Pacientele optimiste si gravi ale dr.Tutunaru (26)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicole31 spune:

Bonitta, refacere rapida si sper ca visul cel mare sa ti se implineasca cat mai repede! Multumesc pentru pontul cu cafeluta. O sa-l aplic si eu, dar o sa adaug si o ciocolata! Feli, alfa anca si copilut stiu de ce...! Trimite-mi, te rog, si mie PM cu detalii "fierbinti" despre laparo!
Pup toate tutunicile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Zenobia - da eu sint...si de fapt iti multumesc:eu nu voiam sa fac diphereline si cind te-am auzit ca nu faci nici tu si erai asa hotarita,am decis sa nu fac nici eu,apoi am revenit acasa si sotul meu a hotarit sa fac fiv sa nu mai asteptam cine stie cit,mai ales ca eu am si o trompa infundata,fara sa stii mi-ai dat curaj...imi pare rau ca ai avut z1 in loc de II liniute,nici eu nu am avut norocul asta dupa laparo....si speram,dar...in fine....data viitoare.....sa auzim de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole31 spune:

Zeno, multumim pentru pozici! Prompta ca de obicei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Va multumesc pentru primire. Multumesc KoraPop ca m-ai adaugat si pe mine in listuta Tutunicilor. (am uitat sa specific varsta - anul acesta implinesc 29 ani). Sper ca si povestea mea (care-mi doresc sa aiba final fericit ) sa incurajeze si sa ajute si alte fete care traiesc aceeasi experienta. Si in acelasi timp, voi apela la sfaturile voastre pe care stiu ca le impartasiti cu drag.
As avea si eu o rugaminte pentru fetele care au fost laparoscopiate. Puteti sa-mi trimiteti si mie detalii ? In afara de adeverinta de salariat ce alte acte mai sunt necesare la internare. Fiind din provincie voi ajunge luni pe la ora 10.30 la spital (marti - operatia). Din cate stiti este vreo problema?
Mi-am activat PM-ul.
Va multumesc mult !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

'Neata fetelor!
MamitzuD2 bine ai venit printre tutunici si mult succes in continuare!Te-am trecut pe listuta!

O zi insorita in suflete asa cum e prin Bucuresti acum pt fiecare!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

KOra, iti multumesc!

ana_p, multumesc si tie pentru raspuns!

va doresc o zi buna si frumoasa!

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdany spune:

neata` fetelor!
FELICITARI NOILOR GRAVIDUZE! sa aveti sarcina usoara si sanatosi.
Bonitta refacere usoara. vreau si eu mai multe detalii despre laparo.trimite-mi, te rog, un PM. multam`.
fetelor, stiti ceva despre histeroscopie? se face la elias? T. mi-a spus ca trebuie sa fac, dar nu stiu unde.

daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

sdany eu am aflat de la d-na Matei ca dr. T a primit aparatul pt histeroscopie....pt siguranta mai bine il intrebi chiar pe
machus ai nevoie pt internare de adeverinta de la servici,trimitere de la medicul de familie si o foaie pt.internare cu un diagnostic pe care ti-o va da chiar in dimineata internarii asistenta doctorului.Daca esti din provincie te vei interna cu o zi inainte de operatie.Mult succes!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamitzuD2 spune:

Kora, multumesc pentru "welcome"!
Fetelor, va doresc o zi superba si scurta la munca!
Fericite cele a caror baba e azi, baba mea a fost sambata cand a plouat cu tunete si fulgere, altfel sunt fata de treaba !

Va pup si vreau in parc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Buna dragele mele!

Aseara am luat rezultatul spermogramei sotului d ela Dr. Matei si... DEZASTRU : oligoastenoteratozoospermie severa - adica nici nu poate mai rau. Nu stiu ce sa mai facem. maine incercam sa ajungem la d-na doctor M sa vedem ce zice si dansa. Oricum, ma ingrijoreaza cel mai tare ca in 2 ani a afacut 3 spermograme din ce in ce mai proaste. Va rog din suflet recomandati-mi un doctor, ceva, ca imi vine mor de necaz. Acum cand eu am terminat cu tratamentul pt endometrioza si cand aveam mai mult decat oricand sperante, acum o luam de la capat....
Daca nu ami avem sanse nici la FIV?
va pup,
M

Mergi la inceput