Pacientele optimiste si gravi ale dr.Tutunaru (26)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

maria215.ro da, e plecat in perioada aceasta din tara.

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Da, Kora, constiincioasa am facut montorizari si in februarie, si iata ca fac si in martie. Stiu ca trebuie sa se coreleze ovulatia cu trompa functionala,numai ca nu stiu care este trompa functionala, fiindca dupa laparo, cand m-am dus sa imi scoata firele, domnul doctor a apelat la memoria domnisoarei rezidente care a raspuns prompt ca ambele trompe erau permeabile, iar apoi T mi-a explicat ca permeabile nu inseamna si functionale si tot asa...Asa ca nu- mi ramane decat sa sper ca poate-poate, desi mi-a spus ca sansele sunt aproape de zero.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

quote:
Originally posted by Iyoana

Loredana, mie mi-a spus ca va fi plecat intre 16 - 25 martie.
Felicitari pentru bebe si sarcina usoara in continuare!

iyoana

Iyoana, multumesc frumos!

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput

ana_p....pai cand a iesit de la operatie nu l-a intrebat sotul tau ce si cum???cum adica sa nu stii care e trompa defecta si care e cea buna, e foarte important...pe fisa de externare ce iti scrie?Of....ce sa mai zic,multa rabdare si fii optimista pana la urma va fi bine cumva, e important ca esti perseverenta si atata timp cat ai ovare si uter ok ai sanse destule!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria215ro spune:

Multumesc mult Kora.Eram programata luna asta (martie) pt IA si ar trebui sa incep stimularea in z 5,de aceea eram curioasa ca sa nu o fac degeaba.Azi sunt in z27 si tot mai sper ca n-o fi cazul.Am dureri mari de sani si ma simt balonata,credeti ca e prea devreme pentru un test de sarcina?

Mergi la inceput

maria215 fa un test Clear Blue maine dimineata cu prima urina, bafta multa!
Eu tare as mai trece o graviduta...cine mai face teste???

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Kora, sotul meu l-a "ratat" cand a iesit din operatie, cand l-am sunat, imediat ce m-am trezit, mi-a spus intr-adevar ca o singura trompa e functionala, cealalta este ingrosata. Eram insa mult prea ametita sa mai cer amanunte la telefon, iar cand m-am dus pentru fire ti-am spus ce raspuns am primit.
Pe fisa de externare scrie, referitor la trompe, ca "sunt permeabile". Dar atata vreme cat doar hazardul decide ce ovar ovuleaza in fiecare luna, de ce e important sa stiu care e trompa functionala? Culmea este ca si domnul doctor m-a intrebat de trompa functionala, la prima monitorizare de dupa laparo. I-am zambit frumos si i-am amintit discutia de la spital.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria215ro spune:

Merci Kora, sa te auda DD!Va tin la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Va salut calduros si va felicit pentru ceea ce faceti aici!
Va citesc de aproximativ 1 luna, am zambit,m-am bucurat, m-am intristat si am trait alaturi de fiecare dintre voi in ceea ce ati relatat. Am simtit nevoia sa ma alatur si eu voua, si iata-ma.
Eu sunt pacienta d-lui T din oct 2006, in ianuarie s-a implinit un an de incercari fara succes. Aparent, toate sunt bune. Am fost de 2 ori pana acum la Dr T, si s-a nimerit in perioada ovulatiei, confirmandu-mi ca ovulez. Spermograma sotului este ok de asemenea.
Cand am decis sa am un bebe, anul trecut am fost la un medic de aici din GL si din prima luna mi-a dat duphaston- cu care dr nostru nu este de acord. Ideea e ca dupa ce am intrerupt acest duphaston, CM a devenit de 31 zile de la 28. Ciclul meu inainte era regulat la 28.
Acum sunt programata pentru laparoscopie pe 24 aprilie si astept cu nerabdare diagnosticul. Imi este teama ca este endometrioza deoarece, uneori am dureri la defecatie in perioada CM, si am citit ca acesta ar fi un simptom.

Va pup !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinidoini spune:

Maria, si eu aveam aceleasi simptome ca si tine: umflata ca un balon sa explodeze, si sanii asa de tare dureau, fff durerosi la atingere!

Asa ca tinem pumnii, sa fie cu okisori!

http://photos.yahoo.com/varsatoareafloarea

Mergi la inceput