, sa aveti parte numai de bucurii!
Anca, eu sunt mai rabdatoare, te felicit doar cande esti tu sigura ca esti , eu cred ca esti!
Marina, super poza!
Martisoare ca cel primit de Anca se pot primi toata luna, chiar si dupa, nu?
Teo, Alexia, MamideVladut, Sim, Ana_Id, Orchis, Alyn, Maria, si toate celelalte
maria08 spune:
Kora: Pe 18 aprilie se fac 3 luni de tratament......sper sa vad si efectele.....daca NU.....astept sa terminam cu postul si.......te ajung din urma cu FIV-ul!!!!
gema spune:
Multumesc Aylin si Kora si ma scuzati ca nu am fost atenta.
Am fost tare agitata si ocupata astazi la serv.
dar voi dragutze cum sunteti raspundeti si ametitelor ca mine.
Pupici!
KoraPop spune:
Mariaaaaa eu sper sa nu ma ajungi din urma ca nu am de gand sa stagnez,ci sa inaintez ,dar daca vei tine mortis sa ma urmezi la FIV eu iti doresc de pe acum sa iti reuseasca din prima, totusi nu te gandi de pe acum atat de departe....uita-te la motto-ul meu...traieste clipa si primavara aceasta poate va fi darnica si cu tine ca si cu multe dintre fetele de pe listuta noastra!
Kora
CARPE DIEM!
maria08 spune:
Mai, Kora, fata draga......nici nu se pune problema.....cand incep eu procedura - tu ai deja burtik!!!!
KoraPop spune:
Mey Maria pe cand o sa am eu burtik ,chiar ca ma vei ajunge din urma,ca tu vei avea burtik datorita lui A., a sotului si mai ales a lui DD!
Kora
CARPE DIEM!
orchis spune:
gema, aylin eu am fost joia trecuta la dr. Iosup si am fost un pic uimita cand mi-au cerut 200RON. Deci, s-a scumpit un pic!!
Pupici
orchis
18+
aylin_tarcan spune:
orchis, eu am fost marti pe 20.02 si m-a costat 1.5 mil. nu mai inteleg nimic
Aylin, 15+
aylin_tarcan spune:
orchis, tie la cate saptamani ti-a zis T sa faci eco la iosup? mie mi-a zis la 14 si pe urma la 20.
Aylin, 15+