Pacientele optimiste si gravi ale dr.Tutunaru (26)
Raspunsuri - Pagina 21
KoraPop spune:
Machus bine ai venit printre noi, mult succes la laparo si cat mai curand sa ai bebelasul mult dorit!Te-am trecut pe listuta!
Kora
CARPE DIEM!
ysa26 spune:
Bonitta
mersi mult
LilianaFi
mersi mult pt urari, ar fi prea frumos sa fi ramas
chiar de ziua mea.
Anca
, Maria215ro
va multumesc pt urari si sa aveti parte de tot ce e mai bun. Maria fac galerie 

sa fie cu ochisori.
Iyoana nu ne-ai spus nimic de spermograma.In ce zi esti?
Multi
la toate fetele, fara nici o exceptie.
Iyoana spune:
Buna fetelor!
Fetelor care ma tot intreaba despre cum o mai duc si ce mai fac ( pup cu drag
) le mai cer putina rabdare. Vineri mergem la dr. Matei si, sper si la dr. T, si o sa stim mai multe. Nu sariti, ca vestile nu sunt chiar atat de bune, as vrea doar sa va soun decizia fianla a dr T. ca nu are rost altfel...Nici nu vreau sa va tin in suspans, credeti-ma ca nu e intentia mea!
Stiti cumva daca dr. T este vineri la cabinet?

Ysa,
si tin pumnii!
Kora, esti suparata pe mine? 
iyoana 
KoraPop spune:
Iyoana draga cum sa fiu suparata pe tine????Ti-am scris si un PM , nu l-ai primit?Draga mea tin pumnii stransi ca dr.T si dr.Matei sa va ajute si mai curand decat credeti DD sa va dea cel mai frumos dar:
Kora
CARPE DIEM!
ana_p spune:
Iyoana, da, domnul doctor este vineri la cabinet; eu merg la monitorizare vineri, la 16.30. poate ne vedem. Numai bine!
Ana
lilianaFi spune:
Kristind - in sarcina poti lua linistita cite o pastiluta de paracetamol
Kora - ce veste buna cu centru Fiv,ai idee in ce zona e?...poate il inaugurezi cu brio...bafta
Machus - nu sint eu prea veche aici,dar iti urez si eu bun venit
Ioanatugs -iti raspunsesem tot la forum 25,histeroscopie???...a venit histeroscop la Elias?,pe mine m-a trimis dr.T.la dr.Ion Ionut
Ysa 26 - bafta...
SA AUZIM NUMAI DE BINE...
mamitzuD2 spune:
Buna seara, dragele mele!
Sunt pacienta a dr.Tutunaru doar de luna trecuta, iar pe voi va citesc de ceva timp, de fapt v-am citit si din urma de la primul capitol, asa ca pot spune ca am suferit alaturi de voi si m-am bucurat alaturi de voi, doar ca din umbra.Sunteti supertari, puteti da consultatii, am aflat o gramada de chestii doar citindu-va.
In seara asta mi-am facut curaj, si iata-ma!
Despre mine ce sa va spun: 32 de ani, incercam din iunie anul trecut, analizele uzuale ok, musiu urmeaza la spermograma, monitorizam si prestam in continuare optimisti.
Va pup si va urez o seara buna, va citesc in continuare si mai intervin from time to time!
mamitzud2
Zenobia spune:
LilianaFI,
tu esti fata careia i-am spus ca nu fac Diphereline??? Ma bucur ca nu faci nici tu. O sa vezi ca o sa fie bine! Pupici 
Poze cu tutunici vedeti aici
Va pup pe toate si va doresc sa vi se implineasca cele mai frumoase vise! Sa ne intalnim peste o vreme cu vesti si mai bune! 
Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]