Pacientele optimiste si gravi ale dr.Tutunaru (26)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

quote:
Originally posted by aylin_tarcan

anca, sigur va iesi si a doua liniuta clara! de cat timp incerci sa faci bb? si cate luni ai facut monitorizari? din cate vad o sa fii o mamica tinerica felicitari! eu cand eram de varsta ta ma gandeam ca nu sunt pregatita pentru bb! asa e cu maturizarea asta

Aylin, 15+

DD sa te auda aylin. Incercam sa facem bebe de 8 luni , iar asta a fost prima luna de monitorizari. Asta mi-am dorit dintotdeauna, sa fiu o mamica tanara si imi doresc si multi copii, vreo 3 asa cel putin. Dar macar sa vina primu si sa fie sanatos.

Marina sa va traiasca fetita si sa fie sanatoasa. E foarte frumoasa, niciodata nu ma satur sa ma uit la pozele voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

alfa_ancaaaaaaa, bravoooo, cel mai frumos Martisor!!! Daca Clear Blue iti arata pozitiv, asa-i! Ce ma bucur pentru tine, esti intr-adevar tinerica si frumushica, si uite, ti se indeplineste si visul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Orchis, cred ca pe rezidenta o cheama Ioana. Daca nu am dreptate, sa spuna fetele.

Sim 13+
Asa creste bebe
Poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

teo, maria

teo de tine stiam ca nu poti rata, adevarul ca e minunat ce a facut gabi pt sfarsitul nostru de odisee.

orchis pe rezidenta lui T o cheama Ioana Conduleanu daca am retinut bine. e super tipa. ea s-a ocupat si demine cand am nascut, ad ea m-a vazut mai mult decat T, in fiecare zi m-a bagat in seama cel putin o data pe zi.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_id spune:

fetele mele dragi,
un buchet de ghiocei si o urare pt voi....fie ca primavara sa va aduca cel mai frumos martisor, zambet in suflete, caldura in suflet si bucurie in ochi.
va pupic
diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Orchis iti doresc inca odata srcina usoara in continuare si de acum sa fie totul bine!
Ana_id

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Marina, am vazut si eu filmuletul. Ce frumos Mi-au dat lacrimile de emotie. Abia astept sa vina vremea sa imi tin si eu bebele in brate. Iar Emma e o dulce. Sa fiti fericiti alaturi de ea.

Sim 13+
Asa creste bebe
Poze bebe

Mergi la inceput

sim stoian pune-ti si tu semnul de ca e tare frumos!!!!

Fetelor am o presimtire ca maine....am sa trec nu una,ci poate chiar doua fete de la tutunici aspirante la tutunici -ute!!!Am mana buna asa cred....pana maine....mister....!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna fetele,

Va doresc si eu sa aveti parte de cea mai frumoasa primavara, o luna plina cu vesti bune, va pup pe toate

Anca felicitari, ce cadou frumos ai primit de martisor
Marinush pupicei pentru tine si pentru Emma
Teo am vazut ca ma strigai pe aici, nu am nimik de raportat maine incep o noua serie de monitorizari, te pup si sanatate multa ai grija de tine si de comoara din burtik

Mergi la inceput

Ce vesti ne mai dati: Copilut,Cami30,Diddy,Ioanatugs,Inuta,Mica-Mica,Merdan,,Vali_delide,Veret si celelalte tutunici care nu
ne-au scris demult?

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput