Pacientele optimiste si gravi ale dr.Tutunaru (26)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Merci KoraPop pentru raspuns. Deocamdata nu stiu ce sa zic.
Am facut un pregnyl de 5000UI acum 17 zile dupa cum spuneam. Sunt 16 zile de la ovulatie (dupa cum am simtit eu ovarul in ziua aia). De dim am facut Barza la prima ora si am vazut 2 liniute, dar slaba a 2-a, dar era. Am mai facut eu Barza si luna trecuta si atunci nu am vazut deloc a 2-a liniuta,deci stiu cum e un rezultat negativ. Dar alte dati am mai facut teste si la unele eu vedeam ffffff slab linia cu pricina .... de-asta acuma nu indraznesc sa sper. Am mai facum un Cleat Blue cand am ajuns la servici si tot slab se vede a 2-a liniuta, de-asta nu indraznesc sa sper........
Am sanii mariti si putin durerosi, parca niciodata nu i-am avut asa, dar dupa cum spuneam poate nu i-am bagat eu in seama pana acuma. Ma simt putin umflata in burtica si mi-e somn intr-una.

Mai astept....sa vedem.
Va pup.
Anca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

alfa anca daca ai facut doua teste dintre care tocmai Clear Blue si se vede si a doua liniuta chiar daca vag, eu zic ca esti graviduta!!!M-as bucura tare mult sa te trec pe lista fericitelor gravidute,mai astept insa confirmarea,dar...ma pregatesc!Mai fa si maine dimineata cu prima urina un test tot Clear Blue daca e tot asa,inseamna ca primavara vine la tine cu cel mai frumos martisor!Tin pumnii!!!!
Haideti fetelor sa facem galerie pt Anca ( alfa) poate e cu beta in burtica!!!!!Haide Anca , haide Anca!!!!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

Kora, merci pt raspuns.

teo, algocalmin se recomanda daca nu scade febra cu paracetamolul (sau eferalgan, sau altele similare)

anca, facem galerie....eu am mare incredere in Clear Blue!!!

Aylin, 15+

Mergi la inceput

Hera25 te-am trecut pe listuta acum ca ne-ai mai dat un semn de viata;daca vrei spune-mi ce sa trec in dreptul numelui tau;la ovulatie simt si eu la fel intepaturi si dureri suportabile in zona ovarului pe care se produce ovulatia in luna respectiva, dureri care tin chiar cateva zile uneori.Bafta!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

de la mine pt voi un martzishor

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Marina, Emma e o frumoasa ,bucalata si m-am topit uitandu-ma la pozele ei!Sa fie sanatoasa si fericita toata viata alaturi de voi!!!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gema spune:

La multi ani dragutelor, o primava frumoasa plina de bb-iiiiiiiiii!

Am si eu o intrebare pentru Aylin care este in tema cu ce ma intereseaza pe mine.
Cat costa eco la Dr. Iosup si TT??? ca sa fiu pregatita sa nu am vreo surpriza.

Multumesc mult pentru celelalte raspunsuri.
Ma bucur ca ti-au iesit bine si eco si TT.
Sanatate in continuare va doresc.
AAAAAAAA, ti-a spus ce este? Nu mai stiu..scuze.]
Pupici!

Mergi la inceput

gema caruciorul roz semnifica fetita si caruciorul albastru baietel, deci aylin va avea o printesa!Bafta la eco la Iosup!Te asteptam cu detalii!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Aylin,Kora,mmc_nd,va multumesc mult pt.sugestiile de tratament.Se pare ca m-am mai pus putin pe picioare,am ramas cu nasul plangacios,ca nu-mi ajunge 1 bax de servetelede nas.....

Marina,cred ca e cel mai frumos martisor primit vreodata!!!!!Aha,am vazut si rochita de blug....E mortala....Si da,seamana izbitor de mult cu tine!Socrela recunoaste treaba asta?Glumesc,stii bine,dar soacrele sunt mai orgolioase si-si vad nepotii semanind leit cu fii lor!!!!!!!!Surprise!!!!!!!!!

Anca,cred ca poti deschide sampania!!!!!E foarte sigur ca esti gravidutza!!!!Pune-o pe Kora la treaba!!!!!Asa da martisor!

Numai bucurii va doresc ,dragele mele!

Teodora7 +
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Dragi doamne,
Noi am intrat sa va uram o zi si o primavara minunate, cu cat mai multi ! Pupici multi

Mami Cristina si Daria Ioana

Poze

Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.

Mergi la inceput