*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (35)
Raspunsuri - Pagina 12
dideip spune:
Andrada sa-mi pastrati si mie un loc, ca o sa vin mai tarziu
pe la 18:30. Sa nu mancati fara mine.
Paula
30+
poze
poze bebe
andradap spune:
Dideip... zi-mi langa cine vrei sa-ti dau bilet???
Si... in ceea ce ma priveste stai tu linistita ca eu dupa ora 16:00-17:00 nu mai mananc decat eventual fructe
... nu de alta dar altfel nu mai pot respira la orizontala si decat sa dorm in picioare!!!! ![]()
www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank">
EU si TATI de Antonio 
Andrada
29+ cu
Antonio
andradap spune:
Lista burticoaselor inscrise la INTALNIRE:
Lbelciug,
Poohy,
Mica0307,
Andradap,
Dideip,
Sobi,
Piticasigogosica,
FlorentinaRoman,
Moko,
Cristinamaria,
Tamaraspt,
Kay,
Oanaclaudia,
Simonica27,
Diana,
Alina25,
Sadicutza,
Addinel,
Alyna24
Monytza, te trecem si pe tine??? ![]()
EU si TATI de Antonio 
Andrada
29+ cu
Antonio
dideip spune:
Nu am nici o pretentie langa cine stau, vreu sa stau cu voi toate sa nu pierd nimic
. Sa stii Andrada ca si eu evit sa mananc seara ca imi este rau, dar o pizza cu
nu se poate sa refuz mai ales de la PizzaHut.
Va pupacesc pe toate si vb maine ca ma pregatesc de plecare.
Paula
30+
poze
poze bebe
ancamari spune:
Multumesc mul pt informatii eimotto. Varza e dr meu de fam. Inseamna ca atunci cand am fost racita rau in luna ian el mi-a dat 4 zile de prenatal (era ceva de gen 08-995). Si nici astia de la serviciu nu si-au dat seama. Sa vezi ce circ o sa iasa. Acum o sa-i scriu 01-751 pe un biletel cu care ii trimit recomandarea de la dr ginecolog, ca se duce mama maine si ma trezesc ca ma lasa asta cu zile de concediu fara plata pana la urma.
Anca, 28s+
Andrei Cristian
andradap spune:
Didieip... eu nu poftesc deci mi-e usor sa nu mananc... mai ales ca asa m-am invatat... ![]()
Ancamari, imi pare rau ca iti face zile fripte dr. tau de familie!!! 
EU si TATI de Antonio 
Andrada
29+ cu
Antonio
mica0307 spune:
Andrada da sper ca le-ai spus acolo ca de fapt nu o sa fim 20 ci...40
. Sa o pui pe Dideip langa mine ca sa vorbim de Spitalul Pantelimon si sa impartim oi pizza
.
Mica
28+
Maya Alexandra
Poze
moko spune:
yuppppyyy, a mai trecut o zi de munca!azi sunt tare incantata ca am reusit sa-mi cumpar primul lucru pentru bagajul de spital: o camasutza de noapte cu halat in ton- e de vara, subtirica si cu bretelute elastice, care nu-mi vor face probleme la alaptat.Pentru moment nu am aparatul foto acasa- deindata ce-l recuperez, promit sa va arat "achizitia". m-am uitat pe calendar si am stabilit ca in ziua in care voi implini 30 de saptamani(adica 13 aprilie
)- gata, pregatesc bagajul si-l pun in masina!![]()
Monytza- Bine ai venit in clubul burticoaselor! sa ai parte de o sarcina usoara in continuare+ un bebelus frumos si sanatos! am vazut ca avem acelasi medic ginecolog- si eu sunt incantata de ea si chiar nu ma deranjeaza ca astept atat la cabinet- merita(in plus, e chiar langa serviciul sotului si cu 5 minute inainte sa intru, il chem si pe el sa-si vada odorul
)!!!
am citit cam superficial ultimele pagini ale voastre- mi se pare ca am mai vazut nume de mamici noi! daca e asa, va urez tuturor bun venit la odisee!
Deja salivez cand ma gandesc la pizza de luni( cu toate ca nu sunt un fan al celei de la Pizza Hut). pentru seara asta am insa in plan paste milaneze cu muuult cascaval deasupra
.Inca ma mai gandesc daca imi astept sotul sau nu!![]()
nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
23+ cu
poze
mica0307 spune:
Am revazut filmuletul mamicilor de ianuarie-februarie de data asta cu sonor. Si am plans cu niste lacrimi de crocodil. De abia astept sa ii arat si lui tati cand vine. Tre sa facem si noi neaparat unul.
Ancamari eu zic sa nu iti faci asa mari probleme cu colul. Bine, e normal sa te odihnesti mai mult, sa nu faci efort da sa nu iti mai faci atatea griji. Si mie la ultimul control mi-a zis ca am colul cam scurtut da e foarte bine inchis. Care pana la urma e cel mai important. Ca acum daca e sa vedem si partea buna, daca e colul mai scurt nastem mai usor
.
Mica
28+
Maya Alexandra
Poze
Monytza spune:
Andrada...nu pot sa spun inca sigur dak vin sau nu...sunt asa intre (oricum inclin spre da)..cand e data limita la care te pot anunta?aaa....si..ma scuzi ca m`am exprimat gresit data trecuta....nici noi nu ne`am dorit neaparat baiat,am zis asa..ca avem numai nepotzele..si de aia cam toata lumea astepta si baiatu` de undeva...Pe mine nu m`a surprins deloc ca am fetita...asta si pt ca mi`a fost tare rau primele 4 luni..si maica`mea mi`a "prezis" ca o sa fie fata,ca si ei i`a fost tare rau cand era insarcinata cu mine.Si chestia ca toata lumea zicea ca e baiat...ma facea sa cred ca`i fata:)...nu stiu..in fine astea`s prostii...Suntem tare bucurosi ca e perfect sanatoasa bebita noastra...si de 2 luni e cuminte foc...atat de cuminte incat mami a ei s`a ingrasat de cand nu mai face ea figuri vreo 8 kg
...noroc ca`s inalta(am 1.80) si`i mai greu sesizabil..
Moko....Da...intr`adevar e super doamna DrVasiliu.Tu cum vrei sa nasti?incet incet ma gandesc la asta...si`ncepe sa ma stranga`n spate....de aia mai cer pareri(poate ca si o sa fim impreuna la nastere)
Mone 27+
Maria Antonia