*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (35)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Monytza... pai nu sunt eu chiar asa prost dispusa... in legatura cu greutatea... Am slabit eu si 20 de kg... nu oi putea acum sa slabesc 7-8 Kg... sau cate oi pune pe mine???

PS: Activeaza-ti PM-ul.... In stg. sus in meniula mesaje intri si apoi options... si dai activare...

Poohy, am vazut Eram pe faza...

www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank"> EU si TATI de Antonio
Andrada 29+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

activat
http://community.webshots.com/album/557916608egealn

Mone 27+ Maria Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

Andrada, cine a indraznit sa faca comentariul ala la filmuletul tau? sa nu se puna cu gravidutele ca-l ... oricum nu pot sa cred ca dansai atat de energic, mie mi-e si frica sa fac miscari bruste, d'apoi sa dansez asa ca tine!

cum si cand ai slabit 20 de kile?

Andreea 23+ Vladut

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

O primavara cat mai frumoasa burticute dragi

Astazi am o zi mai optimista mai ales ca am schimbat saptamana.
Ma gandsc ca o mai rezista placenta mea makar 4-5 saptamani (apropo de gradul 0 care a ajuns la 3, eu cred ca acum 2 sapt nu s-a uitat bine si ea era de fapt mai mult...)

Multumesc pt incurajari

Cristalina - de unde ai luat hartia ph? Ca eu nu ma las vreau test si gata

Apropo de greutate, eu acum ceva vreme ma plangeam ca nu am luat kg... eh iata ca acum ma laud cu +8-9 kg

Ginuta - poate vine acum un martisor pe care il vei tine in brate de Craciun. Doamne ajuta

Mica - ce bine ca ai scapat de intepaturi...

Inca odata martisoare pentru burtici

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 30+

Fasolica din burtica si Poze

Mergi la inceput

Si io pot acu sa ma zbengui..doar ca obosesc tare repede si suflu` ca locomotiva dup`aia..plus ca ma paleste si cel mai mare somn imediat dupa...
De slabit..am slabit si eu vreo 10 kg...anu` trecut...eu in martie anu` trecut aveam 59 kg..si aratam ca moartea`n concediu, asa eram de uscata..probleme..stress...cam asta a fost "dieta"

Mone 27+ Maria Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

O primavara frumoasa cu multe bucurii!

Pauly sa stii ca m-au lasat arsurile!
Andardap imi place pijamaua ta. Si eu am sa obtez pentru pantaloni! Sambata este la noi targ de haine si ma duc sa-mi cumpar. Ideia cu bentitele e super! Vreau sa-mi caut si un halat dar sa arate bine, ca astea chinezesti ma d-au pe spate!
michigan sa stii ca treaba cu negativista mi se potriveste si mie uneori! Eu am acum 23 de saptamani! In saptamana 28 fac dozare de anticorpi si daca sunt prezenti mi se face imunizarea! Daca sunt absenti nu e nici o problema!

Pupici dulci !

Alina23+ DAVID

Ipate A.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

alynta27 ma bucur ca te simti bine, ca nu is prea placute.

25+Riana Alessya

bebelina mea
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Fetelor... uitati de ce am senzatia ca avea dreptate cel cu comentariul ...
M-am chinuit pana acum sa pun aceste POZE sa vedeti si voi cum aratam eu inainte de BEBE... cand tota lumea imi zicea ca sunt schiloada... nu "FAT ASS"

www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank"> EU si TATI de Antonio
Andrada 29+ cu Antonio

Mergi la inceput

da andrada...da atuncin erai fara bebe...am scris si mai sus...eu in martie anu trecut aveam 59 kg...si uitema cu un an mai tarziu la incredibila greutate de 79 kg...anu` trecut eram prea slaba pt inaltzimea mea..cu 6 kg sub greutatea normala...acu` sunt cu multe multe kile peste...dar..scap eu de ele...oricum imi sta mult mai bine gravidutza decat slabanoaga[:D} nu?
http://community.webshots.com/album/557916608egealn

Mone 27+ Maria Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

lilky, andradap, si pauly si va doresc si voua numai bine!
Fetelor pe mine ma doare un picior si ovarul stang de mor. Daca o intreb pe dr, parca vad ca zice ca din cauza ca e sarcina jos, dar pe mine ma durea si inainte sa raman gravida.

25+

Mergi la inceput