Pacientele optimiste si gravi ale dr.Tutunaru (26)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna dimineata doamnelor si fie ca 1 MARTIE sa va aduca soare in suflete,iar de azi incolo fiecare zi de primavara sa fie senina si la propriu si la figurat!Faceti abstractie de vremea de afara, calendaristic primavara a sosit!!

Teo sanatate multa ,ai grija cu raceala asta nesuferita,tine-l pe bebe departe de microbi,bea un ceai bun cu miere si sarbatoreste fiecare zi ca...ai de ce!
Ana_p am sa iti trimit si PM, deocamdata nu am prea multe sa iti spun, eventual lista cu analize ti-o pot trimite si in rest am tot scris ca acum sunt pe AC si protocolul pe care il voi face va fi cu diphereline si menogonn,stimulare usoara,fata de alte feluri de stimulari pt FIV.Orice vrei sa ma intrebi, te rog nu ezita!
Madlen ti-am trimis PM, multa bafta!
maria08 cat timp mai faci tratamentul lui A?

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdany spune:

buna dimnineaza,
multumim, Kora pt. noul capitol , LA MULTI ANI ! tutunareselor.
fetelor, ce fel de caseta ati dus pt. inregistrarea laparo? sotul meu ma streseaza, vrea inregistrarea. caseta video normala sau minidv?
multam`
sa aveti o zi buna plina de flori si marzisoare si o primavara frumoasa!!!
daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Buna dimineata tuturor tutunicilor! Sa aveti parte de o primavara frumoasa cu cat mai multi .
Eu am uitat sa va spun ca la ultima eco, adica luni, domnul/domnisoara statea picior peste picior. Asa ca nici daca ar fi vrut Tutu sa imi spuna ce e, nu ar fi avut cum.

Sim 13+
Asa creste bebe
Poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Dragelor, pentru voi, un Martisor virtual si o primavara insorita si cu multa iubire va doresc!

mihailescu teodora, sanatate multa! Din ce-am citti pe site la dr.T, ai voie sa iei maxim cate un nurofen si un algocalmin pe zi. Dar cel mai bine ar fi sa-l suni pe el direct!

ana_p, eu am CM cam de 24-25 de zile deobicei si merg la monitorizare din z8. Eu zic ca n-are ce sa-ti strice daca mergi mai devreme, oricum tot atat platesti, nici nu risti sa pierzi ovulatia si il si vezi pe dr.T mai mult .

Eu am intrat in linie dreapta pentru laparo, incep sa ma adun, sa ma pregatesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

marinar, acum am inteles....misterul mare a fost elucidat!
intr-adevar gargarita ta mica seamana fantastic cu tine!

teo
, poti lua un paracetamol, daca faci febra. un paracetamol/zi nu afecteaza cu nimic (cu de la T citire)

am auzit si eu ca va fi plecat T in martie. zicea ca de pe 26 s-ar intoarce. dar incepand de cand pleaca?

in ceea ce ma priveste, vestile ar fi: am fost ieri la T si totul e ok, i-am cerut program redus si mi-a dat, azi am primit rezultatele de la TT (eu inteleg ca e negativ, dar ....) si a ramas sa merg la eco morfo la iosup la 20 sapt si pe urma la T.

Atat de pe aici.

Aylin, 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

ana_p, asa de cunoscut mi-a sunat "m-am setat psihic ca la mine singura solutie este FIV"!!! Si eu eram atat de sigura ca voi ajunge la FIV+ICSI incat nici prin cap nu imi trecea ca mai pot exista alte variante. deja facusem planuri: primul FIV, al doilea FIV, al 3-lea FIV, la cat m-ar duce toate....cashflow-ul era gata pregatit!! Sa dea DD ca pana in iulie-august, cand vrei sa incepi, sa ti se implineasca visul!

va urez tuturor un 1 martie plin de raze de soare, zambete si flori. eu am primit mai multe zambile de la colegi dimineata, si parca mi-au inviorat ziua cu parfumul lor! sa dea DD ca primavara sa va aduca optimismul in suflete!

Aylin, 15+

Mergi la inceput

sdany duci in ziua operatiei o caseta video normala!Bafta!
aylin intre 16-25 martie dl. dr. e plecat din tara

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Buna fetelor!!

Va doresc o primavara insorita care sa va aduca numai bucurii si impliniri, iar azi sa aveti parte de multe multe flori.

Am si eu o nedumerire : am 17 zile de cand am facut pregnyl, mai poate influenta cat de putin un test de sarcina?

Va pup pe toate.
Anca.

Mergi la inceput

alfa anca nu, nu mai poate influenta testul de sarcina;pregnylul de 10 000 UI de exemplu poate influenta maxim 14 zile,iar cel de 5000 UI 7-10 zile.... de ce, ne pregatesti o veste buna cumva...?

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

alinacoman79
nou venit

Are album!

Romania
Bucuresti
2 Mesaje
Trimise - 28/02/2007 : 21:39:01
--------------------------------------------------------------------------------

buna dragelor,
zeno si claucia: multumesc mult pentru intampinare. va pe fiecare in parte
ysa26: am fost in dec T mi-a dat sa imi fac doar analizele de inceput: cmv, listeria, toxo etc si mi-a zis sa ne apucam de treaba. In ian cand am fost cu rezultatul analizelor mi-a zis ca sunt Ok (mai putin cmv-ul igg pe care cei de la ids au omis sa mi-o faca - apropo rezultatul analizei a iesit pozitiv:e ok?) si mi-a zis sa ma mai duc la el dupa cateva luni daca nu iese nimic. Si cam atat am facut. Deci ca o concluzie suntem incepatori de tot: adica ne dorim doar de 3 luni, pana acum fara probleme, cm 26-28 de zile, ovulatie normala in a 12-a zi (dupa mucus si simptome), z27 cu mari emotii - desi cred ca nu am avut succes nici luna asta.
Kora: iti doresc un capitol cu noroc, cu multe tutunici cu burtici

alina coman am mutat ceea ce ai scris aseara aici!Bine ai venit printre noi si sa repede la odisee!Daca IgG e pozitiv la CMV ,dar IgM negativ totul e ok, adica ai avut infectia in trecut,insa in prezent nu o mai ai.
Te-am trecut pe listuta!Mult succes!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput