*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (35)
Raspunsuri - Pagina 19
Monytza spune:
Andrada...ce sa zic...vezi ca nu`i bine sa iei pastile asa...nici la mine ca`i mica nu`i bun..dar nici valorile mari nu`s recomandate..
Stii ca e bine de evitat sa iei produse medicamentoase in timpul sarcinii...ele se administreaza doar in cazul in care presupusul beneficiu e mai mare decat riscul de a le lua..Deci in concluzie..dak se poate fara..e preferabil.
Doctoresa mea mi`a zis ca se asimileaza mult mai bine vitaminele..calciul si fierul luat din alimente..pe cale naturala decat cel chimic,medicamentos.
Stii ca este o vorba" o pastila`ti face bine intr`un loc si rau in alte 10"...
Nu sunt ipohondra de felu` meu...si nu sunt de acord cu abuzul de pastilutze luate pe timpul sarcinii..chiar si de femei care n`au nevoie..si le iau doar pt ca alte gravide iau la recomandarea medicului...
Ai grija cu Elevitul...sa vezi ce parere are doctorul tau de rezultatul ultimilor analize...nu`i neaparat sa fii bolnavicioasa dak esti mica de statura...
Mone 27+
Maria Antonia
cristalina spune:
Buna dimineata burtici,
O floricica virtuala si de la noi
. Sa aveti o primavara frumoasa!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
Monytza spune:
Mica...stii cum e...cand realizezi diferenta dintre cum arati acum si cum aratai cu jumatate de an in urma...tzi se pare prea brusc...si ai tendinta sa dramatizezi.
Cel putzin asa sunt eu...Nu ajung la stari depresive...doar incerc sa caut solutzii sa ameliorez pe cat posibil consecintele acestei perioade..
Nu ma deranjeaza atat cele 12 kile care le`am pus..cat ma deranjeaza unde le`am achizitzionat
...si inca nici asta..pe langa faptu` ca am sa ma inrudesc cu zebra de`acu` inainte![]()
nah..."dramele" unei femei gravide...
http://community.webshots.com/album/557916608egealn
Mone 27+
Maria Antonia
cristalina spune:
Eimotto, eu am niste teste de ph, d'alea de laborator...
Le am in sertar...sa fie. Nu ma apuc sa incerc ca sa nu intru la idei...:)
Sfatul meu sincer e sa nu te apuci sa testezi cu alea ca te apuca paranoia. Daca e fisurare si pierdere de lichid amniotic in cantitate mica amestecata cu secretiile normale la gravide (la mine de exemplu astea sunt extrem de abundente) oricum rezultatul e neconcludent. Daca era pierdere mare de lichid se vedea. Sper ca azi esti mai linistita ca ieri, ca te bagasera doctorii de tot la idei...
Ma duc sa va mai citesc...:)
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
andradap spune:
Monytza, excesul de Fe chiar nu E BUN!!! CA asta chiar ca nu se mai duce...
Astept totusi analizele astea... poate imi vor da vesti mai bune... Sa speram ca sunt normale... ar fi culmea sa aflu ca de fapt valorile sunt SUB limita normalului.... 
Apropos.. .de DIMENSIUNI!!!!
Ia uite ce comentariu am putut primi pe site-ul cu filmuletul
"shake that fat ass"
Asta ca sa mai ziceti ca NU m-am ingrasat!!! Asa ca Monytza, iti inteleg frustrarea!!! ![]()
www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank">
EU si TATI de Antonio 
Andrada
29+ cu
Antonio
andradap spune:
Aaah... o sa caut prin calc... sa gasesc niste poze de pe vremea cand inca eram in apele mele... sau mai bine zis in formele mele 
EU si TATI de Antonio 
Andrada
29+ cu
Antonio
andradap spune:
Poohy, mersi mult pentru modele... 
EU si TATI de Antonio 
Andrada
29+ cu
Antonio
andradap spune:
Poohy, acum le downloadez si apoi ma pun pe descifrat.. .sa vad cat material imi trebuie, etc... ![]()
Inca o data... MERSI!!!
Si
de 1 martie pt. tine!!!!
EU si TATI de Antonio 
Andrada
29+ cu
Antonio
poohy spune:
Neata burtici!
La Multi Ani de 1 martie!!
Andrada, ti-am trimis modelele scanate ;) Hi hi hi ce am putut sa rad (de filmulete)!
Alyna24, merci
Dar eu nu am probleme cu concediul medical... Sper sa nu am nevoie de el. Ziceam numai ca in loc de CIC pot sa mai iau si ceva medical (75% din salariu) - cel putin asa a facut o colega de-a mea
Eu cu caruciorul si landoul ala nu mai stiu ce sa zic... Multe pareri. Cum am mai zis, eu initial nu cred ca iau landou
pupici,
Anca
27+ 
poze
bebelusa
Monytza spune:
andrada...don`t look back ..just keep on goin`...Pt bebeu` tau tre` sa te obisnuiesti cu noul look
...ai sa ai timp sa`ti revii dupa ce se naste
..dak vrei un share de foto...intri pe messenger![]()
http://community.webshots.com/album/557916608egealn
Mone 27+
Maria Antonia