*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (35)
Raspunsuri - Pagina 11
ancamari spune:
eimotto multumesc pt precizare. Inainte de codul asta de dignostic ce cod de indemnizatie de asig soc de sanatate este trecut? 01 sau 08?
Anca, 28s+
Andrei Cristian
dideip spune:
Monitza mie mi-a dat dr ginecolog din primele luni sa iau Elevit si iau in continuare. Elevit contine:12vitamine, 4 minerale si 3 oligoelemente,printre care si Acid folic.
Scuze Mica intalnirea de la PizzaHut este de la 17:30
De abia astept sa ne intalnim si sa stam fara sotiorii nostri care ne-au (cel putin pe mine)acaparat doar pentru ei.
Paula
30+
poze
poze bebe
andradap spune:
GATA... am terminat si eu treaba pe ziua de azi... si am trecut pe la Mac-ul de langa mine si mi-am luat un Cafe Latte
Iar acum mai imi fac o cafea dar decofeinizata!!!
Imi fac de cap ca nu e sotul acasa!!!!
Alyna24, nasterea provocata in general este mai dureroasa... Dar sunt cazuri in care se impune provocarea contractiilor de exemplu cand acestea lipsesc dar mb. sunt rupte iar colul dilatat... in acest caz nasterea provocata nu mai este asa dureroasa. Apropos de aparat si poze... chiar nu ieseam in cadru si nu stiam cum sa ma mai uit!!!! 
Monytza, NOI nu ne doream FATA... Noi nu am avut "pretentii" la sexul copilului... mai ales prin cat stresa am trecut la inceput!!!
. Noi ASA simteam... ca ar fi fata... una finuta, care nu a jenat-o pe mamik ei cu nimik... nici cu greturi nici varsaturi, niic dureri de cap.... nici consum de Fe, Ca, etc... a crescut in liniste ca o fetita cuminte... asa ziceam, dar .... ne-am inselat!!!
Si NU imi pare rau... Ma bucur ca e sanatos!!!
Ancamari... imi pare rau...acum am aflat ca esti consemnata la pat... Sa fii tare pt. puiul tau ca sunt convinsa ca treci tu si peste asta!!! 

Dianalaura... stiu ca e indicata si chiar necsara mai degraba camasa de noapte... dar eu sunt o rusinoasa... si nu imi place sa-mi arat picioarele deloc.. .deci daca e vor fi camasi lungi pana in pamant (nu ca ar fi greu sa gasesc la inaltimea mea de 1,62
)
Tamaraspt
sunt mandra ca parerea mea a coincis mai degraba cu a ginecologului decat cu cea a medicului de familie!!!
Fii tare ca sunt convinsa ca nu e asa DRAMATIC cum preconizeaza medicul de familie!!! 
Mica
... pentru tine trimit SPECIAL urmatorul mesaj!!!
www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank">
EU si TATI de Antonio 
Andrada
29+ cu
Antonio
eimotto spune:
Ancamari- codul este 01. Daca iti pune 08 este pre/post natal (cel de 126 zile) si acolo e pparca alt cod (nu stiu inca)
Mica - zau ca nu mai tin minte cum mergeam cu vata aia...dar m-am descurcat si nu am pierdut-o
Mamica de Iulia (06.02.2004) si
29+
Fasolica din burtica si Poze
andradap spune:
Intalnirea
BURTICOASELOR
... viitoare MAMICI de mai-iunie 2007... este STABILITA pentru LUNI 5 MARTIE, ORA 17:30 la PIZZA HUT Romana. Am rezervat o masa de 20 de persoane la nefumatori...
Ce frumos va fi cand vom navali
cu toatele... adik si cu BURTICI 

in PIZZA HUT!!! ![]()
EU si TATI de Antonio 
Andrada
29+ cu
Antonio
dideip spune:
Andrada eu sunt vinovata ca am dat o informatie eronata si anume,Mone i-am zis ca ne intalnim la 17 in loc de 17:30.
Deci Monitza ne onorezi cu prezenta?
Paula
30+
poze
poze bebe
andradap spune:
REINFORMARE:
Intalnirea
BURTICOASELOR
... viitoare MAMICI de mai-iunie 2007... este STABILITA pentru LUNI 5 MARTIE, ORA 17:30 la PIZZA HUT Romana. Am rezervat o masa de 20 de persoane la nefumatori...
Ce frumos va fi cand vom navali
cu toatele... adik si cu BURTICI 

in PIZZA HUT!!! ![]()
EU si TATI de Antonio 
Andrada
29+ cu
Antonio
poohy spune:
Andrada, merci pentru programare! E facuta pe numele Andrada? Sau ce sa intrebam?
Anca
27+ 
poze
bebelusa
andradap spune:
Poohy, super filmuletul... Si pe mine m-a impresionat muult si iar mi-au dat lacrimile... Azi se pare ca e ziua emotiilor... ![]()
EU si TATI de Antonio 
Andrada
29+ cu
Antonio
andradap spune:
Poohy, eu am facut programarea pe numele meu... Andrada
Oricum am zis ca voi veni eu mai devreme... in jur de ora 17:20... ca sa astept la intrare si sa impart pliante cu PROGRAMUL ARTISTIC 
EU si TATI de Antonio 
Andrada
29+ cu
Antonio