*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (35)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Dragi burticute,

Va uram o primavara minunata si o viata ca o primavara si nici un nor sa nu umbreasca seninul vietii voastre! Sa aveti parte de multe, multe bucurii alaturi de puisori si de intreaga familie!

Va pupam dulce! Motannel si Teodora

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 28+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Monytza... si eu ma simt bine in pielea mea... si daca inainte eram mandra de abdomenul meu... acum chiar daca e UMFLAT... tot MANDRA sunt!!! Sau parca si mai mandra!!! Vezi ca ti-am dat PM cu ID-ul meu de mess

Chiqui si un sa te mai lase durerea!!!

www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank"> EU si TATI de Antonio
Andrada 29+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Chiqui pai inseamna ca nu e de la sarcina. Si pe mine ma durea la un moment dat piciorul drept am sunat disperata la dr si mi-a zis ca nu are de ce sa ma doara piciorul de la sarcina, ca nu are nici o legatura .

Andrada da noi cum crezi ca aratam? Am avut la un moment dat 55 kg la 1,75 inaltime. Apoi am mai luat cateva kilute si in sarcina am plecat de la 63.

Mica 29 Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Multumesc mult burticilor care mi-au raspuns la intrebarea cu caruciorul

Madi +

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

mica...tu n`ai fost deloc nostalgica dupa felul in care aratai inainte...si nu ma refer la regrete...ci doar la o usoara nostalgie...dak s`ar putea si fara kile`n plus n`ai fi mai fericita?

http://community.webshots.com/album/557916608egealn

Mone 27+ Maria Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Eimotto, l-am luat din laborator (din germania, ca noua nu ne trebuie si nu cumparam), nu l-am cumparat eu.
La firme care vad aparatura, reactivi si consumabile pentru laboratoare gasesti...insa nu prea au magazine de desfacere iar ei nu cred ca vand numai o cutiuta. Pe cineva care lucreaza intr-un laborator de chimie ar trebui sa intrebi...

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

chiqui sper sa te simti mai bine.daca zici ca te durea si inainte de sarcina inseamna ca nu are legatura cu sarcina, asta ii un lucru bun.cand mai mergi la control?trebuie sa se mai fi ridicat sarcina...fi optimista.

andradap chiar ca erai "slabanoaga" , si nici acuma cand esti gravida nu esti plinuta...nici vorba de "fat ass"...cine o scris asta merita un .

suntem gravidute...ii normal sa fim mai plinute, grasute...toate femeile trec prin etapa asta minunata a vietii...eu abia astept sa-mi tin bebelusa in brate...slabesc eu dupa aia.

25+Riana Alessya

bebelina mea
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

pauly...si tu esti bine de tot...n`am mai vazut pana la tine o mireasa rosie..esti tare mumoasa...si fititza ta..tre` sa`ti semene
Ma intreb care`s limitele maxime...voi cat ati luat in greutate pana acum gagici?

http://community.webshots.com/album/557916608egealn

Mone 27+ Maria Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Monytza sunt de acord cu Pauly. Acum suntem gravidutze, nu se astepta nimeni de la noi sa aratam ca la concursurile de miss, da dupa ce nastem sa vezi ce ture de stadion bagam. Ca atunci nu mai avem scuze.

Mica 29 Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

motannel multumim de urari! Foarte frumos!

Ipate A.

Mergi la inceput