*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (35)
Raspunsuri - Pagina 14
andradap spune:
Vreti sa vedeti ceva amuzant??? 
Uitati-va www.youtube.com/watch?v=rmD1rY3g89o" target="_blank">aici si apoi www.youtube.com/watch?v=s_RZIy4Wrl4" target="_blank">aici
www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank">
EU si TATI de Antonio 
Andrada
29+ cu
Antonio
Monytza spune:
http://community.webshots.com/album/557916608egealn
se vede...nu se vede...
Mone 27+
Maria Antonia
Monytza spune:
andrada
e prea tare
moko...pe la ce ora vii?..asa orientativ:-?si...poate pare stupid...da`..cum am sa stiu care esti tu( ne dam intalniri oarbe)
Mone 27+
Maria Antonia
moko spune:
quote:inca nu mi-am facut programare, deci nu stiu cand ajung...abia vineri, pe 2 imi fac( vineri merg la morfologica, si , in functie de rezultate, vad daca e "urgent" sau nu)Oricum, de obicei, merg dupa ora 17, ca sa-i fie usor si sotului sa ajunga!Iar de recunoscut e usor- eu am vazut deja fotografiile tale(
Originally posted by Monytza
andradae prea tare
moko...pe la ce ora vii?..asa orientativ:-?si...poate pare stupid...da`..cum am sa stiu care esti tu( ne dam intalniri oarbe)Mone 27+
Maria Antonia

), le poti vedea si tu pe ale mele(apar la finalul fiecarui mesaj al meu, sub titulatura "poze") si gata!!... e intalnire pe "vazute"

EDIT : Andradap- fooooarteee tareee!!!!

nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
23+ cu
poze
Monytza spune:
da...succes la morfologica..tu stii ce ai..sau de acum ai sa afli?Eu am facut la medlife..la dr Georgescu Alma...dar...
mi`a dat un dvd care nu functioneaza...eii..in fine...bine ca rezultatele au iesit bine...dar mi`as fi dorit un filmuetz cu bebitza..chiar de i se vede doar ceafa si funduletzu...
La eco 4d..dak copilu` sta numai cu spatele...se vede sigur sexul nu?..ca mie mi`a zis ca`i fetita..si asta a scris si pe rezultat...dar totodata..n`a reusit sa`i ia nici macar un profil..asa de incapatzanata a fost bebitza mea![]()
Mone 27+
Maria Antonia
andradap spune:
Mone, am vazut pozele... esti o
SUPERBA!!! Stiam eu ca la mai-iunie sunt numai mamici frumoase ![]()
EU si TATI de Antonio 
Andrada
29+ cu
Antonio
Madi spune:
Buna burtici!
As vrea sa intreb si eu ceva in legatura cu carutul..in special pe mamicile cu experienta: pentru inceput este obligatoriu ca acel carucior pe care il vom cumpara sa se lase perfect la orizontala, ca un landou?! Noi am vazut un carucior care ne-a placut mult insa nu se inclina total, e cam la 15 grade fata de orizontala ridicat (cu aproximatie va spun acum) si nu stim daca e ok pentru bebe sa stea intr-un astfel de carucior in primele luni. Daca aveti idee va rog sa imi spuneti si mie.
Madi + 
Asa creste bebe!
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
andradap spune:
Apropos, sotul cand m-a vazut in filmuletele postate pe pag. anterioara... cica: "Dar nu esti DELOC pe ritm!!!" 

De parca asta conta!!!! Eu stiu ca niciodata nu am fost pe ritm!!!
Dar mie imi place cat de BAMSE sunt in ipostazele alea!!! 
EU si TATI de Antonio 
Andrada
29+ cu
Antonio
Madi spune:
Monytza si pe finuta mea pe care o vom boteza sambata aceasta tot Maria Antonia o cheama ![]()
Madi + 
Asa creste bebe!
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”