~*Imprevizibilii de martie-aprilie 2004 (83)*~

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Seara buna si de la noi si
La multi ani cu intarziere sarbatoritilor din ultimele zile Andrei-Alexandru
Justin George
Stefan Adrian
Amalia Elena
Cristina
Eric
Luca

Si La multi ani celor care-si serbeaza ziua onomastica astazi !

Si gata cu urarile.....cel putin deocamdata .

Mariana, normal ca nu's de acord cu tine , il loc sa-ti scoti flacaii la plimbare...te vaiti ca's drumurile lungi?! Pai io ce sa mai zic, ca ma pregatesc sa plec pentru a doua oara in Bulgaria cu amandoua, acum de 1 mai .
Asa ca.....curaj!! N-are ce sa se-ntampla, o sa le placa, vei vedea

sapphire, te-asteptam cat mai curand cu vesti despre bb2

Laura, faine poze, pentru domnisorica protagonista! Bestiala faza cu trimisul in chilotei la gradinita, ca sa nu mai zic de cea cu banii !! Sunt la varsta cand scot perla dupa perla.

Malina, aseara, se plangea ca are nasul infundat, asa ca-i explic ca trebuie sa dam cu "fas-fas" (asica spray cu apa de mare) ca sa se desfunde; dam cu spray-ul, isi revine fata, dupa care ma-ntreaba nedumerita: "mami, unde s-a dus "desfundatul"???

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Uraaa! Mi-am amintit parola, asa ca sunt din nou gabivalceanu, nu sapphire...Mama, ce m-am mai gindit...ce parola aveam? gata, mi-am amintit.
Revin, gabi

Mergi la inceput

Haideti, ca cred ca v-am zapacit...cind sapphire, cind gabivalceanu...
AM REUSIT SI EU IN SFIRSIT SA PUN POOOZE, cele mai recente, de la munte, de pe Transfagarasan (a stat ioana non stop in zapada, s-a facut flesca-a doua zi a facut 41 febra), la baie, intr-o cutie si de la ziua ei, cu ursul si vulpita. Sunt in album.

Mikky, ce misto sa pleci la mare...Noi mergem de 1 mai la sighisoara, sper sa fie misto, cu ioana, bineinteles, e nelipsita.

Am vazut poze tare frumoase, mi-au placut

Gabi si Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna dimineata!

Sunt la servici; nu am chef de munca; azi imi vine nasha din canada in vizita; nu ne-am vazut de vreo 2 ani; sunt tare fericita; numai la asta ma gandesc.

Mickyyy, ai tu dreptate; si te admir pt cum pui tu lucrurile in buna ordine, dar eu nu pot chiar asa.

Laura, super pozele; adica super domnisoara; la calitate trebuie sa mai umblii

Gabi unde-i albumul despre care pomeneai?

Va pe toate; fug la treaba!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Laura, ce tare faza cu Daria la magazin...
Mariana, cum e cu nasa? Ti-am vazut poza de la top 100, frumoasa- frumoasa.
Pozele mele se vad de acolo de unde scrie are album in dreptul numelui (adica sub gabivalceanu scrie Are album!)
Azi Ioana a mers cu mine la serviciu, ca am avut cu elevii simulare de capacitate si a trebuit sa stau toata ziua si n-am avut ce face cu ea vreo 2 ore asa ca...da` ei i-a placut, a fost incintata de elevi (acum ma bate la cap sa-i cumpar si ei o clama anume cum avea o fetitza:)

gabi si Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

Serus fetele!

cum sa mai ai vreme dom`le de stat la pc pe o asa vreme?! Doamneeeeeeeeeeee ca asa minune n-am mai avut de ceva timp, adica sa ne tina companie atatea zile domnul Soare. Super de super si va dati seama ca gustam din plin. (motivam asa si absenta de pe forum

Va multumim si noi de urari si va dorim asemenea toate bune atat voua cat si micutzilor aniversati zilele astea :

Alexandra
Stephanie ( vad o fetita frumoasa pe ProTV intl, la dedicatiile foto, ea sa fie?!)
Stefan
Cristinutza

De ziua Hannei am petrecut tare bine. Avem si ceva poze. am petrecut atat luni chiar de ziua ei cu pretenutzii cu care oricum trebuia sa ne intalnim , cat si duminica cu pretenutzii de departe iar acu mai avem o restanta cu pretenutzii de la gradi insa cred ca o vom lasa pt cand ne intoarcem din ro , ca mi-a cam ajuns si mie.Ma duc acasa la mama sa incarc bateriile (gata gatit, spalat, jucat copii)

Am facut pana la urma vestitul tort Barbie si a avut un succes super de super.CAm asa ne-a iesit.

