~*Imprevizibilii de martie-aprilie 2004 (83)*~

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

am scapat de scutec, am scapat de scutec...URAAAAAAAA!!!!
Ieri s-a hotarat mami sa-l culce fara scutec si n-a facut pisu, nici nu s-a trezit sa faca, asa ca a prins curaj si l-a lasat si peste noapte si...........nimic, nu tu pisu, nu tu trezit ptr pisu, nimic. Nu mai pot de fericireeeeeeeeee

Mai avem un hop si gata suntem mare...mai trebuie sa scapam de "prietene" noastra suzeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Asta da veste Clau ! Felicitari !

Si succes in lupta cu "suzi" !

Mergi la inceput

Laura, multumim!

RAUL-ANDREI , doar un vot, va rog! Multumim

Mergi la inceput

20 de voturi Clau ! Super ! La cat mai multe !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Votat . Felicitari pentru pampers, succesin lupta cu suzeta. Si noi ne mai luptam cu ele, dar doar la Daria.

Stiu ca am cam tras chiulul in ultima vreme, dar nu prea am dispozitia de forum, insa sunt cu ochiul pe voi.

Pupici si-o zi buna, si nastere usoara, Ela , daca nu mai apuc sa-ti urez pana atunci!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

www.acsis.ro/2lasuta.php" target="_blank">Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!

Mergi la inceput

Multumim Mickyyy

Ce e cu tine??

RAUL-ANDREI , doar un vot, va rog! Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Fetelor, la ora asta fac o captura, asa ca pot sa trag cu ochiul pe net.

Insa, Clau, nu ma pot uita la linkul indicat de tine, ca-mi papa multe resurse captura si daca mai intru si pe alte cele mi se decaleaza rau sunetul de imagine; asa ca, dupa finalizarea operatiunii o sa ma uit si eu, ca-s tare curioasa.
Felicitari pt pampers! Ati scapat de o mare pacoste.

Ela, ma bucur ca ati scapat de complicatii la febra aia rebela.
Mi s-a facut pielea de gaina cand am citit ca iti faci bagajul, ca pregatesti hainele pt bebe si ca aveti iar patut. Ioi ce vremuri minunate va asteapta! Ioi ce faini sunt nou-nascutii; vai ce nostalgie m-a cuprins!

Mickyyy, cum stai cu serviciul? te-ai mutat pana la urma?

Fetelor, pot sa ma laud si eu?
Vreau sa va spun ca si noi am scapat de pampers la Simon; de vreo 3 saptamani nu il mai punem nici noaptea; si ziua spune cu hotarare "kk" ; suntem tare fericiti. Avand in vedere treaba asta, poate il duc un pic la gradinita si pe el, la toamna.

In weekendul asta ii las iar in MM la bunici; si vor sta o saptamana; noi avem un drum pana in campina si avand in vedere ca stam o zi si jum, am decis ca e mai bine pt ei si pt noi sa ii lasam in MM. (Mickyyy nu rade )
Va cu drag pe toate!
Noapte buna!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Clau, felicitari pentru pampers. Legat de obraznicii parca l-ai descris pe Tudor. Nici eu nu stiu ce sa mai fac cateodata imi intande nervii la maxim, l-am certat, pedepsit, dat la fund, nu prea tine nimic in cazul nostru, avem zile mai bune cand asculta, dar are si zile cand numai prosti face.
Mariana, felicitari pentru Simon, ai baieti mari acuma. Stefan merge deja la gradi? Cred ca mi-a scapat mesajul in care ai scris. Cum e? Ii place?
Ela, inca putin si ai scapat si o sa zici ca noi, ce frumos a fost chiar daca am fost mare si nu am putut dormi, respira, etc. Mi se face pofta, cred ca nu sunt normala. Mickyy, voi cum stati cu bb3?

Comorile lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Buna fetelor. Vroiam sa-i urez in primul rand Elei nastere usoara, in caz ca nu mai apuc sa mai intru.
Clau, felicitari pt reusita cu pemparsoii. Alex nu mai are de mult pampers noaptea, dar mai scapa uneori pe el sau imi mai spune sau nu face de loc.
Azi am demontat patutul lui, ca e nefolosit de cateva luni si ocupa spatiul de pomana.
Am reusit sa-l inscriu pt la toamna la gradi in cartier. Arata bine, e de stat si am auzit lucruri bune de aceasta gradi. Sper sa se acomodeze si el si sa-i placa. Nu stiu cum se va descurca el acolo, ca acasa nu sta sa se spele decat cand vrea el, de mancat, nu mananca singur chiar daca stie si nu sta frumos la masa etc. si la imbracat tb sa ma rog de el. Vom vedea pana la toamna.
Va pup.

Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Iubitelor, voi ati facut analize mai ...detaliate copilasilor ?

Fetita unei colege (5 ani) acuza dureri abdominale; i-au facut analize la sange, leucocite mari = apendicita, evident ca n-au fost incantati de idee si au continuat investigatiile. La un examen cu echograf au descoperit ca: fetita are nisip la unul din rinichi, iar la celalalt are deja "pietre", ca are suflu sistolic si multe alte chestiute marunte sa le zicem.

Intrebarea mea e: ma duc sa-i fac si eu Dariei un consult general sau "sunt cu capu" cum imi spuse sotu mai devreme. Temerea mea provine din faptul ca si Daria acuza dureri abdominale, e drept rare si slabe ca intensitate, i-am facut testul Eliza cu vreo 10 zile in urma si a iesit negativ.....

Forumul asta e tare bun dar "imi da idei " cum mi s-a mai spus. Am citit ca se duc copii la control oftalmologic, ca li se da acid folic, ....si multe altele pe care eu nu le-am facut. De ex ultimele analize la sange si singurele de altfel le-am facut cand avea Daria vreo 1.5 ani, si atunci au fost sumare ca le-a fost mila sa-i ia sange din vena.

Deci, ce analize si la ce controale i-ati dus pe pitici ?

Mergi la inceput