*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (35)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

http://community.webshots.com/album/557916608egealn

Mone 27+ Maria Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

va pup si eu fetelor si va ofer un martisor virtual. Sa aveti o primavara frumoasa si numai bucurii

gabi

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

O primavara frumoasa pentru toate burticile!

Madi +

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Monytza, vad ca te plangi de unghii si par... si totusi spui ca dr. ta nu ti-a recomandat suplimente . Pai... in afara de acele analize din lunaa treia... ai mai facut de curand??? Eu iti recomand sa iti urmaresti valorile la Ca, Mg, Fe... makr... Nu vreau sa par pesimista dar ce zici tu "nu suna a valori normale"... Si... in general... in rpimul trimestru nu prea apar apar carentele... Ele se fac cel mai bine cunoscute in partea a doua a sarcinii... Si cum tu le cam aveai la minim.... Nu stiu.... fa si tu analizele... ca sa te linistestit!!!!

www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank"> EU si TATI de Antonio
Andrada 29+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

fetelor va doresc si eu o primavara minunata!

madi, legat de landou - eu pe unde am citit si cu cine am mai discuta este recomandat ca bebele in primele luni sa stea cu coloana dreapta, drept urmare eu una o sa optez pentru landou. de fapt o sa-i cumpar un 3 in 1 carucior cu landou si cu scoica de masina. sper sa gasesc ceva frumos la babyexpo!

pup fetele!

Andreea 23+ Vladut

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

DA...am sa`mi fac analizele iar...dar stii si tu cum e...mai greu pana`ti da cineva un sut mare`n funduletz...Valori anormale la calcemie si siderimie am de cand ma stiu..deci ma mir cumva ca m`am simtzit bine din punctul asta de vedere in timpul sarcinii...N`am lesinat sau sa am senzatzii de lesin nici macar in primele 4 luni..in care mancam te miri ce(mi`era greatza si de apa chioara)...si vomitam sarguincios de cateva ori pe zi(nu`sh ce vomitam...ca nu mancam aproape nimic).Inafara de greatza si varsaturi...n`am avut nici o problema...Acum..mi`au trecut de mult..n`am mai vomitat de 2 luni deloc...si mirosurile care ma faceau sa vars si numai cand ma gandeam la ele..acu mi se par tare"apetisante"...
Am baut mult lapte...si socru`miu si sotzu meu baga`n mine cate`un car de fructe zilnic...Vine cu plasoiu` de banane si portocale,pere struguri piersici,grapefruit (m`am plictisit de ele...mai pune si cate`un pepene galben din cand in cand..ca stie cate de mult imi place puiu` meu scump
Doctorita mi`a zis ca nu tre` sa`mi fac griji...avand in vedere trecutul meu spectaculos privitor la anemie...Parul imi cade toamna iarna mai tot timpul...dar de data asta mi`a parut ca a tzinut mai mult...acu` s`a oprit...(Am parul f des...chiar de am firul subtzire)...creste si se regenereaza tare repede...
Is curioasa ce`am sa fac saptamana viitoare la doctoresa[?'

Mone 27+ Maria Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

buna dimineata gravidutele,

LA MULTI ANI de MARTISOR!!!!cate ptr gravidutele mai-iunie!

ne-am trezit si noi, micuta mea danseaza in burtica..pe muzica de la KISS TV, am reusit sa o flmez putin ca sa ii arat la tati...ne-am distrat teribil la vizionarea filmuletului.

Elena2001 bine ai venit printre noi.

Chiqui i-ti mai urez si eu o data LA MULTI ANI!!!

25+Riana Alessya

bebelina mea
poze

Mergi la inceput

Monytza.... sa-ti zic faza dura... Pe mine, cand m-a vazut doctorita mea... asa mica (ma refer doar la statura:1,62 m) mi-a recomandat AUTOMAT ELEVIT cica makr 1 la 2 zile....

Si acum am facut analizele (si ieri le-am refacut!!!) si a iesit ca am Fe in exces , ca si la inceputul sarcinii iar Ca la lim .max. Continui sa iau ELEVIT-ul dar daca si la al doilea set de anlize imi ies aceleasi valori.... cred ca termin cutia...si nu mai iau

Andrada 29+ cu Antonio

Mergi la inceput

Fetelor... elena2001... intra la noi????

Eu credeam ca e de la mamicile de iulie-august Vaaai ce dusa sunt!!!!

Andrada 29+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

LA Multi Ani burtici sa aveti o primavara frumoasa si sa ne tinem in curand ciresicile in brate. Un martisor special pentru Ginuta.

Am schimbat si noi saptamana ca tot a venit primavara .

Am fost dimineata la Fundeni si dr a hotarat sa mai ma tina pe Aspenter pana la urmatoarea eco (21 martie).

Andrada esti foarte tare, cat despre ritm nu stiu ce sa zic ca eu oricum l-am ascultata fara sonor .

Monytza ti-am vazut pozele. Ce balenutza draga, da noi cum crezi ca aratam???

Eimotto nu se poate sa ai placenta o si peste cateva saptamani 3. La mine e 2 si dr mi- a zis ca e ok. De aia am continuat si cu aspenter si nu am trecut pe clexane inca.

Mica 29 Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput