~*Imprevizibilii de martie-aprilie 2004 (83)*~

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

servus fetele!

Va multumesc din suflet pt aprecieri si sa stiti ca sunteti cele mai bune prietene ale mele si singurele care-mi spuneti ca au ceva si fetele de la mine.Chiar ieri ne-au venit niste preteni din Viena (tot romani) si dupa ce ca nu ne-am mai vazut de ceva vreme primele lor cuvinte au fost:" Lavinia iar nu ai fost acasa cand ai facut-o pe Thea ?" Chiar am compaart poze cu ele si....s-a constatat ca nu au mai nimic de la mine.Deci va dati seama ca-mi creste inima (cat o pita de casa ) cand aud ca au ceva si de la mine.

Initial cred ca asta conteaza mai putin, asa cum ati spus si voi, principalul ca sunt sanatoase si.....cuminti.

Codruta imi pare rau pt tine ca inca nu ai reusit sa te destinzi.Am si eu nopti cand Thea vrea de 3 ori tzitzi sau ca e putin mai agitata (asta in functie si de activitatile noastre de peste zi) insa har Domnului nu am alte neplaceri. Chiar m-am obisnuit cu doar 6 ore de somn pe noapte (vrei nu vrei te mai trezesti la copii si eu pana adooooooooooooorrrrrrrrrrrrmmm imi tre o vesnicie )
Succes cu gradi si.....o sa incerc sa-ti trimit o adiere de aer de la romanika

Laura si printesa ta a crescut enorm.Are o "mutrisoara" de ingeras cumite si blajin.
Mhäi vezi cum o dati de o surioara sau fratior ca.....pe bune ca trece vremea si cu cat iti dai seama ce usor e cu un copil mare si independent cu atat te apuci mai greu de schimbat pampersul si dat cu lingurita in gurita.

Mariana cred ca e o atmosfera super cant intri la baieti in camera si ii vezi dormind singurei.
O vom face si noi (probabil cnd ne intoarcem de acasa) pt ca si la noi cat au fost pretenii din Italia fetele au dormit amandoua in camera si....nu s-au deranjat cu nimic.
PUpam dulce si puiutzii de Oas. (se pare ca anu`asta sarim Oasul insa deja am inceput sa "mobilizez" pretenii pt un concediu comun la anul )

Gabi nici eu nu mi-am prea dat seama cine se ascundea sub celalalt nik.E super si micutza ta si.....ia vezi ce am scris la Laura
de la noi

Fetele va doresc un WE fain si plin. Noi....ca de obicei....n-o sa stam "de ploie" vom avea parte de activitati extra-casnice.Hanna mea s-a si invatat; de cand vine de la gradi si papam de amiaz ma intreaba:" da`unde mergem mami?" Asta pt ca eu ii spun de fiecare data :"hai hanna papa tot ca azi mergem la....cutare sau ...in cutare loc" si ea acu ai n-ai program " mami , da`unde mergem azi?!"

Aaaaaaaaaaa! pe cand vine micutzul Elei? Cum e burticutza??? Vazut pozele(arati super) cu ea si....taaaaaaaaaareeeeeeeeeeeee-mi mai place sa vad mamicutze gravidutze.

paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Lavinia, mami de doua "cocoline": Hanna (16.04.2004) si Thea (22.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Laviii, Oasul e in judetul Satu Mare, noi astia de la Maramu' ne dam mai cu mot decat osenii, si si suntem.

Comorile lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

quote:
Originally posted by codritu

Laviii, Oasul e in judetul Satu Mare, noi astia de la Maramu' ne dam mai cu mot decat osenii, si si suntem.

Comorile lui mami

Subscriu la ce spui tu!

Acum vreo 2 zile, ii tineam o lectie de geografie la una dintre fetele de la Cluj, care, la fel ca Lavi, facea confuzie intre maramureseni si oseni!
Osenii si maramuresenii sunt 2 "specii" absolut distincte; de la pozitie geografica, la port si obiceiuri.

Lavi, da; e f frumos sa-i stiu in aceeasi camera; e minunat! sa faceti si voi la fel ca merita; si copiii sunt f fericiti de aceasta mutare; mai ales Stefan; a fost in in seara cand i-am mutat patul; si-a dorit de ceva vreme sa doarma cu Simon; el ar vrea sa fie si in acelasi pat, dar asta nu vreau.

Sa aveti o saptamana usoara, cu realizari si sa sarbatoriti frumos de 1 mai.
tuturor!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Fix pe pag 3 v-am gasit.
O fi de la 1 mai?

Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Hei, gata minivacanta :(
Ioana a fost foarte incintata, azi cind s-a trezit si ne-a vazut pe amindoi acasa, a zis: mami, azi e tot zi de nu-servici?

gabi si ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Aici nu se tine 1 mai, sper ca v-ati distrat si pentru noi si ca ati avut vreme buna.
Lavi, Petra daca se trezeste de 3 ori pe noapte ma consider norocoasa, nu stiu de ce nu reuseste sa adoarma singura ca de trezit nu ma mir ca se trezeste, toti copiii se mai trezesc cand se foiesc. Are un somn de pe la 9.30 la 1 noaptea dupa care incepe foiala si trezitul la 10 minute, 15, jumate de ora, maxim o ora doarme si iar e sus. Trebuie sa fiu foarte pe faza si sa o iau repede pana nu se trezeste de tot ca apoi e treaza trezuca vreo 2-3 ore, daca o prind inca in faza de adormita adoarme la loc, dar trebuie sa o iau in brate sa o tin la piept. Ziua tot numai in brate adoarme, am incercat sa o pun in pat cu muzica, suzi si alte cele, dar nu tine, sta atarnata de marginea patului si plange de mi se rupe sufletul. Nu stiu cum va fi la gradi ca asta ma sperie cel mai tare, daca as mai putea sta cu ea acasa nu m-ar deranja ca m-am obisnuit cu stilul ei.
Mariana, ai baieti mari care dorm impreuna, va invidiez. Astept si eu ziua in care ai mei se vor intelege ca ai tai si sa-i vad si eu dormind impreuna. As vrea sa-i culc si eu impreuna pana mai cresc. Deocamdata noi suntem la faza: Tudor nu o lovi, nu o impinge, nu o trage, las-o in pace, nu-i smulge jucaria din mana,etc, dar tot nu o lasa si agata in ea cum prinde ocazia.

Comorile lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ceau!
O da chiar a fost super acest mini concediu. De mult nu am mai stat asa de mult toti trei impreuna si sa nu-i sune telefonu la Clau. offff da bine a mai fost, dar gata cu distractia a inceput munca
La Arad e si a fost soare cu dinti, in fiecare zi a batut un vant rece, duminica chiar ne-a amenintat cu ploaia, dar numa a stropit, destul cat sa ne tina in casa. Dar am recuperat luni si marti, cand n-am stat acasa decat la somnu de amiaza
Cam asta e tot de pe frontu de vest a tarii

Imi pare rau ca n-am poze N-am pentru ca am imprumutat cuiva aparatu acum vreo saptamana, dar numai pentru 2 zile si binenteles ca nici acum n-a binevoit sa ni-l aduca. Asta e, invatatura de minte

Va pup, deja au inceput sa sune telefoanele

ce mai astepti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Si noi va pupacim cu drag .

Am petrecut si noi bine (de vineri pana duminica la mare) ca apoi sa sarbatorim muncind...caci in firma asta de 1 mai nu se da liber, doar la doamne ne-au dat drumu' pe la ora 15.

Am facut cateva poze...a fost cald, ne-am revazut prietenii....Nu am vazut Marea Neagra atat de limpede niciodata ....parca era Mediterana.

Daria a fost la tara la ai mei si s-a "distat de minune" cum spune ea. Acum am reluat gradinita de care e din ce in ce mai incantata.

Sper sa apar si eu mai des, de fapt citesc zi de zi, dar de scris mai greu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Ola si de la noi

Azi-noapte ne-am intors din Bulgaria, a fost dragutel, dar pliiiiiin de romani, si asta a stricat destul de mult statiunea, anul trecut a fost cu mult mai fain. Am ramas cu un gust amar, nu numai ca noi, romanii, nu suntem in stare sa ne promovam turismul, dar il mai si stricam pe-al altora, acolo unde mergem. Romanii au blocat tot traficul in statiune (parcau haotic si blocau strazi intregi, sau mergeau pe contrasens; iar cei care ridicau masinile nu faceau fata), dar au si umplu statiunea de manele si fite. Pacat de Bulgaria, ca au descoperit-o romanii.....
Insa facand abstractie de romani, restul a fost ok, bulgarii la fel de serviabili ca si inainte, preturi decente, statiune curata (la venire, ca la plecare.....), ce mai, ne dau clasa!
Poate reusesc diseara sa pun cateva poze.

Pupici....si mai povestim, ca acum sunt pe fuga!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!

Mergi la inceput

revin si eu cu povesti de 1 mai, ca m-am bucurat sa citesc ce-ati facut voi.
Luni seara am plecat din Cj in MM cu catel, cu purcel ; marti dupa ce am papat ne-am imbarcat si am facut un drum destul de lung, pana pe munte, aproape de statiune Izvoare din MM. A fost ffff frumos. Am campat intr-o zona minunata; un verdeeeee, de-mi crestea sufletul; iar la 3 m de noi era raul cu un susur.... de m-am linistit pt o luna! A fost frigulet, dar ne-am imbracat bine si a fost ok; ce privelisti.... ce zona... mi-a fost chiar dor de zona asta. Daca aveti vreodata drum incolo, nu ezitati; e chiar superb.
Copiii au fost incantati si ei si cum n-au dormit la amiaza, la ora 8pm au "parcat".
Si bucuria noastra de 1 mai a fost dubla, deoarece am iesit cu familia verisoarei mele din Baia Mare, cu care ne vedem destul de rar, dar avem o legatura speciala.
A! Si a fost prima noastra iesire in excursie cu masinuta din dotare .
A fost f frumos acest 1 mai!
Poze, cand primesc de la Mariana (verisoara mea), ca noi nu am avut aparatul la noi .

tuturor!

Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput