*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (35)
Raspunsuri - Pagina 13
Vali5 spune:
Buna seara, burticute!
Ce mai faceti? Sper ca ma mai tineti minte...
Eu nu mai reusesc sa tin pasul cu voi, din pacate...
Mi-e tare dor de voi!
Dar mai am o luna de munca si sper sa fiu zilnic alaturi de voi.
Noi am implinit duminica 30 saptamani si am cam inceput numaratoarea inversa. Ma simt foarte bine, am luat vreo 11 kg in total
Daca vreti sa vedeti cum mai arat am mai pus un album (30 de saptamani) - pozele sunt chiar de duminica.
Va pup, sper ca sunteti bine toate si sper sa reusesc sa citesc toate capitolele pierdute.
Valentina
30+ 
Poze
mica0307 spune:
Ei, Vali cum sa nu te mai tinem minte? Si eu intru de la 1 aprilie in prenatal si de atunci poate o sa fim mai multe acasa si mai active.
Mica
28+
Maya Alexandra
Poze
andradap spune:
Mica, am retinut... TU vrei langa Dideip... Sa stii ca oricum pana luni UIT!!! 
Monytza... poti sa ne anunti pana duminica seara... asta ca sa stim daca te asteptam sau nu!!! ![]()
Vali, bine-ai revenit!!! Te asteptam peste o luna cu multe mesaje multe... Si cu poze noi... Dragutza BURTIK TA!!! 
PS: Eu pana acum am dansat... ba chiar am si filmat cate ceva
Iar acum sunt moarta de oboseala... ![]()
www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank">
EU si TATI de Antonio 
Andrada
29+ cu
Antonio
moko spune:
monytza, eu sunt foarte hotarata sa nasc natural -nici nu m-am gandit vreo clipa ca as avea si o alta varianta! acum, desigur, daca bebe nu va fi de acord cu mine, voi face si cezariana, dar chiar sper sa nu fie cazul. Vinerea viitoare(pe 9 martie) voi merge si eu la control si o voi intreba pe doamna doctor despre epidurala( mi-a zis cineva care lucreaza in Municipal cum ca nu ar fi adepta acestei metode, dar nu sunt convinsa ca e asa).
vali5 ma bucur ca sunteti ok...super-burtica ai!!
nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
23+ cu
poze
Monytza spune:
se vad pozicile mele gagici?
http://community.webshots.com/album/557916608egealn
Mone 27+
Maria Antonia
andradap spune:
Moko, parca AMely ne-a mai dat vesti de raza... eu asa tin minte...
Mone, nu se vad pozele inca ![]()
www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank">
EU si TATI de Antonio 
Andrada
29+ cu
Antonio
Monytza spune:
moko...si eu trebuie sa ma duc saptamana viitoare la control...insa nu eram decisa dak miercuri sau vineri...
Mergem impreuna?
andrada...mai uita`te odata pls![]()
Mone 27+
Maria Antonia
moko spune:
quote:
Originally posted by andradap
Moko, parca AMely ne-a mai dat vesti de raza... eu asa tin minte...
Mone, nu se vad pozele inca
www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank">EU si TATI de Antonio
Andrada29+ cu
Antonio

nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
23+ cu
poze
Monytza spune:
si eu as vrea natural moko...si ink n`am discutat cu doctora despre asta...mi`a zis ea luna trecuta ca e posibil sa fac cezariana
din cauza unei nenorocite de candida care`mi tot recidiveaza...luna asta am facut tratament si vad ca nu ma mai supara...dar...am sa imi mai iau o lama pt siguranta.
Daka se poate...
si natural ..nu cred ca am sa mor din asta...si io` ma gandeam la o epidurala,dar e cam controversata problema.Cezariana nu`mi surade..pt ca am mai fost operata de un chist in peretele abdominal...si nu`i chiar cea mai tare senzatzie
Mone 27+
Maria Antonia