A fost frumos, copii au crescut.Am comparat petrecerile din anii trecuti si....tare ne-am mai schimbat.Deja ne putem permite mamicile sa mai stam si la ....si copii se joaca singuri(dovada).

Avem si ceva poze de la Thea de vreti sa ne vedeti dati clik aici.Deci,...suntem mari deja.

Deja sunt telegrafica, pe semne ca ma cheama patul (ar fi si timpul).#Sper sa mai apuc sa intru pana plecam la romanika adica pana sapt viit. (o sa stau 4 saptamani la mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaa acasaaaaaaaaaaa uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa)

Va pusi pe toti si toate

Lavinia, mami de doua "cocoline": Hanna (16.04.2004) si Thea (22.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Lavi, sunteti superbe ! Calme si fericite, zambitoare....Papusa mica e copia fidela a Hanei, iar Hana seamana cu tine: aveti acelasi zambet si aceeasi inclinare a capului....Imi place si curtea ta: atat de multa verdeata, brazii sunt superbi, iar covorul de floricele te imbie la relaxare....

Drum bun catre tara ! Imi inchipui ce de-abia astepti sa fii alintata de mama !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Gabi, am reusit sa vad si pozele voastre ! E o dulce Ioana ! Si Dariei ii place la scoala la mama mea ! Toti copii se invart in jurul ei, deja spune ca vrea la scoala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

N-am mai scris demult, dar va citesc zilnic, insa fiind dupa miezul noptii nu mai am putere sa si scriu. Noi suntem fara mari noutati, Tudor cu gradinita la fel de fara chef, iar Petra la fel de fara somn, se trezeste de n ori pe noapte si nu adoarme numai la mine in brate. Peste o luna incep serviciul si va trebui sa o dau pe printesa mea la gradi asa ca sunt plina de stres si din cauza serviciului, unde s-au schimbat toate in ultima vreme si numai in rau, plus cu Petra la gradi cand ea e inca complet dependenta de mine.
Lavi, ai doua printese de n-am cuvinte, sa fie sanatoase si cuminti, de fapt cred ca sunt cuminti. Te invidiez ca mergi acasa, eu n-am mai fost de 2 ani si nici nu cred ca ajung in curand.
Mariana, bravo ca ai reusit sa-i pui pe copii sa doarma impreuna, si eu as vrea sa o fac intr-o zi din viitorul mai indepartat se pare.
Laura, eu pe Tudor nu-l duc cu mine la cumparaturi doar foarte rar ca nici el nu are rabdare, ii cumpar hainutele la ochi si daca nu-i sunt bune le duc inapoi.
Ela, cum esti cu bb? Cat mai mergi la servici? V-ati gandit la nume?
Clau, ati inceput gradinita sau numai la toamna?
Gabi, bine ca ti-ai amintit parola ca ma deruta si pe mine noul tau nume.
Nedda, Simona unde sunteti?

Comorile lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Lavi, tocmai ma uit si eu la pozele voastre si ma distrez cum vedem diferit de la om la om; eu vad asa: Hanna e toata a ta, iar Thea e toata a lui tati. Dar asta nu-i important; important e ca-s frumoase foc!
Tortul ti-a iesit f frumos. felicitari pt indemanare.
Ma bucur pt tine ca vii in tara; o sa ai un bine meritat concediu.

Codruta, imi pare rau ca nu vii cu vesti mai bune si mai optimiste; dar nu te necaji; multa tarie in continuare! o sa fie bine pana la urma.

Gabi, multumesc de intrebare; a fost f placut cu nasa; la inceput mai retinute (surprinzator!), dar apoi a fost ok.
Dupa ce scriu fug si la pozele voastre!

Noi suntem bine; eu f fericita de marea realizare cu mutatul copiilor impreuna; e f bine asa.
Va cu drag pe toate!
Noapte buna!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput